Horoscopul săptămânii 10 - 16 februarie 2017

1 73203 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru următoarea perioadă!

BERBEC

Exuberante şi inventive,cu o poftă de viaţă molipsitoare,aceste native reconfigurează în mod fericit toate relaţiile cu persoana iubită şi cu rudele. De miercuri,se simt mai libere,foarte inspirate,gata să-şi trântească la pământ definitiv adversarii cei mai primejdioşi.

TAUR

Relaţia de cuplu devine din ce în ce mai stresantă,iar nativele nu înţeleg ce li se mai reproşează o dată ce doar ele îşi susţin financiar partenerul de cuplu şi familia. Căsătorite ori celibatare,toate doresc să fie independente,mai libere şi mai iubite.

GEMENI

Este posibil să faceţi călătorii multe ori foarte lungi (unele chiar peste hotare),însă fără însoţitorul dorit. Puteţi pierde sprijinul familiei,din cauza lipsei de comunicare ori a termenilor severi pe care îi folosiţi. Familistele sunt cele mai stresate profesional.

RAC

Niciodată n-au fost mai invidiate decât în acest interval,chiar şi de persoana iubită,doar pentru că îi surclasează pe toţi prin succesele financiare. Prietenii pot fi ori prea sinceri ori de-a dreptul mincinoşi,iar şefii direcţi le reproşează o grămadă de nimicuri.

LEU

Atrag privirile tuturor şi au un şarm evident,numai că relaţia de cuplu devine stresantă şi pare lipsită de viitor. Cele care au copii se decid să aibă răbdare cu partenerul de viaţă pentru a păstra valorile familiei. Unele native îşi fac relaţii profesionale în străinătate ori în provincie.

FECIOARĂ

Sunt tot timpul iritate din cauza rudelor,a relaţiilor profesionale dificile şi a senzaţiei că îşi pierd toată influenţa în familie. Au musafiri la mijlocul intervalului,fac şi ele vizite,dar sensibilitatea fizică şi psihică nu le asigură starea de confort dorită.

BALANŢA

Multe native sunt în pericol de a-şi pierde persoana iubită. Celibatarele refuză luni orice implicare sentimentală şi toate îşi achită singure datoriile faţă de prieteni şi protectori. Unele cheltuiesc prea mult pentru problemele de sănătate ale partenerului lor de cuplu.

SCORPION

Aveţi senzaţia că şansele dv. au dispărut,mai ales că persoana iubită nu vă mai susţine deloc şi nici nu vă mai încurajează să faceţi deplasările ori schimbările necesare afirmării sociale şi financiare la care visaţi cândva împreună. La sfârşitul intervalului,vă decideţi să faceţi călătorii scurte.

SĂGETĂTOR

Sunteţi din ce în ce mai decisă să vă îmbunătăţiţi imaginea şi faceţi cheltuieli maxime la sfatul unei prietene mult prea binevoitoare. Persoana iubită este încântată şi vă face declaraţii foarte tandre,dar colegele vă critică până se obişnuiesc cu transformarea dv. cam prea radicală.

CAPRICORN

Foarte energice şi pragmatice,se afirmă prin declaraţii lipsite de naivitate. Familistele plănuiesc cu mult drag călătorii peste hotare,dar celibatarele visează efectiv la cai verzi pe pereţi. Nu există probleme financiare majore,însă vă simţiţi ameninţată de programul încărcat atât la serviciu,cât şi în familie. Vă remarcaţi prin câştiguri constante,care vă asigură independenţa dorită. Veţi petrece weekendul departe de cei dragi.

VĂRSĂTOR

Încă de la începutul intervalului,vă manifestaţi agresivitatea faţă de prieteni sau protectori,pentru ca apoi să deveniţi mai indulgentă. Excepţie fac cele care au mulţi copii şi care nu iartă greşelile acestora,orice motiv ar fi invocat. În weekend,faceţi aprovizionări repetate,total nejustificate.

PEŞTI

Nu vă puteţi plânge în acest interval de lipsă de activitate ori de reacţii negative din partea colegilor. Relaţiile duplicitare se regăsesc în sfera amiciţiilor începând de marţi. Vineri,vi se pare nedrept că prietenii nu vă mai acordă atenţia de până acum şi că nu mai sunt deloc binevoitori cu dv.Recente

Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg