Horoscopul săptămânii 18 - 24 septembrie

1 72714 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele în săptămâna 18 - 24 septembrie.

BERBEC

Lipsa fondurilor financiare le stresează la maximum,mai ales că aveau multe planuri de călătorie. Nu mai au răbdare cu partenerii,dar sunt luate prin surprindere de ajutorul financiar pe care îl oferă imediat persoana iubită. Preferă să continue investiţiile exagerate în locuinţă şi joacă la loto.

TAUR

Majoritatea nativelor organizează cu multă meticulozitate călătorii care să le aducă nu numai relaxare,ci şi un fel de trambulină pentru planurile lor de viitor. Prietenii şi mai ales amicele se vor dovedi indispensabili,mai ales că bugetul lor este limitat. Visele sunt „destrămate“ miercuri şi joi.

GEMENI

Este posibil să intre foarte uşor,din nou,în conflict cu partenerul de cuplu,deoarece nu vor să renunţe măcar la o parte din activităţile profesionale şi să plece împreună într-o călătorie la care visau de mult timp. Consideră că deja au făcut prea multe cheltuieli şi trec la economii.

RAC

Nu au răbdare să păstreze relaţiile colegiale în limite acceptabile,renunţă la contractele stresante şi sunt nevoite să facă multe drumuri. Nimeni nu le poate înţelege eforturile supraomeneşti pe care le fac continuu,pentru a se îndepărta de starea de sărăcie. Pentru unele,starea de sănătate este fragilă.

LEU

Exclud cu tărie orice posibilitate de a petrece timpul liber alături de rudele apropiate ori prieteni. Încearcă să refacă relaţia cu partenerul de cuplu şi încep prin a executa toate „pregătirile“ împreună. Întreg intervalul,primesc numeroase cadouri frumoase.

FECIOARĂ

Succesele financiare sunt clare pentru toţi,dar nu sunt pe deplin mulţumite până nu fac investiţiile dorite. Lipsa de răbdare e evidentă pentru cele care au copii. Veniturile rămân la fel de mari,aşa că îşi permit să nu-şi refuze nicio plăcere. Escapadele cu amicele devin din ce în ce mai dese.

BALANŢĂ

Starea de sănătate e fragilă,tocmai când se ivesc noi probleme. Nu vor accepta să fie ajutate pentru că descoperă că sunt invidiate. Dispun de suficientă energie pentru a face drumurile care se impun,mai ales că sunt foarte mulţumite de nivelul bugetului. Apar prietenii amoroase pentru celibatare.

SCORPION

Din cauza programului profesional excesiv de încărcat,nu vor putea face călătorii de plăcere foarte lungi,dar organizează mici excursii în locaţii originale. Fac cadouri costisitoare şi se supără când cei dragi cheltuiesc mult pentru a le face surprize pe măsură. Iubirea devine mai tandră.

SĂGETĂTOR

Descoperă cu plăcere că îşi pot permite tot ceea ce îşi doresc şi încep prin a încerca să-i convingă pe cei dragi că au nevoie de mai multă libertate. Nu îndrăznesc să cumpăre prea multe cadouri,cu toate că fondurile lor sunt considerabile. „Ţes“ singure planuri mari de viitor.

CAPRICORN

Deoarece refuză toate invitaţiile primite,indiferent de persoanele care le fac,va trebui să suporte noi critici şi bârfe familiale. Preferă să nu spună nimănui ce motive au,aşa că relaţiile amicale par deja spulberate. Întreg intervalul manifestă însă un optimism nejustificat.

ZODIA NOROCOASĂ-VĂRSĂTOR

Fără complexe şi lipsite de limitări,vor acţiona în aşa fel încât să le fie bine,dar vor ţine cont şi de prieteni şi de cei care le iubesc. Este de preferat ca în această perioadă să accepte că sunt în centrul atenţiei,că sunt admirate orice ar face. Nu vor reuşi însă să planifice mai nimic,deoarece toate planurile vor fi date peste cap,indiferent de importanţa acestora. Unele native se pot îmbogăţi peste noapte,altele pot să ajungă în pragul falimentului. Chiar dacă nu dau importanţă stabilităţii bugetului lor,vor fi nevoite ca în acest interval să devină mai precaute. Starea de sănătate poate creea probleme doar pentru cele care suferă de boli cronice de ficat ori de reumatism.

PEŞTI

Exclud orice fel de deplasări şi se dedică finalizării activităţilor profesionale. Întâlnirile cu amicii sunt salvatoare pentru cele stresate. Câştigă mulţi bani,dar cele mai multe au şi datorii pe măsură. Cei din anturaj le judecă greşit,neştiind câtor greutăţi financiare trebuie să le facă faţă singure.



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg