Horoscopul săptămânii 22 - 28 aprilie 2016

1 73789 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele pentru săptămâna care urmează!

BERBEC

Majoritatea acestor native organizează cu multă meticulozitate călătorii care să le aducă nu numai relaxare,ci şi un fel de trambulină pentru planurile lor de viitor. Prietenii şi mai ales amicele se vor dovedi indispensabili,mai ales că bugetul tuturor nativelor este limitat.

TAUR

Starea de sensibilitate se va accentua cu fiecare zi,astfel încât în preajma weekendului veţi ajunge la emotivitate maximă. Nativele care călătoresc ori care au organizat petreceri în locuri exotice sunt cele mai stresate şi mai lipsite de relaxare. Starea de sănătate devine prea schimbătoare.

GEMENI

Este posibil să intraţi foarte uşor în conflict cu partenerul de cuplu miercuri,deoarece nu vreţi să renunţaţi la o parte din activităţile profesionale şi să plecaţi împreună într-o vacanţă la care visaţi de mult timp. Consideraţi pe bună dreptate că aţi făcut deja prea multe cheltuieli.

RAC

În loc să petreceţi timpul liber cu familia ori cu persoana iubită,preferaţi să faceţi vizite prelungite altor rude sau prietenilor. Relaţiile sentimentale sunt totuşi mai mult decât mulţumitoare,iar celor de colaborare nu aveţi ce să le reproşaţi. Restricţiile financiare sunt necesare întreg intervalul.

LEU

Excludeţi cu tărie orice posibilitate de a petrece timpul liber alături de rude ori prieteni. Încercaţi cu destul succes să refaceţi relaţia cu partenerul de cuplu şi începeţi prin a executa pregătirile pentru concediu împreună. Întreg intervalul,primiţi cadouri frumoase ori bonusuri la salariu.

FECIOARĂ

Vă petreceţi serile muncind şi cu cât vă apropiaţi de weekend,cu atât sunteţi mai nemulţumite,întrucât ceea ce aţi stabilit dv. pare a fi de neîmplinit. Dorinţele dv. nu coincid cu cele ale partenerului şi nici familia nu vă ajută măcar cu o vorbă bună. Din punct de vedere financiar,pendulaţi între o stare de avariţie şi una de împrăştiere a fondurilor,cu toate că la începutul intervalului vi se umple „punguţa“  cu bani. Toate nativele,indiferent de vârstă,sunt extrem de atrăgătoare şi au mult succes în amor. Starea de sănătate este bună,doar pentru cele foarte tinere.

BALANŢĂ

În mod sigur munciţi mult întregul interval,dar de această dată ascultaţi cu sfinţenie sfaturile unei bune amice,care vă face şi o invitaţie greu de refuzat. Familia vă cucereşte inima prin cadourile pe care vi le fac membrii acesteia mai tineri,aşa că veţi dori să vă luaţi revanşa cât de curând.

SCORPION

Din cauza programului profesional excesiv de încărcat,nu veţi putea face călătorii foarte lungi,dar organizaţi mici excursii în locuri inedite. Faceţi cadouri costisitoare şi vă supăraţi când cei dragi cheltuiesc mult pentru a vă face surprize pe măsură. Iubirea este tandră,dar şi cam amicală.

SĂGETĂTOR

Descoperiţi cu plăcere că vă puteţi permite tot ce doriţi şi începeţi prin a încerca să-i convingeţi pe cei dragi că aveţi nevoie de mai multă libertate. Nu îndrăzniţi să investiţi mult,cu toate că fondurile dv. sunt considerabile. Faceţi mari planuri de viitor împreună cu persoana iubită.

CAPRICORN

Deoarece refuzaţi toate invitaţiile primite,indiferent de persoanele care vi le fac,va trebui să suportaţi noi critici şi numeroase bârfe. Preferaţi să nu spuneţi nimănui ce motive aveţi,aşa că relaţiile amicale par deja spulberate. Întreg intervalul,manifestaţi un optimism aparent nejustificat.

VĂRSĂTOR

Exact când pierdeţi orice speranţă,pe ultima sută de metri,bugetul dv. intră în limite normale şi vă puteţi permite orice doriţi pentru concediu. Mai realiste,dacă nu sunteţi căsătorite,renunţaţi la călătoriile costisitoare şi vă mulţumiţi să trăiţi o aventură amoroasă secretă,fără obligaţii.

PEŞTI

Vă manifestaţi nemulţumirile profesionale fără nicio reţinere faţă de şefii direcţi şi aveţi dreptate pe deplin. Nu veţi refuza să lucraţi şi nici nu simţiţi lipsa iubirii familiale,dar preferaţi ca şefii dv. să fie mai recunoscători şi mai puţin avari. Aprobare primiţi doar de la persoana iubită.



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg