Horoscopul săptămânii 20-26 mai 2016

1 75010 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele în perioada care urmează!

BERBEC

Nu-i mai agresaţi pe cei din jur,ci sunteţi pusă în situaţia de a suporta şi marţi şi miercuri comportamentul mai mult sau mai puţin violent al prietenilor dv. Vă ataşaţi de persoane pe care altă dată le-aţi fi îndepărtat şi de adversarii dv. Noile alianţe ori contracte sunt perfectate legal.

TAUR

Consideraţi că banii pe care i-aţi împrumutat sunt pierduţi pentru totdeauna. Pentru celibatare,posibilităţile de a se căsători se repetă în mod fericit. Faceţi concesii şi ajungeţi la concilieri favorabile pentru toată lumea implicată în conflictele casnice.

GEMENI

Programul dv. este mult prea încărcat şi ar trebui să renunţaţi la activităţile care vă fac necazuri. Aşteptaţi veşti despre o activitate profesională în care v-aţi pus toate speranţele. Abilitatea de a rezolva singură problemele comune în mod onest se manifestă miercuri şi joi din plin.

RAC

Sunteţi luată prin surprindere de nişte veşti,care vă provoacă stres şi reacţionaţi într-o manieră neobişnuită. Sunt scoase în evidenţă reacţiile nepotrivite din punct de vedere financiar pe care le-aţi avut de-a lungul timpului. Sunteţi uimită de câte datorii vi se impută.

LEU

Faceţi faţă cu greu noilor sarcini casnice şi nu vă ajută deloc faptul că v-aţi obişnuit să vă rezolve alţii problemele acestea. Încercaţi să respectaţi programul şi reuşiţi să creaţi în familie o atmosferă care cere cooperare. Le daţi celor apropiaţi o nouă dovadă de înţelepciune,însă nu aveţi răbdare pentru a-i determina să acţioneze aşa cum aţi dori. Nu găsiţi pe nimeni suficient de curajos să vă susţină financiar şi renunţaţi la investiţii. În weekend,vă manifestaţi neîncrederea prin ruperea unor relaţii sentimentale.

FECIOARĂ

Simţiţi că realitatea vă depăşeşte şi credeţi sincer că nu sunteţi suficient de pregătită pentru a participa direct la îmbunătăţirea nivelului dv. de viaţă. Prieteniile sunt destrămate din motive cel puţin ciudate. Vineri,faceţi eforturi pentru a arăta că împărtăşiţi sentimentele partenerului dv.

BALANŢĂ

Marţi,vi se pare că amicii s-au întors împotriva dv. Aveţi o reputaţie solidă de persoană diplomată,ceea ce vă face să primiţi noi responsabilităţi,fără a vi se cere dovezi de capabilitate. Vă simţiţi vulnerabilă şi doriţi stabilitate familială.

SCORPION

Nu faceţi nimic fără a vă consulta cu persoanele în care aveţi o încredere oarbă. Aşteptările dv. sunt înşelate însă marţi,iar miercuri apelaţi pentru susţinere doar la rudele apropiate. Nu vă pierdeţi deloc timpul în activităţi mărunte şi vă dedicaţi unor preocupări care vă permit schimbări majore.

SĂGETĂTOR

Nu vă lăsaţi impresionată de tragediile prin care trec amicii dv. Sunteţi hotărâtă să respectaţi sfaturile persoanei iubite. Joi,sobre şi inabordabile,consideraţi că aţi primit destule lecţii şi vă ocupaţi numai de soarta dv. Vineri,evitaţi intenţionat sentimentalismele.

CAPRICORN

Oricâte eforturi aţi face să evitaţi întâlnirea cu amicii cu care v-aţi certat,nu veţi reuşi să-i ocoliţi. Încercaţi marţi să le contracaraţi reproşurile printr-o atitudine rece. Începeţi să înţelegeţi că aveţi duşmani redutabili şi încercaţi să vă purtaţi altfel pentru a-i induce în eroare.

VĂRSĂTOR

Vă întâlniţi cu o persoană pe care aţi iubit-o cândva şi consideraţi că este un dar al sorţii pe care trebuie să-l exploataţi. Amabile în anturajul familial,veţi deveni neiertătoare cu amicii care vă contrazic. Nu vă mai permiteţi să faceţi cheltuieli şi daţi semne de teamă ori de avariţie.

PEŞTI

Aţi făcut noi promisiuni care se bat cap în cap,iar acum a venit momentul să finalizaţi măcar una dintre ele. Aveţi destule atuuri în mânecă. Miercuri şi joi,purtaţi multe conversaţii cu impact major pentru toţi cunoscuţii. În weekend,dorinţa de a schimba ceva în existenţa dv. devine obsesivă.



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg