Horoscopul săptămânii 13-19 mai 2016

1 69232 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru următoarea perioadă, cum vei sta cu dragostea, cu sănătatea, cu banii şi cum te vei înţelege cu prietenii!

BERBEC

Vă împrieteniţi cu un coleg şi vă decideţi să începeţi o activitate împreună. Aveţi mare grijă să nu-i faceţi confidenţe şi să nu exageraţi cu promisiunile! Toate negocierile de miercuri sunt avantajoase,iar perseverenţa dv. este răsplătită pe merit.

TAUR

Neînţelegerile cu cei din anturaj se dovedesc lipsite de importanţă,deci nu e cazul să le daţi atenţie. Trăiţi cu speranţă o dorinţă maximă de a vă îmbogăţi. Cele tinere se gândesc la găsirea unui partener prosper,care să le scape de griji. E bine să nu vă certaţi cu nimeni,pentru a nu intra în încurcături.

GEMENI

Marţi,amicii vă fac o vizită la serviciu fără să vă anunţe,dar vă ajută să treceţi peste starea de nemulţumire. Aşteptaţi veşti de la drum lung,dar vor mai întârzia. Cele ce lucrează ca designeri sau sunt creatoare de modă vor avea şanse maxime. Toate se vor implica în activităţi noi.

RAC

Descoperiţi că persoana iubită este mai bogată decât dv.,dar nu vă bucuraţi. Este de preferat să nu-i cereţi să vă împrumute bani,pentru ca relaţiile să nu se răcească. Speculaţiile dv. sunt oneste,dar vreţi neapărat să-i impresionaţi pe cei din anturaj şi pe şefii direcţi.

LEU

Faceţi planuri la care renunţaţi pentru a finaliza o lucrare care s-a împotmolit din cauza colegilor. Miercuri,lucraţi singură şi aveţi impresia că nu veţi termina niciodată. Apar propuneri atrăgătoare joi,dar şi multe contracte incomplete. Vineri,nu faceţi concesii şi nu aveţi milă de nimeni!

FECIOARĂ

Consideraţi că este nevoie să vă sacrificaţi şi să ajutaţi rudele care se află în suferinţă. Dacă nu vor accepta,nu trebuie să le faceţi reproşuri,pentru că nu ele au apelat la dv. Excludeţi ceea ce vă irită şi sunteţi ajutate chiar şi de necunoscuţi.

BALANŢĂ

Calmul pe care-l afişaţi este fals şi răbdarea dv. e pe cale să cedeze. Vă enervează acele persoane care susţin că trebuie să acţioneze pentru a vă repara greşelile. Miercuri,veţi prelua iniţiativele din mers. Performanţele dv. profesionale sunt excepţionale,dar atrag şi multe invidii.

SCORPION

Sunteţi predispusă la reacţii impulsive. Marţi,membrii familiei chiar n-au cum să vă înţeleagă. Joi,sunteţi susţinută de prieteni şi protectori care aprobă ideile dv. şi vă ajută să le puneţi în practică. Vineri,faceţi faţă exigenţelor tuturor şi verificaţi de două ori înainte de a declara ceva.

SĂGETĂTOR

Nu reuşiţi să vă adaptaţi la schimbările de ordin financiar care au apărut în familie. Consideraţi că este de preferat să fiţi sinceră cu persoana iubită şi cu cei care vă iubesc. Optimiste,veţi trece ca gâsca prin apă prin toate problemele acestui interval şi rezolvaţi totul  fără ajutor.  

CAPRICORN

Conflictele de marţi se sting la fel de repede cum au apărut. În ultimul timp însă nu prea aţi mai stat peste program,iar pauzele au fost mult prelungite. Miercuri,nu aveţi linişte,trebuie să faceţi tot timpul câte ceva. Nu numai că veţi descoperi mijloace prin care se pot câştiga mulţi bani,dar le veţi împărtăşi din altruism şi celor din anturaj. Doriţi să puneţi în practică sâmbătă câteva modificări în casa dv.,deşi de abia aţi terminat renovarea. Aveţi tendinţa de a reveni continuu asupra unei activităţi finalizate şi vă manifestaţi originalitatea în toate domeniile. Nu sunt excluse momentele de avariţie,tocmai când apelează la dv. cei mai buni amici. Pot apărea neînţelegeri şi cu partenerii de afaceri.

VĂRSĂTOR

Relaţia cu partenerul redevine armonioasă marţi,însă încă vă mai gândiţi la conflictele de până acum. O împăcare de lungă durată înseamnă însă şi acceptarea unor compromisuri. Miercuri,pot apărea şi constrângeri aducătoare de tensiuni maxime. Descoperiţi că nu aveţi la cine apela la nevoie.

PEŞTI

Acordaţi mult timp acelor amici care au trecut prin situaţii dificile,dacă vreţi să aibă deplină încredere în dv. Calmul exagerat pare însă pentru moment o soluţie ciudată. Activitatea profesională nu e sursă de stres,dar nici de gratificaţii sau promovări. Viaţa sentimentală e învolburată.



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg