Horoscopul săptămânii 2 - 8 decembrie 2016

1 73862 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru următoarea perioadă!

BERBEC

Problemele sentimentale şi cele familiale au tendinţa să se precipite,iar lipsa de răbdare de care daţi dovadă nu este deloc de ajutor nimănui. Faceţi declaraţii fără a le analiza înainte şi apoi vă miraţi că o parte dintre colegi au o părere bizară despre dv. Starea de sănătate nu este stabilă.

TAUR

Nu sunteţi deloc amabilă cu majoritatea colegilor şi vă miraţi când şi aceştia vă penalizează verbal. Vi se pare că familia dv. este prea pretenţioasă şi nu vă iartă nimic,iar partenerul de cuplu este atât de norocos,încât aproape că îl invidiaţi. Nativele tinere se îndrăgostesc la prima vedere.

GEMENI

Începeţi intervalul prin a vă redresa financiar,însă nativele care au copii vor trebui să-i sponsorizeze din plin. În plus,sunteţi atrasă de jocurile de noroc. Starea de sănătate este mai bună decât până acum,dar locuinţa dv. e în continuă schimbare ori renovare şi nu vă mai găsiţi liniştea. Situaţia profesională este într-o continuă schimbare şi atrage o stare de mulţumire şi din partea familiei. Relaţiile cu rudele şi amicii par doar la prima vedere mai dure,însă sinceritatea vă asigură un trai fără surprize. Nu sunteţi lipsite de protectori,care de cele mai multe ori vă ajută fără să vă ceară acordul.

RAC

Planificaţi îmbunătăţiri ale locuinţei,fără să ţineţi cont că aţi depăşit de mult bugetul. Există în continuare facilităţi diverse pentru a ajunge peste hotare,iar decizia va fi luată fără o analiză atentă a consecinţelor. Nici de drumurile scurte nu veţi scăpa,invitaţiile curgând non-stop.

LEU

Situaţia financiară este excepţională,dar asta nu vă scuteşte de penalizări,de probleme cu fiscul ori notarii. Iubirea în cuplu renaşte pe neaşteptate,însă nu aveţi deloc timp pentru plimbări sub clar de lună şi renunţaţi definitiv la preţioasele preludii. Pentru unele native apar pagube.

FECIOARĂ

Nu mai aveţi răbdare pentru problemele nimănui şi consideraţi că toţi vă pun beţe în roate. Aveţi planuri mari şi aţi visat atât de mult timp,încât acum vi se pare că nu mai ajungeţi să vă vedeţi dorinţele împlinite. Nativele tinere nu scapă de admiratori,iar celibatarele nu ştiu pe cine să accepte.

BALANŢĂ

Unele native devin prea energice şi deloc amabile,considerând că astfel reuşesc să-i penalizeze pe cei care le-au chinuit până acum. Altele au probleme de sănătate şi încearcă să nu iasă la iveală cât de mult suferă. Majoritatea se implică în foarte multe activităţi,doar pentru a scăpa de datorii.

SCORPION

Pentru multe native se pune problema unei deplasări în străinătate. Pentru toate,este posibilă apariţia unor noi probleme profesionale,care le cer putere de organizare şi de restructurare. Excesele sexuale şi declaraţiile amoroase sunt la ordinea zilei,aşa că nu au chiar o viaţă fără sare şi piper.

SĂGETĂTOR

Muncesc atât de mult în acest interval,încât au nevoie de ajutor,iar acesta nu apare de nicăieri. Din această cauză,vor deveni mult mai puţin altruiste şi nu vor mai da atenţie prietenilor. Majoritatea nativelor vor să schimbe serviciul ori domiciliul,să facă o schimbare drastică în viaţa lor.

CAPRICORN

Luaţi imediat în serios propunerile pentru schimbările din domeniul profesional,deşi sunteţi avertizată de la început că e vorba de un simplu proiect. Partenerul de cuplu este prea puţin înţelegător,mai ales că păreţi fericită că veţi avea şi mai mult de lucru,ceea ce presupune lipsă de timp liber.

VĂRSĂTOR

Este bine să vă feriţi să luaţi în acest interval o decizie drastică referitoare la statutul dv. profesional. Nu trebuie să renunţaţi la actuala funcţie,orice motiv vi s-ar prezenta. Vă enervaţi repede din cauza unei încurcături financiare şi vreţi să plecaţi imediat,fără a mai căuta vinovaţii.

PEŞTI

Este un interval important pentru toate nativele necăsătorite,deoarece acum se vor decide dacă mai acceptă un mariaj vreodată. Se poate afirma că toate,indiferent de vârstă,muncesc din greu,chiar dacă nu sunt angajate. Pentru o parte dintre native încă mai există posibilitatea să părăsească ţara.



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg