Horoscopul pe 2 săptămâni – Iată ce îţi rezervă astrele pentru perioada 18 septembrie-1 octombrie

1 shutterstock 757498702 jpg jpeg

Astrologul Lorina a oferit previziunile astrale pentru următoarele două săptămâni. Intervalul 18 septembrie-1 octombrie anunţă schimbări neaşteptate, dar şi îndelung aşteptate pe plan financiar şi în zona carierei. Tot ceea ce îţi rămâne să faci este să descoperi indicaţiile astrologului pentru fiecare zodie în parte.

Surpriza acestui horoscop este că dintre toate semnele astrale unul este favorizat în următoarele zile. Este vorba despre un semn de aer, singura zodie care nu este simbolizată printr-o fiinţă.

Berbec

În relaţii noile conexiuni necesare pentru carieră şi afaceri vor fi importante. Farmecul şi calităţile voastre vor atrage noi parteneri, astfel încât nu va fi dificil să obţineţi sprijin sau ajutor. Legăturile noi pot duce la parteneriate promiţătoare. Este important să fiţi atente în afaceri, deoarece există pericolul de a face greşeli care pot anula eforturile. Prin urmare, echilibrul în viaţa de afaceri şi cea personală devine crucial pentru succes şi liniştea sufletească.

Taur

Greşelile trecute şi repetate apoi, în timp, pot duce şi ele la eşecuri, riscând să nu obţineţi ceea ce doriţi. Chiar şi aşa, întâlnirile de afaceri, relaţiile romantice pot deveni promiţătoare şi pot dovedi continuitate foarte serioasă pe la sfârşitul anului. Trebuie să acordaţi ceva mai multă atenţie consolidării sănătăţii, banilor şi carierei. În schimb, există posibilitatea de a vă direcţiona spre descoperirea sau/şi dezvoltarea unui talent.

Gemeni

Acesta este un moment oportun pentru prelucrarea documentelor de proprietate, pentru cumpărarea de bunuri imobiliare, pentru întărirea legăturilor familiale, pentru întâlnirea cu rudele, precum şi pentru organizarea relaţiilor pozitive la locul de muncă. Şi dacă, într-adevăr, aţi achiziţionat un bun imobiliar, v-aţi apucat de extinderea casei ori de o modificare la domiciliu, posibil să nu vă fi făcut socotelile aşa cum trebuie, să fi apărut probleme costisitoare pe parcurs.

Rac

Vă recomand activităţile individuale, mai ales pe cele preferate. Veţi avea nevoie de odihnă şi de un ritm de viaţă mai relaxat. Luaţi, însă, în calcul şi că situaţia se va schimba şi va trebui să vă implicaţi în noi afaceri şi proiecte, inclusiv în cele familiale. Aşadar, va trebui să vă ocupaţi simultan de treburile gospodăreşti şi de carieră, deoarece pot apărea acolo probleme urgente, de rezolvat. Va fi importantă participarea voastră directă.

Leu

Pe plan afectiv, pentru următoarea perioadă, văd deschidere pozitivă la orizont, văd noi relaţii sau consolidarea celor existente. Odată ce e planeta Venus în zodia voastră, pe lângă protecţia pe care vi-o oferă, ese posibil să crească şi dorinţa de mai bine, de creştere personală, de a aduna momente frumoase alături de iubit sau de prieteni. Ia în calcul şi nevoia de schimbare de aspect şi grija faţă de ţinutele alese pentru întâlniri importante.

Fecioară

Setaţi-vă intenţiile, începeţi proiecte noi, satisfaceţi-vă ambiţiile şi aspiraţiile profesionale! Tranzacţiile financiare, speculaţiile pe acţiuni vor avea succes, o parte dintre voi va putea să obţină popularitate. Nu pierdeţi, deci, oportunitatea astrală, încercaţi să folosiţi toate şansele pe care soarta le va oferi. Este un moment bun pentru tranzacţii, pentru cumpărarea de bunuri imobiliare, pentru căutarea de venituri suplimentare şi pentru crearea unei fundaţii materiale pentru implementarea proiectelor mai mari.

Balanţă zodia norocoasă

Va fi greu să vă concentraţi asupra problemelor importante, însă veţi fi într-o dispoziţie de luptă şi mai creativă, aşa că multe lucruri vor merge spre bine, iar starea de spirit va deveni pozitivă şi inspirată. Această perioadă va deveni favorabilă pentru începerea de noi planuri şi proiecte. Vor fi zile asociate cu activitate maximă intelectuală şi sexuală, de proces de învăţare, de activitate ştiinţifică, şi lucrurile acestea se pot reflecta pozitiv inclusiv în zona afectivă.

Scorpion

Situaţiile care vor urma vă vor permite să vă ridicaţi la un nou nivel de evoluţie, de carieră ori de statut material. Puteţi primi oferte sau un nou loc de muncă, puteţi simţi grija şi ajutorul de la prieteni, de la oameni apropiaţi, puteţi simţi o uniune spirituală mai strânsă cu ceilalţi. Acesta este momentul potrivit pentru colaborare, pentru creativitate colectivă, pentru rezolvarea problemelor colective şi pentru dezvoltarea afacerilor comune.

Săgetător

Va fi dificil să distingeţi realitatea concretă de lumile virtuale şi de fantezii. Pericolul stă în încălcarea legilor şi a normelor de comportament, iar acestea vor creea probleme pentru voi şi pentru ceilalţi. Ar mai fi şi o posibilă luptă cu depresia sau cu insomnia, care să ducă rapid la dependenţe de vicii. Medical sau ca stare de spirit, influenţa gândurilor voastre va fi mare. Astfel, dacă veţi reuşi să alungaţi pe cele negative, o să deveniţi mai productive.

Capricorn

Grijă la zona financiară, căci există riscul de pierderi, poate legate de întreruperea unor acorduri de colaborare, închiderea unor pieţe de desfacere, probleme la locul de muncă! Posibil ca singure să faceţi greşeli de comportament, motiv pentru care, riscaţi să deveniţi personajul principal în intrigile altora. Trebuie înfrântă imperiozitatea, trebuie să deveniţi mai flexibile în comunicare şi concentraţi-vă pe responsabilităţile şi relaţiile cu ceilalţi.

Vărsător

Pentru că energia creşte, vă sfătuiesc să luaţi în calcul revizia de venituri, noile planuri şi, eventual, să căutaţi surse suplimentare de venit, căci le veţi găsi. O nouă slujbă sau relaţie va ajuta la restaurarea şi la consolidarea contactelor cu superiorii şi subordonaţii. Nu excludeţi nici varianta călătoriilor lungi, inclusiv în străinătate, aşa că planificaţi-le de pe acum! Vă sfătuiesc să vă ţineţi ascunse planurile la care lucraţi şi obiectivele spre care ţintiţi!

Peşti

Va exista în voi o dorinţă de retragere, de implicare în creativitate individuală. Opoziţia împotriva concurenţilor se va intensifica, aşa că fiţi pregătite de diversiune! Financiar, veţi căuta în continuare noi surse şi metode de creştere a veniturilor obţinute prin muncă proprie, şi ar fi de dorit să vă axaţi pe o dorinţă mai veche, pe o acţiune începută altădată şi abandonată. E vremea să o luaţi în considerare şi să vedeţi ce ar trebui schimbat acolo, pentru a fi pusă în aplicare cu succes pe viitor.

Ştiai că s-au născut între 18 septembrie şi 1 octombrie...

Sophia Loren – 20 septembrie

Elena Văcărescu – 21 septembrie

Bruce Springsteen – 23 septembrie

Dem Rădulescu – 30 septembrie?

@shutterstock



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg