Horoscopul banilor în luna mai 2017

1 74359 original jpg jpeg

Sezonul estival se apropie aşa că luna mai este perioada în care unii nativi vor trebui să facă economii pentru a se pregăti de vacanţa mult aşteptată. Alţii vor trage linie şi vor vedea ce au cheltuit până acum.

Berbec

Îţi place să cheltuieşti bani,oriunde ai merge,aşa că ar trebui să fii mai atent la toate cumpărăturile pe care vrei să le faci în luna mai. E posibil să rămâi fără rezerve şi nu e momentul cel mai potrivit,mai ales că vara îţi bate la uşă. Încearcă să mai renunţi la unele lucruri,de care nici nu ai neapărată nevoie.

Taur

Ai muncit mult şi ai strâns câţiva bănuţi în puşculiţă,însă luna mai vine cu cheltuieli mari pentru tine. Ai de mers fie la onuntă,fie la un botez sau o aniversare a unui prieten,aşa că banii se vor risipi cât ai clipi. Nu încerca să fii exagerat de generos,ci păstrează-ţi cumpătul pentru că familia va avea nevoie de ajutorul tău.

Gemeni

În luna mai,nu prea vei avea noroc la bani şi nici la serviciu nu te vei descurca prea bine. Se pare că mediul în care lucrezi nu se mai potriveşte cu aşteptările tale,mai ales în privinţa salariului. E posibil să îţi găseşti un nou loc de muncă sau să fii nevoit să pleci într-o altă ţară,în dorinţa de a câştiga mai mulţi bani.

Rac

Te răsfeţi cu toate bunătăţile,dar nu te gândeşti că va veni o vreme în care vei avea nevoie de bani. Luna mai îţi aduce multe oportunităţi în ceea ce priveşte cariera şi e posibil să te bucuri de un cadou primit de la cei dragi. E de lăudat faptul că munceşti mult pentru a te întreţine şi nu îţi place să depinzi de alţii.

Leu

Luna mai îţi va aduce un câştig nesperat de care te vei bucura câteva zile. Deşi nu eşti o persoană foarte economă,ai plănuit să strângi o avere pentru un eveniment care se apropie. Totuşi,nu renunţa la tabieturile tale favorite pentru alţii,căci unele persoane din viaţa ta nu merită efortul.

Fecioară

Munceşti din greu iar principala ta preocupare în luna mai este cum să câştigi mai mulţi bani. Ai o familie de întreţinut şi multe responsabilităţi. Îţi place să deţii controlul banilor,dar ţi se întâmplă,uneori,să vezi ceva care îţi place şi să nu te poţi abţine de la cumpărături.

Citeşte şi 9 motive pentru care nativul Balanţă este o binecuvântare pentru orice femeie

Balanţă

Faci ce faci şi banii se lipsesc de tine ca un magnet în luna mai. Oriunde te întorci,oamenii te răsplătesc cu cadouri valoroase,bonusuri şi prime la serviciu. Îţi va merge bine toată luna la capitolul bani şi nu vei avea neplăceri din cauza lor.

Scorpion

Pentru tine,aspectul material nu contează atât de mult pe cât ar trebui. Fie că ai o familie care îţi poartă de grijă,fie că te întreţii singur,te mulţumeşti întotdeauna cu ceea ce ai şi nu ceri mai mult. Poate ar trebui,totuşi,să îţi ridici pretenţiile deoarece oamenii te cred o persoană uşor influenţabilă.

Săgetător

Luxul este pentru tine cuvântul cheie în viaţă. Îţi plac hainelefrumoase,scumpe şi de calitate şi pentru ele eşti în stare să risipeşti tot salariul. Deşi eşti o fire vulcanică,încearcă să îţi mai temperezi pornirile pentru a nu avea surprize neplăcute la sfârşitul lunii.

Capricorn

Eşti o fire cu picioarele pe pământ şi ai totul calculat şi împărţit. Imediat cum primeşti o sumă de bani,o şi împarţi pe categorii. Eşti un om sufletist şi îi pui pe ceilalţi pe primul loc. În mai,vei avea câteva cheltuieli neprevăzute,care îţi vor da bătăi de cap.

Vărsător

Îţi place să faci acte de caritate şi să donezi din puţinul tău şi unor sărmani. Deşi nu stai foarte bine cu banii în luna mai,vei avea ocazia să te implici în câteva acţiuni de binefacere,care îţi vor întări încrederea în sine. Firea ta generoasă este apreciată de ceilalţi.

Peşti

E necesar să faci câteva investiţii în luna mai,căci a cam trecut mult timp de când nu ţi ai mai cumpărat o  haină nouă. Din lipsă de timp,ai uitat să te mai uiţi la vitrinele magazinelor sau să îţi cumperi o carte bună. Nu uita de tine şi nu te neglija!

Citeşte şi Top 5 zodii care suferă cel mai mult din dragoste

Sursă foto blog.oxforddictionaries.comRecente

Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg