Horoscopul săptămânii 15 - 21 aprilie 2016

1 73484 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele pentru săptămâna care urmează!

BERBEC

Nici relaţia de cuplu,nici situaţia financiară nu se îmbunătăţesc,dar tuturor nativelor,care au posibilitatea să lucreze cu străinii,li se oferă şanse să plece  peste hotare şi cunosc în acest interval o relansare profesională incontestabilă. Cele mai mari şanse le au însă începând de luni studentele.

TAUR

Munciţi mai mult acasă decât la serviciu şi vă decideţi brusc să nu vă petreceţi concediul în localitatea în care locuiţi. Faceţi foarte multe excese,dar aveţi grijă să respectaţi anumite limite,pentru a nu vă pune în pericol starea de sănătate tocmai acum. Iubirea dv. a devenit „călduţă“.

GEMENI

Dacă de relaţiile cu partenerul de cuplu nu vă mai puteţi plânge,cele de colaborare ori cele cu prietenii şi rudele încă vă stresează şi vă încarcă de tensiuni. Sunteţi foarte creative întregul interval,dar şi intuitive şi lipsite de complexe care v-ar putea stăvili elanurile creatoare.

RAC

Relaţiile dv. sentimentale înfloresc în această perioadă. Chiar şi cele care nu credeau că se vor mai îndrăgosti vreodată,acum fac o pasiune pentru cineva. Relaţiile colegiale sunt din ce în ce mai stresante şi nu este exclus să doriţi să renunţaţi la actualul serviciu din această cauză.

LEU

Viaţa sentimentală a acestor native devine de-a dreptul tumultoasă. Rudele şi prietenii apropiaţi le presează să renunţe la o parte din activităţile profesionale şi să se relaxeze împreună cu partener de cuplu (cel mai probabil,coleg de serviciu). În replică,majoritatea vor semna contracte noi,aparent extrem de avantajoase. Pentru cele mai multe starea de sănătate este neaşteptat de bună,aşa că se implică în tot felul de activităţi adiacente. Banii vor veni la mijlocul intervalului,astfel încât încep să se gândească la investiţii serioase.

FECIOARĂ

Sunt ferite de problemele financiare doar acele native care au consilieri cu experienţă,care lucrează cu publicul ori se căsătoresc în această perioadă. Casa vă este aproape tot timpul plină de musafiri sau faceţi o renovare din temelii a acesteia. Starea de sănătate va fi bună,dacă nu faceţi eforturi.

BALANŢĂ

Vă găsiţi timp printre picături să pregătiţi şi casa pentru musafirii de ocazie,cu toate că sunteţi forţate efectiv să faceţi multe drumuri şi să pierdeţi timpul în discuţii interminabile cu rudele şi amicii. Pesimismul dv. e evident,deşi la sfârşitul intervalului reuşiţi să reechilibraţi bugetul.

SCORPION

Succesele financiare vă creează aproape un fel de stare de teamă. Vi se pare că e prea frumos să fie adevărat,dar în realitate nu mai aveţi timp decât pentru întâlniri foarte scurte cu partenerul de cuplu şi sunteţi nevoite să renunţaţi ori chiar să limitaţi călătoriile la care visaţi de ceva vreme.

SĂGETĂTOR

Exuberanţa şi optimismul dv. îi influenţează atât de mult pe toţi cei din anturaj,încât deveniţi un fel de confidentă a tuturor. La mijlocul intervalului,aflaţi lucruri care vă stresează,însă doar pentru scurt timp. Situaţia financiară devine înfloritoare şi primiţi promisiuni care vă fac fericite.

CAPRICORN

Nu prea mai ştiţi cum să reacţionaţi la intrigile şi bârfele de la serviciu. Unele native preferă ca în această perioadă să stea în casă şi să renunţe la viesparul de la locul de muncă. Altele apelează la prietenii apropiaţi,dar şi aceştia se întorc împotriva lor. Din punct de vedere financiar,nu au probleme.

VĂRSĂTOR  

Evenimentele se succed cu mare rapiditate şi nu reuşiţi să înţelegeţi cum pe neaşteptate toate planurile dv. sunt date peste cap. Prietenii nu vă mai acordă creditul financiar dorit,rudele dv. parcă au dispărut,iar călătoriile sunt din nou amânate. E posibil să fie necesar să faceţi economii.

    PEŞTI    

Porniţi o campanie de reorganizare a tuturor activităţilor dv. profesionale în care-i implicaţi şi pe colegi. Nicio persoană din anturaj nu consideră momentul potrivit şi se întorc împotriva dv. când nici nu vă aşteptaţi. Nici şefii nu vă sprijină,iar dv. simţiţi că nu puteţi trăi fără a munci.Recente

donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg
Regina Elisabeta jpeg