Horoscopul lunii mai 2017

horoscop jpeg

În luna mai, horoscopul le rezervă aproape tuturor nativilor schimbări pe toate planurile, deoarece este o perioadă favorabilă pentru noi începuturi. Planul profesional este foarte bine aspectat pentru nativii din zodiile Berbec, Gemeni, Fecioară, aceştia reuşind să avanseze în carieră.

Berbec

Luna aceasta trebuie să acorzi atenţie sporită atât planului profesional,cât şi celui personal. Din punct de vedere profesional vei face progrese,iar familia te va sprijini să duci la bun sfârşit tot ce ţi-ai propus. Dacă te afli într-o relaţie poţi afla cât de curând că un nou membru îşi va face apariţia în familia ta.

Taur

Îţi doreai de foarte mult timp să îţi depăşeşti limitele şi să porneşti în noi aventuri,iar acum este momentul potrivit să faci asta. Ai un magnetism mai puternic ca oricând,vei avea mulţi pretendenţi luna aceasta şi este foarte probabil să te îndrăgosteşti până peste cap. Financiar stai bine,vei avea proiecte noi,iar banii pe care îi vei câştiga,îi vei investi.

Gemeni

Cariera va fi în mai preocuparea ta de bază,căci e momentul oportun să avansezi. Îţi poţi atinge obiectivele cu ambiţie,determinare şi multă muncă. Acum este momentul tău să străluceşti şi să ai succes şi de ce nu,să demarezi proiecte noi. Pe plan sentimental lucrurile nu stau foarte bine,dar se vor aşeza spre sfârşitul lunii.

Rac

Luna aceasta este foarte posibil să îţi schimbi domiciliul,iar în ceea ce priveşte domeniul profesional să fii pusă în postura de a face noi alegeri,însă cântăreşte bine situaţia înainte de a lua o decizie. Te vei implica în activităţi sociale,vei cunoaşte oameni noi şi oportunităţile nu vor întârzia să apară. Iubirea te urmăreşte şi îţi vei găsi cât mai curând perechea,dacă nu ai deja una.

Leu

În această perioadă va trebui să fii foarte atentă la deciziile pe care le iei pentru că pot avea consecinţe de lungă durată. Există posibilitatea să apară probleme în cuplu dacă vei da dovadă de nesiguranţă şi gelozie,iar partenerul s-ar putea să îşi dorească să luaţi o pauză. Nu acţiona la primul impuls,ai răbdare şi încredere că lucrurile se vor aşeza.

Fecioară

Ai ocazia să soluţionezi o problemă profesională în mod favorabil,dacă dai dovadă de prudenţă şi înţelepciune. Cooperarea este cuvântul cheie dacă vrei să reuşeşti să obţii tot ce ţi-ai propus. Planul financiar este bine aspectat. Începutul lunii îţi rezervă câteva călătorii în care vei îmbina utilul cu plăcutul. Sentimental stai bine,dacă te afli într-o relaţie este foarte posibil ca în curând să îţi ceară mâna.

Balanţă

Succesul tău depinde acum de felul în care vei reuşi să gestionezi planul profesional şi cel sentimental. Luna mai vine cu multe tentaţii şi propuneri din partea partenerilor de sex opus. Dacă nu te afli într-o relaţie,unul dintre colegii de muncă îţi va atrage atenţia,iar dacă eşti cu cineva,evită pe cât posibil certurile ca să nu ajungeţi la o despărţire.

Scorpion

Munca în echipă te va ajuta la locul de muncă,iar colegii tăi vor fi destul de bucuroşi să te ajute. Lasă-te purtată de val şi încrede-te în ceea ce simţi. Fii flexibilă în această perioadă şi nu te teme să încerci lucruri noi. Îţi vei lărgi cercul de prieteni şi vei simţi că orice ţi s-ar putea întâmpla,nu te va putea doborî,căci ţi-ai găsit forţa interioară.

Săgetător

Te gândeşti serios să îţi schimbi locul de muncă şi să îţi urmezi vocaţia,căci nu mai eşti dispusă să faci compromisuri de niciun fel. Eşti încrezătoare în forţele proprii şi nu te temi de nimic,nici măcar de eşec. Eşti dispusă să o iei de la capăt până reuşeşti. Când şi unde nici nu te aştepţi,vei întâlni o persoană de sex opus care îţi va stârni interesul.

Capricorn

Discuţiile şi certurile cu familia şi persoanele apropiate din această lună te vor face să îţi pierzi concentrarea la muncă. Încearcă să te detaşezi de tot ceea ce nu îţi este benefic şi să cauţi soluţii. La jumătatea lunii lucrurile se vor schimba în bine,dar până atunci păstrează-ţi energia,fă lucruri care te relaxează şi învaţă să observi miracolele din viaţa ta.

Vărsător

Dacă te-ar întreba cineva cum te simţi în această perioadă,ai răspunde probabil că este cea mai bună din ultimul timp. Luna aceasta vei avea parte de evenimente de o importanţă majoră în viaţa ta,precum o nuntă sau apariţia unui copil. Fericirea şi armonia se vor reflecta în fiecare aspect al vieţii tale.

Peşti

Din punct de vedere profesional,lucrurile nu stau chiar atât de roz. Poţi însă să visezi la planuri şi obiective noi,dar să mai ai puţină răbdare până să le poţi pune în aplicare. E o perioadă bună pentru a asimilia informaţii,aşa că te-ai putea înscrie la cursurile la care visai demult. Pe plan sentimental,luna mai este blândă cu tine şi are grijă de relaţia ta,însă nu te culca pe o ureche,fii oricum implicată.Recente

Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg