Horoscop weekend 27-29 septembrie! Luna Nouă aduce noi începuturi pentru Balanţe

1 horoscop de weekend 27 29 septembrie jpg jpeg

Ultimul weekend din luna septembrie aduce noi începuturi pentru nativii Balanţă, care vor fi mai optimişti şi mai energici, deoarece Luna Nouă este în acest semn zodiacal.

Dragi Berbec, continuaţi şi nu renunţaţi niciodată la lucrurile care vă vor pot oferi un viitor mai bun. Vă puteţi simţi copleşiţi acum, dar fiţi siguri că eforturile voastre nu vor trece neobservate. În acest weekend veţi fi complimentat şi oamenii vă vor mulţumi pentru munca grea pe care aţi depus-o.

În ceea ce priveşte viaţa personală, partenerul vostru va prelua cu drag responsabilităţile pe care voi nu le puteţi îndeplini acum.  Se pare că voi chiar reuşiţi să fiţi o echipă weekendul acesta şi să realizaţi tot ce v-aţi propus. O comunicare bună şi o atmosferă armonioasă, care vă vor reîncărca bateriile.

Nativii singuri nu vor fi prea dinamici weekendul acesta aşa că vor alege cu mare grijă activităţile care le risipesc sau consumă energia.Pentru voi este important acum să vă feriţi de la a avea mari aşteptări în domeniul dragostei. Mai bine lăsaţi destinul să vă conducă iar voi concentraţi-vă pe aspectele pozitive ale vieţii voastre. Dacă vă doriţi cu ardoare un partener, veţi mai avea de aşteptat câteva săptămâni.

Nativi Taur, ţineţi-vă emoţiile sub control în acest weekend, deoarece un comentariu superficial ar putea declanşa o situaţie tensionată în viaţa voastră. Aveţi grijă şi fiţi o persoană matură deoarece există riscul de a deteriora o relaţie cu cineva din cercul apropiat.

Când lucrurile sunt tensionate, cel mai bun mod de a face faţă momentului  este să  plecaţi într-o scurtă vacanţă alături de persoana iubită şi să încercaţi să vă relaxaţi.  Defocusaţi-vă de problemele existente şi concentraţi-vă atenţia asupra oamenilor care vă iubesc sincer şi necondiţionat. Sfatul astrelor este să aveţi grijă de partenerul vostru şi de relaţia de dragoste pentru ca zâmbetul să reapară pe feţele voastre.

Nativii singuri ar trebui să-şi facă mai mult curaj şi să intre în joc. Deşi nu aveţi partener, lăsaţi impresia că  aveţi angajamente sentimentale şi preferaţi să rămâneţi doar observator. Nu vă mai lăsaţi cuprinşi de nesiguranţă, sunteţi speciali şi aveţi multe de oferit.

Nativii Gemeni ar putea fi dezamăgiţi weekendul acesta de comportamentul unuia dintre apropiaţi.  Dacă v-au ajuns la urechi nişte bârfe în ultima vreme, încercaţi să gândiţi bine înainte de a reproşa. Acele cuvinte nu au apărut cu siguranţă degeaba şi poate ar fi mai bine să vă gândiţi la o soluţie. Viaţa de cuplu poate fi şi ea uşor afectată de starea voastră generală, dar dacă luaţi lucrurile cu calm şi comunicaţi cu partenerul vostru , armonia va fi restaurată foarte uşor.

Nativii singuri sunt acum în cea mai bună formă. Voi aveţi de unde alege aşa că singura voastră grijă este să luaţi cea mai bună decizie. Dacă persoanele nu sunt pe deplin pe gustul vostru, rămâneţi deschişi în continuare.

Nativii Rac sunt favorizaţi weekendul acesta şi astrele le-au pregătit multe surprize.  Voi trebuie să vă luaţi acum o bine meritată pauză şi în măsura posibilităţilor să încercaţi să evadaţi într-o excursie sau măcar să aveţi o ieşire mai lungă.

Deconectaţi-vă de la tot ce înseamnă tehnologie şi petreceţi mai mult timp alături de persoana iubită.  Harta voastră astrală indică multe schimbări în bine pentru perioada imediat următoare aşa că îndrăzniţi să visaţi la un viitor mai bun şi mai frumos.

Nativii singuri sunt plini de energie şi dornici de aventură. Pot alege să călătorească alături de prieteni sau pur şi simplu să meargă la shopping pentru a-şi face mici plăceri. Abia acum ei devin conştienţi că merită tot ce este mai bun. Dacă există cineva care v-a transmis mesaje subtile în ultima perioadă, daţi-vă şansa de a-l cunoaşte mai bine.

Pentru nativii Leu începe o perioadă foarte frumoasă acum. Frustrările şi neajunsurile cu care v-aţi confruntat în ultima perioadă par să se risipească acum. Weekendul acesta aveţi ocazia să vă reîncărcaţi bateriile şi să începeţi să vedeţi viaţa mai colorată. Sunteţi dornici de a face lucruri noi, aşa că vă veţi lua noi angajamente faţă de partenerul de viaţă. Continuaţi aşa şi aşteptaţi-vă la surprize foarte frumoase.

Pentru nativii singuri, harta astrală indică acum o perioadă mai dificilă în care va trebui să vă îndreptaţi atenţia cu răbdare către voi înşivă şi către situaţiile prin care treceţi. Viaţa vă poate oferi acum o lecţie tocmai pentru ca voi să deveniţi mai responsabili şi mai bine pregătiţi pentru o relaţie amoroasă. Cuvântul cheie: RĂBDARE.

Pentru nativii fecioară astrele indică încheierea unui capitol şi începutul altuia nou. Weekendul acest ava fi un moment bun pentru a lua decizii importante şi pentru a vă gândi cât mai serios la viitorul vostru. A venit vremea să lăsaţi trecutul în urmă şi să aveţi parte de lucruri noi şi interesante.

Relaţia cu partenerul de viaţă se bazează cel mai mult pe o buna comunicare si amandoi aveţi cele mai bune intenţii, făcând în aşa fel încât relaţia voastră chiar funcţionează. Petreceţi timp împreună, relaxaţi-vă în linişte şi totul va fi de la bine în sus.

Pentru nativii singuri este de asemenea vremea deciziilor importante pentru viitor. Acordaţi-vă timp să reflectaţi asupra lucrurilor pe care vi le doriţi cu adevărat în viitorul vostru şi hotărâţi-vă dacă sunteţi sau nu pregătiţi de noi angajamente sentimentale faţă de cineva. Gândiţi-vă dacă puteţi să gestionaţi emoţiile unui început de relaţie şi dacă puteţi avea un echilibru între viaţa personală şi cea profesională.

Weekendul acesta veţi realiza că schimbările sunt inerente aşa că nu veţi avea altceva mai bun de făcut decât să le acceptaţi. Harta astrală arată schimbări în relaţia voastră de dragoste, dar aceste schimbări sunt de fapt o evoluţie, o treaptă spre mai  bine. Viaţa voastră de cuplu este oricum una frumoasă şi armonioasă şi nu duceţi lipsă de iubire.

Nativii singuri, pentru a avea un weekend frumos, ar trebui să lase de-o parte gândurile care-i frustrează şi să ia in calcul lucrurile cu adevărat importante. Petreceţi timp cu prietenii apropiaţi şi discutaţi cu ei despre planurile voastre. Vă pot acorda suport şi părerile vor sunt foarte importante. Viaţa este pe cale să vă înveţe să vă maturizaţi, aşa că acceptaţi suişurile şi coborâşurile de care aveţi parte acum.

Citeşte continuarea articolului,Recente

Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg