Horoscopul iubirii în luna mai 2017

1 74325 original jpg jpeg

Aşa cum natura prinde viaţă în luna lui Florar, aşa şi dragostea se înfiripă în sufletul nativilor dornici de iubire. Mulţi dintre ei vor avea ocazia să cunoască persoane noi în viaţa lor şi să se îndrăgostească aşa cum nu au mai făcut-o.

Berbec

Prietenii tăi te îndeamnă să ieşi mai mult în oraş,în timpul liber. Ar trebui să nu îi refuzi pentru că nu se ştie cum apare persoana potrivită pentru tine. Încearcă să îţi faci mai mulţi prieteni,să fii deschis în relaţiile cu ceilalţi şi să îţi deschizi sufletul către oamenii pentru care ai sentimente. Luna mai îţi dă o mulţime de oportunităţi,aşa că ai de unde alege.

Taur

Fie că te îndrăgosteşti sau iubeşti deja,luna mai îţi aduce mai mereu surprize plăcute din punct de vedere sentimental. Ai putea să îţi revezi persoana iubită,după mult timp sau să plănuiţi o călătorie romantică. Timpul petrecut împreună va face bine relaţiei.

Gemeni

Te simţi foarte bine alături de persoana iubită şi nu ai vrea ca paradisul în care te aflii să se mai termine. În luna mai,vei fi foarte răsfăţat cu cadouri şi alte surprize,care te vor face să îţi iubeşti şi mai mult partenerul de viaţă. Nu ar strica dacă,din când în când,ai mai face şi tu câteva surprize frumoase. Ai putea să îţi surprinzi jumătatea cu o cină romantică pregătită de tine sau cu o invitaţie în oraş.

Rac

Deocamdată,  nu ţi-ai găsit sufletul pereche şi nici în luna mai nu ai prea mari şanse. Trebuie să îţi faci puţină ordine în viaţă,să te mai gândeşti asupra persoanelor pe care le-ai făcut să sufere şi le-ai lăsat în trecut. Din cauza sensibilităţii tale,ţi-e frică să nu fii rănită. Fii mai încrezătoare în forţele proprii şi lasă loc în suflet şi pentru iubire.

Leu

E posibil să iubeşti în secret pe cineva şi îţi este teamă să îi spui de frică să nu te respingă. Uneori te gândeşti că nu te va accepta sau nu îţi va răspunde cu aceleaşi sentimente. Trebuie să ai mai multă încredere în tine şi în farmecul tău aparte. Dacă ai trecut printr-o despărţire recentă sau ai suferit de o dezamăgire,în luna mai se întrevăd câteva speranţe la orizont.

Fecioară

Eşti în pragul unui eveniment important în viaţa ta. Urmează să te căsătoreşti ori să îţi oficializezi o relaţie pe care o ţineai ascunsă de multă vreme aşa că te pregăteşti responsabil. Eşti îndrăgostită mai ceva ca în prima zi şi nimic nu te poate scoate din starea de euforie pe care o ai. Chiar şi colegii de serviciu îţi atrag atenţia atunci când observă că eşti mult prea visătoare.

Citeşte şi Test! Ştii să îl faci fericit?

Balanţă

Suferi după o persoană care ţi-a făcut rău şi nu ai vrea să te mai îndrăgosteşti vreodată. Nu încerca să fii o fire atât de radicală,căci singurătatea nu îţi va face bine. Luna mai îţi oferă şansa să cunoşti oameni noi,să te integrezi şi să socializezi mai des. E posibil să întâlneşti o persoană care are aceleaşi gusturi ca şi tine sau care împărtăşeşte aceleaşi valori.

Scorpion

Deşi te-ai cam certat în ultima vreme cu partenerul de viaţă,vrei să îţi răscumperi greşelile şi să îi arăţi şi părţile bune pe care le ai. O dată cu vremea bună de afară,te gândeşti la o excursie în doi în aer liber,un picnic romantic sau o plimbare pe malul unui lac. Dacă vrei să fii iertat cu adevărat,va trebui să arăţi mai des că te străduieşti.

Săgetător

Ai atât de mult de muncă,încât abia mai ai timp şi pentru dragoste. Partenerul îţi atrage atenţia din când în când,însă tu crezi că dă dovadă de gelozie şi neînţelegere. Ar trebui să te mai gândeşti! Poate are dreptate! E posibil să îl fi neglijat în ultimele luni,aşa că ştii ce ai de făcut în mai.

Capricorn

Eşti un familist convins şi nimic nu îţi poate distruge starea de spirit. În mai,e posibil să te muţi împreună cu jumătatea ta într-o casă nouă sau să primeşti vestea că veţi avea împreună un copil. Dacă ai parte de astfel de evenimente fericite,nu ezita să le sărbătoreşti aşa cum se cuvine. Lasă munca deoparte şi rezervă-ţi un weekend într-o destinaţie la care ai visat mereu.

Vărsător

Ai idealuri măreţe în ceea ce priveşte persoana de lângă tine şi vrei ca împreună să formaţi un cuplu de invidiat. În mai,vei întâmpina unele probleme din cauza caracterului tău puternic aşa că ai grijă cum i te adresezi şi cum te comporţi. Jumătatea ta nu merită să sufere,indiferent de situaţie.

Peşti

Îţi place să iubeşti cu pasiuneşi nu ţii cont de nimic. În luna mai,vei resimţi fluturii în stomac de odinioară,iar dragostea va atinge cote maxime. Nu eşti o persoană inhibată şi arăţi încă de la început ceea ce simţi. Păstrează,totuşi,o doză de mister,care îl va fascina pe partenerul tău şi va dori să te cunoască mai bine.

Sursă foto baabin.com

Citeşte şi De ce alegem partenerii nepotriviţiRecente

Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg