Horoscopul săptămânii 14-20 august

1 64243 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele în perioada 14 - 20 august.

BERBEC

E necesar ca întreg intervalul să depăşiţi noile obstacole fără să apelaţi la complicate scenarii profesionale ori la bunăvoinţa şefilor. Din păcate,excesele încep să-şi spună cuvântul începând de joi. Vă întâmpinaţi colaboratorii cu resentimente şi le daţi de gândit şefilor despre amabilitatea dv.

TAUR

De miercuri,ocoliţi munca grea şi vă afirmaţi calităţile într-un context extrem de original. Complicaţiile sentimentale sunt la ordinea zilei şi ar fi bine să nu vă avântaţi în a face noi declaraţii de iubire. Aveţi numeroase idei foarte valoroase,şi vă grăbiţi să le comunicaţi vineri prietenilor.

GEMENI

Primiţi încă de marţi mesaje mai puţin bune de la rudele aflate în alte localităţi. Veştile vă tulbură pacea familială,dar reacţiile celor dragi sunt totuşi previzibile. Optimismul revine de abia vineri. Este de preferat să începeţi o dietă drastică,pentru a nu se declanşa o nouă criză hepatică.

RAC

Aveţi prea mare încredere în partenerul de viaţă miercuri şi sunteţi înşelată într-o manieră neaşteptată. Asistaţi în schimb cu deosebită plăcere joi la progresul pe care îl înregistrează cea mai dragă persoană din anturajul intim. Consideraţi că o parte din merite vă revin şi aveţi dreptate pe deplin.

LEU

Nu vă lipseşte tactul,dar conflictele care apar marţi vă stresează şi nu mai ştiţi cum să reacţionaţi. Sunteţi obligată miercuri să participaţi la o şedinţă stresantă. Le cereţi celor din jur să muncească la fel de mult ca dv. şi este posibil,doar că le lipseşte atât imaginaţia,cât şi concentrarea.

FECIOARĂ

Descoperiţi cu stupoare că nu aveţi colaboratori la fel de experimentaţi ca dv. S-au aglomerat o grămadă de activităţi pe care le-aţi tot amânat şi acum chiar nu mai aveţi cum să le finalizaţi singură. Apelaţi cu multă încredere miercuri la femeile din anturajul profesional pentru muncă suplimentară.

ZODIA NOROCOASĂ-BALANŢĂ

Şansele financiare de la începutul intervalului vă feresc de o campanie de economii drastice şi vă permit să aşteptaţi noi oportunităţi,fără să forţaţi apariţia acestora. Învăţaţi acum să faceţi investiţii! De miercuri,o parte dintre prieteni se întorc împotriva dv. şi vă critică la fel ca adversarii consacraţi,dar deja nu vă mai pasă. De reacţiile partenerului de cuplu vă lăsaţi însă surprinsă şi nu întotdeauna într-o manieră plăcută. Vă deranjează fie originalitatea extremă a acestuia,fie excesele pe care le face împotriva indicaţiilor medicale. Starea de sănătate se schimbă numai dacă faceţi prea multe deplasări.

SCORPION

Starea de nelinişte din acest interval este motivată şi nu trebuie să mai căutaţi în zadar vinovaţii. Pentru a rezolva o dată pentru totdeauna problemele familiale,vă lăsaţi miercuri în voia sorţii cu încredere. Joi sau vineri,le veţi propune cu ironie spontană celor dragi un „pact“ de neagresiune.

SĂGETĂTOR

Comportamentul iraţional al persoanei iubite vă pune în situaţii dificile la începutul intervalului,mai ales că nu puteţi să le mai daţi niciun fel de explicaţii celor din anturaj. Vă reîntoarceţi de miercuri la dorinţa de a face economii şi nu aveţi de gând să vă mai lăsaţi influenţată de nimeni.

CAPRICORN

La începutul intervalului,consideraţi că aveţi dreptate întru totul şi că reţinerile nu mai au niciun rost. Nu aveţi chef de drumuri,în primul rând pentru că sunteţi prea ocupată,dar trebuie să respectaţi programul tuturor întâlnirilor de „afaceri“. Asistaţi în weekend la discuţii interminabile.

VĂRSĂTOR

Interveniţi marţi sau miercuri în evenimentele dure la care sunteţi nevoită să asistaţi fără voie. Conflictele mai vechi îşi găsesc joi o portiţă prin care să răbufnească. Cei din anturaj sunt decişi să vă scoată din sărite la sfârşitul intervalului şi începeţi să credeţi că există un fel de complot.

PEŞTI

Aveţi tendinţa întregul interval de a vorbi prea mult şi cu tonul foarte ridicat. Insistenţele dv. de miercuri sunt cotate ca simple cicăleli,chiar dacă tuturor le e clar că sunteţi ancorată în realitate mai mult decât oricine altcineva. În weekend,apar ca o avalanşă surprize,veşti şi invitaţii.Recente

kim si khloe kardashian jpeg
adele deschidere jpg
pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg