Horoscopul săptămânii 21-27 aprilie 2017

1 74277 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele în săptămâna care urmează!

Berbec

Dispoziţii schimbătoare,nativele acum râd,acum plâng,acum tună şi fulgeră,acum sunt inocente de nu mai ştie omul cum să le ia. Astrele acţionează extrem lovind în sistemul de relaţii,în cutume şi credinţă,în sănătate. Ameninţarea pierderii locului de muncă este încă iminentă,aşa că le-aş sugera un concediu,chiar medical,care să le ţină departe de conflicte. Dacîă pot evita certurile de la serviciu,rămân totuşi cele domestice. Cel mai bun sfat este să se abţină.

Taur

Comunicarea se îmbunătăţeşte. Este posibil să apară contracte noi,interviuri pentru un loc de muncă pentru cele care nu au,o perioadă bună în comparaţie cu cea care a fost. Vorbim despre un soi de eliberare interioară,ceva apăsător care le-a chinuit pe native mai bine de an şi jumătate încoace şi care se dovedeşte a fi,de fapt,nemulţumirea legată de cercul de prieteni. Reluarea unor relaţii le va face să conştientizeze acest lucru  -şi e bine.

Gemeni

Spontaneitatea şi comunicarea le tranformă în staruri,dar să fie atente că accesele de vedetism nu le fac bine. Calme şi ponderate,pot găsi răspunsuri acolo unde nimeni nu le caută. Condiţia este să caute acolo unde nimeni nu se gândeşte. Posibil să fie vorba şi despre un alt loc de muncă,despre o ofertă de la o firmă mare sau o instituţie de anvergură internaţională. Cele care sunt pe cont propriu discută,analizează şi semnează,ceea ce nu este rău deloc.

Rac

Posibil să intre în posesia unor bani pe care îi aşteaptă de ceva vreme. Dacă au de dat un examen,de susţinut un interviu,să o facă. Vor uimi prin elocinţă şi prin ştiinţă. Soluţiile găsite uimesc. Se pune la cale o căsătorie. Atenţie doar că există un dram de grabă. E ca şi cum li s-a lăsat un văl pe ochi şi nu vor să vadă adevărul. Poate că văd ceva ce ceilalţi nu reuşesc. Timpul va demonstra dacă au avut sau nu dreptate. Foarte bine susţinut segmentul comunicării,în special pentru cele tinere.

Leu

Leoaicele sunt decise mai mult ca niciodată să-şi cureţe ograda sentimentală şi am putea asista la divorţuri răsunătoare. Au mare încredere în sine,ceea nu este rău deloc,dar,dacă ne gândim la orgoliulul lor,ar putea avea surprize. O supraestimare a ceea ce sunt sau ceea ce fac le poate aduce în postura de perdante,deoarece cineva,care este de mult timp cu ochii pe ele,le va sufla de sub nas un un post. Saturn arată că au duşmani vechi.

Fecioară

Fie li se aprobă un împrumut,fie li se acordă dividende pentru ceva de la care îşi luaseră gândul. Posibil să primească,sub forma de donaţie sau de concesiune,o casă,un teren,un bun la care nici nu se gândeau. Profesional,alături de colegi,par să uite de problemele de acasă şi ar putea avea surpriza să li se propună un nou job sau o mutare temporară într-o altă localitate,unde să pună pe picioare un atelier,o secţie. Este vorba de producţia manifacturieră şi de bunuri de consum.

Balanţă

Dacă ar fi puţin mai atente la ele,la faptul că de multe ori vor să-şi impună punctul de vedere fără să se gândească că ar putea fi unul nu greşit,ci diferit de ale celorlalţi,atunci lucrurile s-ar putea schimba. Nu sunt atoateştiutoare. Voinţa lor denotă nesiguranţă. Dacă au păţit ceva,undeva în trecutul lor îndepărtat,durerea a fost atât de mare,încât s-a creat un tipar şi acţionează în consecinţă. Totuşi,au energia care le ajută să depăşească momentele de tensiune.

Scorpion

Când este vorba de iubit,recurg la şantaj emoţional. Cele care îşi caută un loc de muncă vor avea ocazia să-l găsească,iar tinerele care au aplicat la colegii şi universităţi din străinătate vor primi veşti favorabile. Schimbă tactica în privinţa administrării propriului buget,de comun acord cu familia ori cu partenerul,fac o serie de preparative pentru a înnoi ceva în casă sau contribuie cu o sumă pentru a menţine sănătatea cuiva din familie.

Săgetător

Trec la materializarea unor proiecte de care uitaseră. Ceea ce n-au reuşit să rezolve problema în câteva săptămâni vor reuşi să o facă în câteva ore. Vor trăi timp de câteva nopţi poate cele mai fierbinţi poveşti de amor,uimindu-se pe sine,dar uimindu-şi şi partenerul de viaţă. Apoi,centrul de greutate se mută pe segementul profesional. Reuşita unor negocieri le va reaşeza la masa tratativelor sau obţin o mărire de salariu pe care o urmăresc de ceva vreme.

Capricorn

Să fie atente la ce discută sau negociază. Le sugerez să ia notiţe,deoarece pare că una vorbesc şi că alta se întâmplă. Pot intra în discuţii pe care să nu le priceapă sau al căror mesaj să fie distorsionat. Din fericire,nu este afectat segmentul financiar. Să fie atente,pentru că pot avea oportunităţi care le pot scăpa printre degete. Riscă să aibă dureri de articulaţii şi stări de somnolenţă.

Vărsător

Vor susţine proiecte aparent irealizabile. Viziunea progresistă asupra anumitor lucruri le poate aduce notorietate şi încă o dată,dacă mai era nevoie,recunoaşterea acestor talente. Primesc o veste care vizează obţinerea unui act de proprietate sau rezolvarea actelor în ceea ce priveşte o tranzacţie imobiliară ori a unui teren. De asemenea,se pot bucura de aprecierea prietenilor şi a oamenilor din mediile în care trăiesc şi muncesc.

Peşti

Să fie atente la o mică dispută la serviciu,nu de alta,dar se pot trezi în mijlocul unui scandal creat artificial. Să nu dea curs provocărilor,să ia lucrurile cum sunt şi să îi lase pe alţii să-şi bată capul cu probleme care nici măcar nu le aparţin. Pe doamnele care au o problemă de sănătate şi sunt programate pentru o intervenţie chirurgicală,le-aş sfătui s-o amâne dacă nu este vorba despre o urgenţă.

Astrograma săptămânii

„Am rugămintea să-mi spuneţi câteva cuvinte despre starea sănătăţii mele şi despre planul financiar şi profesional!“ – Roxana Melinte,născută pe 29 martie 1973,ora .45,Bucureşti

Un Berbec cu Asecendentul în Săgetător,adică Foc cu Foc. Este normal să suferiţi de tot felul de inflamaţii în organism,dureri de spate,dureri de încheieturi,pusee de febră uneori. Conjuncţia Lună – Marte – Jupiter în Vărsător vă predispune la problemele cu coloana şi,periodic,vă veţi confrunta cu pusee dureroase. Pentru a lămuri problemele ginecologice,n-ar ar strica un set de analize care să vizeze tiroida. Posibil ca locul de muncă să nu vă aducă satisfacţii,după cum este posibil să fiţi în căutarea unui loc de muncă. Atâta timp cât veţi avea un serviciu,veţi avea şi banii necesari pentru coşul de fiecare zi. Este posibilă o promovare după data de 29 aprilie. Jupiter vă favorizează prin trecerea peste Mijlocul Cerului,în Casa carierei şi a Imaginii sociale.Recente

Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg