Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie

horoscop jpeg

Află ce ţi-au pregătit astrele în perioada 2 - 8 octombrie.

BERBEC

La prima vedere,se poate crede că partenerul de cuplu este cel care ia decizii în locul dv. Chiar dacă există o bună comunicare şi o cooperare permanentă,dv. sunteţi atrasă de o persoană care vă cere să plecaţi împreună în concediu. Prea sensibilă,sunteţi afectată miercuri de orice cuvânt dur.

ZODIA NOROCOASĂ-TAUR

Au nenumărate şanse profesionale,una mai bună ori mai interesantă decât alta. Muncesc mult şi au spor,chiar dacă nu au cum să apeleze la ajutoare. Relaţiile colegiale nu sunt dintre cele mai bune,însă celei de cuplu nu i se poate imputa nimic. Fericite,îndrăgostite şi capabile să profite cu inteligenţă de toate şansele care apar,muncesc din răsputeri pentru sărbătorile familiale. În casă,pot apărea totuşi accidente care să le impună cheltuieli suplimentare. Starea de sănătate le poate fi afectată de stări alergice,probleme intestinale ori de infecţii trecătoare,mai ales dacă nu îşi oferă şi clipele de relaxare necesare.

  

GEMENI    

Munciţi din ce în ce mai mult,pentru că vă place ce faceţi şi mai ales sunteţi încântată de relaţiile cu cei din „echipa“ dv. Nu realizaţi miercuri că familia se destramă,că partenerul de cuplu s-a săturat de crizele de gelozie,iar prin excesele pe care le face vrea să vă atragă atenţia asupra sa.

RAC

Se pare că în acest interval nu luaţi cele mai înţelepte decizii,mai ales din punct de vedere financiar. Aveţi impresia vineri că trebuie să hotărâţi şi pentru cei din jur şi pentru toată familia,dar faceţi prea multe erori. Sunteţi prea credulă şi aveţi încredere chiar în cine nu trebuie.

LEU

De marţi,vă bazaţi poate prea mult pe rude şi pe amici. Vi se pare miercuri că nu vă puteţi descurca singură,că viaţa a devenit mai grea. Noroc aveţi suficient,numai că aţi fost obişnuită ca acesta să fie foarte evident şi să-i impresioneze pe toţi cei din anturaj. Sunteţi dezamăgită de parteneri.

FECIOARĂ

Doriţi să faceţi schimbări majore în casa în care locuiţi,ori chiar plănuiţi să vă mutaţi. Deşi nu dispuneţi de suficientă energie,vă „înhămaţi“ miercuri şi joi la o activitate neostoită,prin care definitivaţi proiectele pentru weekend. Credeţi că încă vă bucuraţi de avantaje financiare deosebite.

BALANŢĂ

Nu vă mai miraţi că cei din anturaj vă invidiază pentru că este evident că situaţia dv. excepţională din punct de vedere financiar le sare în ochi! Încercaţi în zadar cu inteligenţa dv. deosebită să creaţi o atmosferă plăcută atât la serviciu,cât şi acasă. Până şi familia încearcă să vă avertizeze.

SCORPION

Energică şi foarte optimistă,este posibil să încheiaţi o relaţie sentimentală foarte frumoasă,deoarece sunteţi conştientă că nu veţi mai dispune de suficient timp din cauza ultimelor contracte pe care le-aţi încheiat. Întregul interval,visaţi la călătorii foarte lungi şi faceţi excese alimentare.

SĂGETĂTOR

Nu mai daţi suficientă atenţie relaţiilor sentimentale (le păstraţi secrete),în primul rând pentru că şi câştigurile financiare se înmulţesc şi sunteţi obligată să faceţi acte pentru o rudă în vârstă ori pentru o moştenire. Vă bazaţi prea mult pe relaţiile sau intervenţiile prietenilor apropiaţi.

CAPRICORN

Foarte amabilă şi optimistă la începutul intervalului,deveniţi din ce în ce mai melancolică începând de joi. De vină poate fi mai ales o relaţie amoroasă care începe să cam scârţâie din pricina deplasărilor numeroase ale partenerului. Oricum,sunteţi foarte admirată şi „căutată“ întregul interval.

VĂRSĂTOR

Foarte sensibilă psihic şi fizic,descoperiţi singură leacul de care aveţi nevoie pentru a deveni mai puternică sau măcar mai puţin impresionabilă. Intuiţia vă fereşte să faceţi greşeli,iar prin diplomaţie anulaţi din fază incipientă orice conflict cu rudele ori amicii. Vineri primiţi o recompensă.

PEŞTI

Amânaţi orice întâlnire în weekend,chiar şi cu persoanele cu care nu v-aţi mai văzut de ani,în momentul în care sunteţi nevoită să dezvoltaţi o altă idee financiară ce pare foarte promiţătoare. Relaţiile cu străinătatea vă poartă în continuare noroc. Câştigurile dv. devin pe neaşteptate mai mari.



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg