Horoscopul banilor în luna aprilie 2017

1 73959 original jpg jpeg

Luna aprilie este o lună profitabilă pentru unii nativi, care ar putea să încheie afaceri sau tranzacţii neaşteptate. Pe de altă parte, trebuie să fie foarte atenţi la modul în care cheltuiesc banii, căci luna aprilie va veni cu multe datorii.

Berbec

Îţi merge foarte bine la serviciu şi eşti mulţumit de salariul tău,însă trebuie să ai grijă pe ce îl cheltuieşti. Vei ieşi în oraş mai des decât de obicei şi vei lăsa mai mult de jumătate din sumă prin restaurante şi cafenele. E bine să te distrezi,dar încearcă să fii mai cumpătat.

Taur

Îţi plac banii şi munceşti din greu pentru a avea cât mai mulţi. Luna aprilie îţi va aduce o sumă frumuşică de bani din afacerilepe care le închei. Ai grijă cum o cheltuieşti deoarece nu eşti o persoană economă şi s ar putea să fi muncit degeaba.

Gemeni

O duci bine din punct de vedere economic,dar nu vrei să spui nimănui. Deşi îţi place să te lauzi,banii îi ţii doar pentru tine. În luna aprilie vei cheltui foarte mulţi bani pe mâncare şi băutură,în special de Paşti. Nu ar strica să împarţi şi cu ceilalţi din tot ce ai.

Rac

La capitolul bani,luna aprilie vine pentru tine cu câteva datorii din trecut,pe care trebuie neapărat să le achiţi. Nu lăsa să se adune prea multe,căci nu vei mai putea face faţă. Pune câţiva bani deoparte pentru că vei avea nevoie la sfârşitul lunii. E posibil să pleci într o călătorie neaşteptată.

Leu

Te plângi mereu că nu ai bani şi că ai nevoie de o garderobă nouă. În loc să cumperi mult şi prost,mai bine cumpără mai puţine haine,dar de calitate. Ai tendinţa să fii o persoană foarte cheltuitoare,să împarţi banii în stânga şi în dreapta şi din această cauză nu îţi va mai rămâne nimic. În aprilie,vei avea nevoie de câţiva bani doar pentru tine.

Citeşte şi Cele mai ghinioniste zodii ale lunii aprilie 2017

Fecioară

Ai reuşit să strângi până acum o sumă importantă de bani,dar cu greu te abţii să nu îi cheltuieşti. A venit primăvara,vezi o geacă nouă,o pereche de pantofi şi parcă ai vrea să te înnoieşti. Ai grijă cum cheltuieşti fiecare leuţ în parte pentru că în aprilie vor fi multe cheltuieli şi îţi va fi greu să mai strângi din nou aceeaşi sumă de bani.

Balanţă

Primeşti bani de la părinţi sau de la rude care te ajută,chiar dacă îţi poţi câştiga şi singur pâinea. Ţie îţi plac doar lucrurile de calitate aşa că nu te uiţi la bani când vine vorba de haine,petreceri saubijuterii. Nu ai grija zilei de mâine,iar în aprilie nu se anunţă mari cheltuieli pentru tine aşa că poţi să te bucuri de tot ce ai.

Scorpion

Îţi plac foarte mult banii,îţi place să mănânci şi să trăieşti bine,dar nu ai prea mulţi bani. Uneori,tinzi să visezi mai departe decât ai putea construi aşa că e bine să îţi limitezi dorinţele sau vei fi dezamăgit. E posibil,totuşi,ca în luna aprilie să câştigi un premiu în bani sau să primeşti o sumă importantă de la cineva.

Săgetător

Ai noroc la bani tot anul,dar munceşti mult pentru asta. Nu eşti genul de persoană care pune accent pe lucrurile materiale şi poate acesta e motivul pentru care atragi banii. Preferi să îi investeşti în case,maşini sau afaceri şi mai puţin pe distracţii.

Capricorn

Eşti o persoană foarte raţională atunci când vine vorba de bani şi ai tendinţa să faci economie la sânge. Îţi place să strângi bani şi preferi nici să nu mănânci,doar pentru a ţi mări puşculiţa. Uneori,nu ar strica să te mai bucuri de munca ta,mai ales în aprilie,când ai putea să îţi iei o vacanţă.

Vărsător

Visezi să ai cât mai mulţi bani şi această ambiţie te face să munceşti zi şi noapte. Nu e deloc rău că eşti o persoană motivată,mai ales că vrei să îţi ajuţi şi familia cu ajutorul banilor. Cu toate astea,nu te neglija pe tine şi mai cumpără ţi,din când în când,lucrurile de care ai nevoie. În aprilie,se poate să primeşti o recompensă de la persoanele apropiate.

Peşti

Luna aprilie va fi mai săracă pentru tine. Ori nu îţi va merge bine la serviciu şi vei fi nevoit să îl schimbi,ori o afacere nu va da roade,cert este că un lucru îţi va afecta situaţia materială. E bine să fii precaut şi să te obişnuieşti cu ideea că,la capitolul bani,îţi va merge mai prost ca de obicei.

Sursă foto lawattractionplus.com

Citeşte şiHoroscopul lunii aprilie 2017Recente

Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg