Horoscopul săptămânii 21 - 27 august

horoscop jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă horscopul săptămânii 21 - 27 august.

BERBEC

Creativitatea acestor native şi dorinţa de a munci nu sunt puse la îndoială de nimeni. Doar că acestea sunt foarte pretenţioase şi meticuloase,gata să lase baltă toate activităţile care nu se desfăşoară după standardele lor. Unele sunt nevoite să suporte chiar în weekend musafiri prea puţin amabili.

TAUR

După ce au cutreierat toată luna,aceste native îşi canalizează întreaga energie către familie şi locuinţa personală. Se implică vineri,din tot sufletul,în ajungerea la un consens cu ceilalţi membri ai familiei. Cele mai multe vor să-şi schimbe casa din temelii şi pun la cale renovări esenţiale.

GEMENI

Prietenii şi rudele nu le vor lăsa în pace până nu vor programa o fărâmă de concediu,care să le aducă cât de cât şi puţină relaxare. Există un pericol real pentru cele care au divorţat şi trebuie să se stabilească limitele partajului,pentru că fostul partener va dori cu siguranţă să le escrocheze.

RAC

Şansele financiare se multiplică miercuri în aşa măsură,încât este posibil să apară probleme în privinţa exploatării în siguranţă a acestora. Joi,prietenii le enervează prin simpla prezenţă. Excesele sexuale pot deveni foarte „periculoase“ pentru cele care nu vor să devină mame în această perioadă.

LEU

Împinse de planeta războiului,Marte,toate nativele tinere îşi spulberă efectiv adversarii şi nu iartă în niciun caz greşelile partenerului de cuplu. Excesiv de energice,foarte cheltuitoare şi cu sentimente extreme,se avântă în afaceri de anvergură,fără să ţină cont de „problemele“ sentimentale.

FECIOARĂ

Prea nervoase şi dornice de răzbunare,fac planuri originale,dar nu lipsite de pragmatism,pentru a obţine satisfacţii din „luptele“ pe care le iniţiază zi de zi,cu plăcere maximă. Este un interval suportat fără probleme numai de nativele extrem de tinere şi de majoritatea celibatarelor „june“.

BALANŢĂ

Sunt ajutate din plin,atât de rudele apropiate,cât şi de prieteni să depăşească problemele care apar de-a lungul întregului interval. Starea emoţională şi sănătatea cam fragilă sunt suficiente pentru a le crea destul disconfort. Cele care ating limita superioară de stres sunt însă celibatarele.

SCORPION

Chiar şi nativele casnice au în această perioadă succese la care nici nu îndrăzneau să viseze până acum. Cele care încă nu au primit funcţii de şefe ori nu au fost promovate cunosc în acest interval recunoaşterea tuturor meritelor în domeniul profesional. Pot primi miercuri bani foarte mulţi.

SĂGETĂTOR

Chiar dacă nu le place în mod deosebit,aproape toate nativele vor face drumuri mai lungi sau mai scurte,unele şi peste hotarele ţării. Este însă şi o perioadă dificilă pentru examene şi testări de orice fel. Intervalul este benefic pentru cele care nu sunt mulţumite de actualele joburi.

CAPRICORN

Cele mai multe native tinere sunt din ce în ce mai decise să plece într-o vizită de lungă durată la o amică pe care nu au mai văzut-o de ceva timp. Toate fac numeroase cheltuieli,fără să ţină cont că epuizarea economiilor poate deveni periculoasă,nefiind susţinute financiar de partenerul de cuplu.

ZODIA NOROCOASĂ-VĂRSĂTOR

Foarte optimiste,sârguincioase,dar şi cam irascibile,sunt decise să facă mari schimbări,care să le asigure înainte de toate prosperitatea. Banii vor veni absolut pe neaşteptate,din activităţi desfăşurate în echipă. De regulă,vorbesc prea mult şi nu pot să păstreze secrete,cu toate că îşi propun să fie misterioase. Îşi pedepsesc partenerul de cuplu,mai ales dacă nu este chibzuit şi face investiţii nesigure. Unele se bazează pe moşteniri sau alte acte notariale care să le asigure îmbunătăţirea bugetului. Altele adoptă „programe“ profesionale noi şi sunt gata să-şi schimbe calificarea. Vor organiza toate un weekend de vis pentru anturajul intim.

PEŞTI

Sensibilitatea lor emoţională atinge din nou cote maxime,iar originalitatea scapă de sub control şi sunt caracterizate ca excentrice. Nativele care nu au reuşit să plece în concediu nu mai au răbdare în acest interval cu nimeni,iar colegii de serviciu şi persoana iubită sunt primii „penalizaţi“.



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg