Horoscopul săptămânii 18-24 martie 2016

1 75010 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru următoarea perioadă!

BERBEC

Nu vă puteţi detaşa de impresiile negative pe care vi le-au făcut unele persoane din anturaj. Reveniţi continuu la analizarea comportamentului lor din dorinţa de a le deschide ochii şi rudelor acestora. Dorinţa de a deveni liderul tuturor iese,în sfârşit,la iveală de miercuri.

TAUR

Nu vreţi să renunţaţi la plăcerea de a comanda nici măcar acasă. Marţi,se pare că toate planurile dv. ies pe dos. Joi,sunteţi efectiv blocată,dar nu vreţi să cereţi ajutorul nimănui şi nu recunoaşteţi cu niciun chip că aţi greşit din nou prin deciziile profesionale pe care le-aţi luat.

GEMENI

Vreţi să faceţi multe şi nu reuşiţi mai nimic de una singură. Apar din senin tot felul de obstacole,dar sunteţi decisă să vă lipsiţi de ajutoare. După toate tensiunile pe care a trebuit să le suportaţi în acest interval,chiar şi persoana iubită vă dovedeşte în weekend că e lipsită de afecţiune.

RAC

E foarte posibil să cedaţi nervos de marţi şi să judecaţi prea aspru întreaga familie. Cineva drag din anturajul profesional face multe presiuni asupra dv. miercuri pentru a lua o decizie care o avantajează. Vineri şi sâmbătă,afişaţi înţelegere şi o aprobaţi,dar rămâneţi la părerea personală.

LEU

Ajungeţi la concluzia că speranţele profesionale pe care le-aţi avut erau desprinse de realitate,dar şi că aţi fost greşit sfătuită de către şefi. Faceţi eforturi ca să înţeleagă cei din jur de ce este nevoie să continuaţi să economisiţi. Vi se pare anormal să repetaţi aceleaşi lucruri.

FECIOARĂ

Aveţi posibilitatea de a vă îndeplini aproape toate visele,numai că n-aţi bănuit niciodată că va fi nevoie de ajutor din partea rudelor apropiate. Până acum,nu aşteptaţi sprijin de la nimeni. Persoana iubită nu înţelege darurile cu care o răsfăţaţi,ba vă face şi numeroase reproşuri.

BALANŢĂ

Se pare că în acest interval nu înţelegeţi decât cadourile pe care le puteţi evalua în bani. Aveţi o viziune de ansamblu a ceea ce doriţi să faceţi în viitor în domeniul profesional şi nu mai găsiţi necesar să vă căutaţi parteneri de cursă lungă. Amânaţi toate întâlnirile,fără să daţi explicaţii.

SCORPION

Puneţi bazele unei noi activităţi profesionale din dorinţa de a avea permanent o preocupare lucrativă. Miercuri,sunteţi sfătuită să participaţi la un proiect pe care-l consideraţi fără mari şanse. O rudă apropiată încearcă să vă impresioneze pentru a o ajuta la achitarea unor datorii.

SĂGETĂTOR

Refuzaţi marţi ori miercuri o colaborare profesională nu din răutate,ci pentru că vreţi să puneţi în practică singură un proiect costisitor. Nu vă place când refuzaţi,dar va trebui să acceptaţi o astfel de situaţie. Purtaţi lungi discuţii cu scopul de a-i convinge pe toţi că aveţi dreptate.

CAPRICORN

Nu ascultaţi de nimeni şi refuzaţi orice fel de sfat din orice parte ar veni. Vă bazaţi pe fondurile dv. secrete şi speraţi să acoperiţi datoriile din banii primiţi joi. Realitatea însă vă va contrazice. Tocmai prietenii vor fi cei care nu vor mai accepta amânările de plăţi ale datoriilor. Nu vreţi decât să vă distraţi şi nu ţineţi cont de proiectele profesionale pe care singură le-aţi propus. Faceţi eforturi imense pentru a obţine ceea ce vă doriţi,mai ales din punct de vedere sentimental. În weekend,imprudenţele vă sunt extrem de criticate de familie.

VĂRSĂTOR

Îi admiraţi pe cei care au tot ce vor,dar nu luaţi mai deloc în seamă norocul acestora. Trebuie să reconsideraţi solicitările celor care au fost atenţi cu dv. în urmă cu ceva timp. În weekend,este absolut necesar să-i răsplătiţi mai ales pe cei care v-au fost de ajutor.

PEŞTI

Primiţi multe mesaje foarte importante din partea unor rude care vă emoţionează şi vă conving să plecaţi la drum lung. Contramandaţi toate activităţile planificate,dar uitaţi să vă anunţaţi prietenii. Nu este exclus să fiţi stresate la maximum tot intervalul chiar şi de persoana iubită.Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg