Horoscopul săptămânii 19 - 25 decembrie

horoscop jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă horoscopul între 19 - 25 decembrie.

HOROSCOP BERBEC

Sunt sensibile şi gata să răspundă pe loc oricărui afront al rudelor. Încep intervalul bine din punct de vedere financiar,sunt deosebit de creative şi gata oricând să se dedea exceselor. Mamele sunt excesiv de atente şi cicălitoare cu toţi copiii,iar partenerul de viaţă le dă mână liberă de Crăciun.

HOROSCOPTAUR

Prea sentimentale,nu sunt lipsite de pragmatism,îndeosebi în domeniul profesional. Deşi nu vor fi susţinute de parteneri,majoritatea se vor încăpăţâna să finalizeze soluţionarea unor probleme specifice sărbătorilor. Tot timpul sunt tensionate,sensibile la critici,dar gata să plece în călătorii.

GEMENI

Sunt nevoite să facă multe drumuri scurte pentru a scăpa de birocraţie,iar volumul lucrărilor din domeniul profesional creşte constant. Starea de sănătate poate crea probleme,dacă vor continua să facă excese alimentare. Se întâlnesc cu foşti şi actuali prieteni şi fac planuri comune pentru Crăciun.

RAC

Cele mai multe îşi văd visul cu ochii – a sosit momentul să se bucure de şanse financiare de care puţine persoane se bucură. Întreg intervalul,scot bani şi din piatră seacă şi fac o criză de nervi când li se propune să plece în concediu,fiind decise să ajungă la un fond de rezervă considerabil.

LEU

Dispun de atât de multă voinţă şi putere de convingere,încât nu e nevoie decât să-şi facă apariţia ca cei din anturaj să renunţe la controverse. Nu renunţă nici în acest interval la investiţiile care sunt nejustificate. Atrag atenţia tuturor bărbaţilor din anturaj,fără a face nici cel mai mic efort.

FECIOARĂ

Decise să se răzbune pe toţi cei care li se opun,ţes intrigi cu meticulozitate şi apelează la partenerul de cuplu pentru a le pune în practică. La începutul intervalului,fac o deplasare mai lungă,care le poate pune sănătatea în primejdie. Descoperă că rudele nu le agreează şi se simt nedreptăţite.

BALANŢĂ

Vor apărea destule obstacole pentru ca să fie sensibile,recalcitrante şi lipsite de înţelegere pentru oricine încearcă să le „exploateze”,adică încearcă să le convingă să facă toate pregătirile de Crăciun. Pagubele de la începutul intervalului vor fi rapid neutralizate cu ajutorul unor protectori.

SCORPION

Tendinţele de a face excese vor fi criticate de către partenerul de cuplu şi nu sunt excluse nici conflictele. Pot apărea pagube stresante din cauza unor amici sau din pricina amânării unor drumuri. Persoana iubită devine mai recalcitrantă şi mai pretenţioasă,aşa că sunt necesare discuţii lămuritoare.

SĂGETĂTOR

Deşi au mulţi prieteni şi amice,nu mai fac greşeala de a se destăinui şi îşi păstrează planurile de Crăciun secrete. Miercuri sau joi,va avea loc o discuţie aprinsă cu unul dintre părinţi ori chiar cu persoana iubită. Pentru cele mai multe,speranţele de a călători dispar ca un fum sau se amână.

Dacă vor accepta să facă o deplasare cu un prieten sau o „bună” amică,vor avea parte doar de stres. Nu mai e necesar să facă eforturi profesionale şi se pot bucura de oarece relaxare. Celibatarele îşi găsesc sortitul în călătorii,iar familistele „dirijează” destinele familiei lor după cum le place.

ZODIE NOROCOASĂ-VĂRSĂTOR

Cele mai multe vor fi nevoite să suplinească colegii plecaţi în concediu ori doar rudele la cratiţă (de Crăciun). Celibatarele pun punct iluziilor matrimoniale,iar familistele nu mai au nicio şansă în faţa argumentelor partenerului de cuplu. Au mulţi adversari,însă nu le pasă,atât timp cât îşi pot păstra independenţa. Bugetul este încărcat de datorii şi nesatisfăcător aproape întreg intervalul,dar au scăpat de toate datoriile şi există mari speranţe de redresare. Starea de sănătate este stabilă,cu excepţia nativelor care au probleme cronice la nivelul oaselor,dinţilor şi pielii. Multe aventuri amoroase secrete.

PEŞTI

Nu concep să fie dirijate de nimeni,chiar dacă partenerul de cuplu face încercări repetate în acest sens. Majoritatea se dedică activităţilor profesionale cu un fel de furie creatoare,caracterizată de  originalitate maximă. Relaţiile colegiale sunt dificile,iar reacţiile lor de-a dreptul excentrice.Recente

ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg