Horoscopul săptămânii 12-18 ianuarie 2018

1 81620 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru săptămâna care urmează!

Berbec

Gândesc mai mult, sunt atente la fiecare amănunt şi pragmatice. Să facă tot posibilul şi să fructifice perioada la maximum, să finalizeze lucrurile care trenează de ceva timp şi să semneze contractele pe care le-au discutat încă de acum 3-4 luni, pentru că le pot aduce stabilitatea financiară pentru o lungă perioadă de timp. Sunt creative şi au idei extraordinare.

Taur

Putem vorbi despre reuşita unor tinere aflate la studiu, în sensul găsirii unei slujbe plătite sau întâlnirea cu o persoană care face să le bată inima ceva mai tare. Să se aştepte la propunerea unui loc de muncă, în cazul că nu au unul, sau la schimbarea serviciului cu altul mai bun. Sunt avantajate doamnele mai tinere. Să cântărească bine ofertele.

Gemeni

Atenţie la conflictele parteneriale, fie că este vorba despre familie, fie despre cei cu care lucrează. Poate fi vorba despre pierderea unui contract, sau constată cu năduf că n-au avut grijă atunci când au semnat nişte hârtii şi ar putea să se trezească fără niciun ban. În schimb, au energia să facă alţii. Creativitate ar putea să le aducă nu doar bani, ci şi recunoaşterea talentelor în domeniu.

Rac

Dispar ca prin farmec discuţiile în contradictoriu. Fac planuri, analizează. Tinerele care încă învaţă au prilejul să se descopere pe sine şi fac alegerile care le marchează traictoria profesională. Cele care nu au un loc de muncă ar putea fi chemate la un interviu sau vor pleca la muncă în străinătate.

Leu

Au energia necesară pentru a regla probleme care ţin de relaţia cu cei mai în vârstă din familie, de o anumită orientare profesională. Vor realiza că sentimentele nu sunt o formă, ci fondul unei relaţii de durată. Acum nu mai vor să fie doar femeile bune la toate, ci vor să se implice şi să-şi adjudece reprezentaţiile afective.

Fecioară

Un conclav al femeilor le sprijină iniţiativele şi împreună pun ţara la cale. Îşi vor impune punctul de vedere vizavi de nişte oameni care nu fac altceva decât să le bage beţe în roate. Vor taxa orice neglijenţă, orice indiferenţă, orice treabă făcută de mântuială. Să fie atente la eventuale probleme legate de digestie.

Balanţă

Încearcă să restabilească sau să repare lucrurile greşite, deciziile eronate, cheltuielile nejustificate. Au experienţă în domeniul managementului muncii, dar teama că unii sunt mai buni decât ele le-a şubrezit fundamentul relaţional, care acum ameninţă să se prăbuşească. Se activează componenta materială într-o dispută care implică contracte.

Scorpion

Proiectul în care sunt prinse nu le mai mulţumeşte. Au o idee mai bună şi atunci perspectiva se schimbă pentru ele din toate punctele de vedere. Până atunci, comunicarea cu familia are de suferit, ascunde ranchiună şi amărăciune. Le sugerez să fie foarte atente la o decizie care ascunde multe capcane.

Săgetător

Pot rata anumite oportunităţi, ceea ce le epuizează în asemenea măsură încât le va obliga să-şi amintească şi să se reobişnuiască cu ideea că lucrul bine făcut este cel planificat, organizat, analizat şi direcţionat cu atenţie.

Capricorn

Vin soluţii din partea familiei, în special a partenerilor, şi ar fi bine să le accepte, să lase orgoliul deoparte. În a doua parte a intervalului, o sumă de bani le este returnată, iar cele care au fost promovate recent în funcţie primesc confirmarea oficială.

Vărsător

Să plece la drum, dacă este nevoie, pentru că se conturează o colaborare cu şanse pe termen lung, mai ales că au ocazia să-şi demonstreze originalitatea. Poate fi vorba şi despre un proces de la care ele nu aşteptau nimic bun şi care le poate aduce în impostaza de câştigătoare, de beneficare ale unor moşteniri.

Peşti

Se vor simţi mai puternice, vor avea mai multă energie, ceea ce le va face să acţioneze în consecinţă. Să fie atente la cum îşi dozează energia! Mai poate apărea o dispută pentru un contract câştigat, dar care stârneşte invidii. Acum vor avea ocazia să vadă cine le este prieten cu adevărat. De asemenea, ceva din trecut revine intempestiv şi se cere rezolvat imediat.

Astrograma săptămânii

„Doresc să ştiu ce-mi rezervă astrele din punct de vedere financiar, profesional şi sentimental şi dacă voi avea un copil.“  -  Magdalena Cîrţînă, născută pe 6 septembrie 1968, la ora 22.00, în Târgu-Cărbuneşti, jud. Gorj.

Fecioară cu Ascendentul Gemeni. Din start, cu părere de rău, trebuie să-ţi spun că nu sunt şanse să ai un copil, nici astral, nici biologic. Pe de altă parte, conjuncţia dintre Venus şi Mercur arată o problemă hormonală, ca să nu mai spun că în Casa copiilor şi a fertilităţii ai 6 planete – Soare, Jupiter, Pluto, Uranus, Venus şi Mercur. Careul în T mediat de Saturn în Casa sexualităţii arată probleme în acest sens. La fel se întâmplă cu partea sentimentală, deoarece Lilith în Gemeni pe Ascendent a adus numeroase provocări în viaţa ta. În schimb aş spune că profesional lucrurile stau bine. Eşti o fire independentă şi în acelaşi timp sentimentală şi, nu ştiu de ce, am convingerea că judeci lucrurile cu inima şi nu cu mintea. Fii mai realistă!Recente

Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg