Horoscopul săptămânii 17 - 23 februarie 2017

1 74277 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru mijlocul lunii februarie!

BERBEC

Sunt excluse toate călătoriile peste hotare,dar nu mai pot fi evitate cele locale,din ce în ce mai multe şi foarte stresante. Apelaţi la un vocabular total lipsit de subtilităţi,sunteţi foarte pretenţioasă,excesiv de emotivă şi lipsită de diplomaţia de până acum.

TAUR

Cele mai multe native fac excese periculoase şi repetate,care le pot afecta starea de sănătate. În acest interval,prevalează pasiunile şi oricât de mult doresc să ascundă prin ceea ce trec,majoritatea nativelor au şi tendinţa imprevizibilă de a se lăuda. Sunt posibile şi aventuri erotice secrete.

GEMENI

Oricât de greu le va fi,aceste native îşi vor reorganiza viaţa din aproape toate punctele de vedere. De miercuri,din ce în ce mai sensibile,imprevizibile şi originale,exclud doar aparent plăcerile din viaţa lor,adică nu refuză aventurile erotice şi culinare.

RAC

Există pericolul ca în acest interval cea mai mare parte dintre aceste native să se îndrăgostească iremediabil de un fost prieten. Inspiraţia profesională maximă poate aduce şi mult dorita promovare miercuri sau vineri. În plus,cele mai norocoase chiar doresc şi fac o călătorie lungă peste hotare.

LEU

Pline de fantezie,dar şi foarte energice,încep prin a construi un plan de activitate casnică,pentru a îmbunătăţi aspectul căminului şi sfârşesc prin a reorganiza întreaga viaţă de familie. Celibatarele se decid să treacă la atac şi să lămurească natura relaţiilor lor afective. În general,relaţiile parteneriale nu sunt stabile,deoarece doresc să fie independente şi să li se recunoască toate calităţile. Foarte energice,îşi pun în practică aproape toate planurile de viitor. Au mari şanse financiare,dar majoritatea sunt lipsite de spirit practic.

FECIOARĂ

Muncesc intens,cu dăruire şi multă abnegaţie. Sunt inspirate şi foarte senzuale. E de preferat ca studentele să nu refuze bursele de studiu în străinătate,iar patroanele să nu renunţe la contractele cu parteneri externi. Celibatarele se decid să refuze invitaţiile în weekend.

BALANŢA

Se simt foarte bine,cu toate că medicii susţin că ar trebui să facă mai multe analize după două luni. Nu sunt excluse nici neînţelegerile cu persoana iubită,care este şi cam invidioasă. Protectorii nu mai au răbdare,mai ales că situaţia financiară este se pare din nou la pământ.

SCORPION

Doriţi să faceţi o călătorie în străinătate,dar vi se impune o astfel de situaţie ori o deplasare mai lungă în provincie. Relaţiile cu persoana iubită rămân tensionate întregul interval,iar cele colegiale se caracterizează prin ciocniri majore de interese.

SĂGETĂTOR

Familistele care au copii sunt cele mai stresate şi nu le vine să creadă că progeniturile lor se revoltă şi nu mai acceptă să fie sfătuite,dirijate,cicălite. Tuturor li se comandă cadouri scumpe. Celibatarele primesc cereri pe care le analizează la rece şi amână să dea acum un răspuns clar.

CAPRICORN

Cu toate că în continuare se bucură de succese financiare invidiate de toţi cei din anturaj,aceste native se simt permanent supravegheate şi au senzaţia că li se pun continuu beţe în roate. Celibatarele sunt decise să se căsătorească fără mare tam-tam,ba chiar să uite să anunţe familia.

VĂRSĂTOR

Cele mai multe native se consideră foarte norocoase,cu toate că nu mai au şansele financiare de până acum,mai precis,chiar dacă acestea apar,banii sunt dirijaţi către plata unor facturi ori spre aprovizionarea casei. Întreg intervalul,muncesc cu îndârjire maximă pentru pregătiri inutile.

PEŞTI

Sunt foarte exuberante întreg intervalul,vor să-şi trăiască viaţa,să se distreze,să uite de necazurile lor,dar mai ales de cele ale persoanelor dragi. Celibatarele nici nu vor să audă de căsătorie,iar familistele nu ştiu cum să scape în weekend de toate responsabilităţile casnice.Recente

Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg