Horoscopul săptămânii 16-21 decembrie 2016

1 73789 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele pentru următoarea săptămână!

BERBEC

Toate nativele sunt foarte sensibile întregul interval şi gata să răspundă imediat oricărui afront al colegilor prin cuvinte prea dure. Încep săptămâna bine,mai ales din punct de vedere financiar,sunt creative şi gata oricând să se dedea exceselor de tot felul.

TAUR

Excesiv de sentimentale şi foarte senzuale,nu sunt lipsite de pragmatism în domeniul profesional. Deşi nu vor fi susţinute de toţi partenerii,se vor încăpăţâna să finalizeze soluţionarea unor probleme pe care toţi cei din anturaj le consideră de nerezolvat.

GEMENI

Întregul interval,zunt nevoite să facă foarte multe drumuri lungi,iar volumul lucrărilor profesionale creşte din nou. În fiecare dimineaţă,starea de sănătate poate crea unele probleme,mai ales dacă vor continua să facă iarăşi excese alimentare.

RAC

Pentru majoritatea nativelor a sosit momentul să se bucure de şanse financiare pe care puţine persoane le au în ziua de astăzi. Scot bani şi din piatră seacă şi pot face o criză de nervi,dacă li se propune,de către familie ori colegi,să se odihnească.

LEU

Toate nativele dispun de atât de multă energie şi putere de convingere,încât nu este nevoie decât să-şi facă apariţia pentru ca persoanele din anturaj să renunţe la admonestări ori controverse inutile. Doar în weekend îşi oferă clipe de relaxare.

FECIOARĂ

Sunt decise să se răzbune pe toţi cei care li se opun,ţes intrigi şi apelează la partenerul de cuplu pentru a le pune în practică. La mijlocul intervalului,fac o deplasare mai lungă,fără să ţină cont că le poate pune iar sănătatea în primejdie. La sfârşit de săptămână,se întâlnesc cu cele mai bune amice.

BALANŢĂ

Întregul interval,vor apărea suficiente obstacole pentru ca majoritatea nativelor să fie foarte sensibile,extrem de recalcitrante şi total lipsite de înţelegere pentru oricine încearcă să le exploateze. Toate se vor simţi foarte obosite,chiar şi în weekend.

SCORPION

Optimismul lor şi tendinţa de a face excese alimentare vor fi criticate de partener şi nu sunt excluse mici conflicte în fiecare dimineaţa. Pot apărea pagube din cauza unor amici sau a amânării unor drumuri din motive diverse şi imprevizibile.

SĂGETĂTOR

Cu toate că sunt îndrăgostite iremediabil,preocuparea principală va avea legătură cu schimbarea locului de muncă sau a carierei. N-au secrete,comunică din plin şi recunosc că situaţia financiară le împinge să caute alte joburi. Nu vor refuza nicio invitaţie din partea prietenilor,deoarece presupune relaxare. Toate doresc să călătorească,mai ales că partenerul lor stă mai mult pe drumuri. Familistele sunt cele mai fericite,cu toate că apar conflicte amoroase pasionale. Celibatarele primesc cereri noi în căsătorie,prin care li se impune să renunţe la un anumit stil de viaţă.

CAPRICORN

În cazul în care vor accepta să facă o deplasare cu un prieten,unele native vor avea parte de stres şi de multe conflicte. Nu mai este necesar să facă eforturi şi se pot bucura de oarece relaxare împreună cu familia. În weekend,îşi ocupă timpul liber cu activităţi casnice.

VĂRSĂTOR

Cele mai multe native vor fi nevoite să ţină locul colegilor plecaţi în concediu. Celibatarele pun punct iluziilor matrimoniale,iar familistele nu mai au nicio şansă în faţa argumentelor partenerului. Lipsa totală de răbdare este valabilă pentru aproape toate nativele.

PEŞTI

Sensibile şi foarte recalcitrante,nu concep să fie dirijate de nimeni,cu toate că partenerul face încercări insistente în acest sensîntregul interval. Relaţiile amoroase sunt dificile,iar reacţiile acestor native excentrice devin de-a dreptul bizare.



Recente

Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg