Horoscopul banilor: 3 zodii sunt marii câştigători în acest an. Tot ce ating se transformă în aur

1 shutterstock 345113900 jpg jpeg

2020 este un an dificil pe plan financiar, iar multe persoane sunt deja afectate. Astrele ne sfătuiesc să fim prudenţi, să economisim şi să nu facem investiţii riscante. Totuşi, trei zodii sunt privilegiate şi sunt cele mai norocoase semne când vine vorba de bani.

2020 este anul planetelor retrograde, iar după Mercur, urmează Venus şi Marte, iar acest lucru se va reflecta şi în plan financiar, pentru foarte multă lume. Banii se vor câştiga mai greu sau vor fi mai puţini decât în trecut. În plus, Uranus în Taur va zgudui la nivel macro pieţele financiare din întreaga lume.

Trei semne vor avea însă un noroc incredibil la bani, iar tot ceea ce ating pare că se transformă în aur. Care sunt marii câştigătorii zodiacului în 2020?

Taur: muncă multă, câştiguri pe măsură

Nativii din zodia Taur vor câştiga mulţi bani, de aceea ei sunt în top 3 al zodiilor norocoase. Taurii sunt practici, pragmatici şi îşi cunosc foarte bine interesul. Muncesc foarte mult pentru a avea un anumit statut financiar, dar câştigurile vor fi la fel de mari. Nu se vor împrumuta, vor plăti la timp toate facturile şi chiar vor econimisi sume importante. Abia după ce vor avea această stabilitate financiară se vor relaxa.

Rac: tot ce atinge se transformă în aur

Racii vor fi invidiaţi de multă lume, pentru că situaţia lor financiară va fi excelentă. Ei sunt geniali în gestionarea bugetelor, fie la serviciu, fie acasă şi pot realiza foarte multe cu un buget mic. Investiţţile pe care le fac sunt profitabile, aşa că dacă ai un Rac ca partener de afaceri sau de viaţă nu trebuie decât să te laşi, cu încredere, pe mâinile lui. Va transforma în aur tot ce va atinge.

Săgetător: cel mai bănos semn

Săgetătorul este cel mai norocos semn în 2020, pe plan financiar. Unii dintre ei vor deveni milionari, iar nororcul le va surâde în special în doua jumătate a anului. Aceşti nativi iubesc să aibă mulţi bani, dar şi cheltuiesc pe măsură, uneori mai mult decât îi ţin buzunarele. Sau contul din bancă. Dar norocul este într-adevăr de parte lor în acest an şi, dacă rămân fără bani, nu trebuie să se îngrijoreze deloc, căci va fi pentru o perioadă foarte scurtă de timp. Şase reale de câştig la loterie în acest an.



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg