Horoscopul săptămânii 17-23 iunie 2016

horoscop indian jpeg

Află ce-ţi prezic astrele pentru săptămâna care urmează!

BERBEC

Conflictele la serviciu şi cele din cuplu se accentuează şi sunteţi tentată să luaţi decizii care se vor dovedi greşite. Sunt în pericol şi relaţiile profesionale,nu aveţi răbdare şi consideraţi că totul se poate rezolva în absenţă. Apar mulţi adversari care dau cărţile pe faţă.

TAUR

Este posibil să renunţaţi la proiecte profesionale importante pentru a începe altele,fără acoperire financiară. Vă ajutaţi colegii,fără ca aceştia să facă vreun gest similar. Luaţi atitudine şi apar unele conflicte pasagere. Viaţa în cuplu e în schimb minunată.

GEMENI

După o lungă perioadă de timp,în care n-aţi ştiut decât de muncă,puteţi să vă relaxaţi şi să profitaţi de diverse forme de relaxare. Nativele tinere,ce au scăpat până acum de săgeţile lui Cupidon,se îndrăgostesc subit şi uită de toate responsabilităţile asumate. Au noroc cum n-au avut niciodată.

RAC

Sunteţi obligată să faceţi multe drumuri,dar de această dată călătoriţi cu cine vă e drag,chiar dacă este vorba doar de o prietenă. Banii sunt puţini,în casă încep renovări sau apar musafiri nedoriţi şi dv. vă este dor de o persoană sau de petrecerile de altădată. Nativele tinere sunt melancolice.

LEU

Situaţia financiară se îmbunătăţeşte,mai ales pentru celibatarele care se căsătoresc acum. Vă întâlniţi cu mulţi prieteni,amice sau rude apropiate care încearcă să vă convingă să renunţaţi la deciziile deja puse în practică. Toate îşi doresc o locuinţă mai frumoasă ori mult mai încăpătoare.

FECIOARĂ

Primiţi multe cadouri sau sume de bani,dar vă este clar că aveţi nevoie de fonduri mult mai mari pentru a pune în practică proiectele dv. extrem de ambiţioase. Nicio nativă n-are răbdare cu partenerul de cuplu şi se simt agasate de atenţiile repetate ale acestuia. Unele acceptă diete inedite.

BALANŢĂ

Nu vă întrece nimeni în energie,exuberanţă şi vitalitate,însă aveţi şi momente de pesimism şi melancolie,care-i deprimă pe cei din anturaj. Renunţaţi la o parte din relaţiile amicale şi încercaţi,fără prea mare succes,să vă împăcaţi cu rudele apropiate,care vă bârfesc.

SCORPION

Banii primiţi la începutul intervalului se duc ca un fum. Fie vă ajutaţi prietenii,fie aveţi datorii mici,dar destul de multe. Aveţi atât de mulţi adversari şi există atât de multe persoane în anturajul dv. care vă invidiază,încât trebuie să adoptaţi un comportament bazat pe diplomaţie. Nativele mature pot avea probleme de sănătate pricinuite de disfuncţii renale ori abdominale. Familistele nu mai au răbdare nici măcar cu propriii copii. Pentru toate nativele,schimbările profesionale sunt de bun augur. Cele mai multe sunt promovate. Relaţiile cu rudele şi prietenii sunt foarte avantajoase,mai ales pentru celibatare.

SĂGETĂTOR

Sunteţi optimiste,chiar dacă situaţia financiară încă nu s-a redresat,aşa cum vi s-a promis. Aveţi în continuare mai multe şanse de afirmare în domenii profesionale care vă plac şi nu vă supăraţi că aveţi colegi care vă fac curte şi vă admiră. Speranţa de a vă muta domiciliul n-a dispărut.

CAPRICORN

Vă canalizaţi energia către finalizarea activităţilor profesionale şi nu este de mirare că sunteţi foarte apreciate. Vă afirmaţi în toate domeniile posibile,iar cei din jur vor profita de apetitul dv. şi vă vor pasa şi responsabilităţile lor. Nativele tinere au ocazia să înveţe să iubească.

VĂRSĂTOR

Problemele dv. se axează pe neînţelegerile cu partenerul de cuplu şi pe nemulţumirile salariale,deşi sunteţi şi iubită şi respectată la serviciu. Nici prietenii nu vă înţeleg,mai ales că nu mai aveţi răbdare să le explicaţi de ce aveţi reacţii de respingere a compasiunii celorlalţi.

PEŞTI

Relaţiile sentimentale şi erotice sunt excepţionale. Consideraţi că sunteţi răsplătite pentru perioada de chin de care de abia aţi scăpat. Chiar dacă starea de sănătate nu este bună şi din punct de vedere financiar aveţi unele probleme,sunteţi fericite şi visaţi la călătorii în ţări exotice.



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg