Horoscopul săptămânii 23 - 28 decembrie 2016

1 73203 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele pentru acest final de an!

BERBEC

Veţi face tot posibilul să vă ajutaţi prietenii ori rudele care au probleme,chiar dacă intraţi în conflict cu partenerul. O mare parte dintre aceste native nu mai suportă deloc condiţiile de lucru,deoarece au senzaţia că sunt lipsite de putere de decizie.

TAUR

Foarte amabilă,creativă şi pretenţioasă,suportaţi greu dificultăţile financiare cotidiene. Veţi găsi însă modalităţi de a vă reechilibra bugetul şi veţi fi admirată de colege,mai ales de cele mai tinere. Persoana iubită vă dă sfaturi pe care doar aparent nu le luaţi în seamă.

GEMENI

Treceţi printr-un fel de criză sentimentală,care afectează manifestările afective în general şi erotice în special,însă relaţiile cu partenerul rămân excelente. Celibatarele care nu au acceptat să lucreze peste hotare ori cu străinii,vor primi pe neaşteptate noi oferte foarte avantajoase.

RAC

Întregul interval,sunteţi în imposibilitatea de a vă deplasa,din diverse cauze. Cel mai frecvent motiv se referă la o activitate nouă şi împovărătoare. Sunteţi forţată de împrejurări să renunţaţi şi la întâlnirile amicale şi,fiind o persoană sociabilă,vă displace total noua situaţie.

LEU

Atmosfera din casa dv. vi se pare în acest interval aproape insuportabilă. Descoperiţi că aveţi prieteni foarte buni,care de abia aşteaptă să vă sară în ajutor. Oricum,trebuie să faceţi un drum într-o altă localitate,cu toate că aveţi impresia că starea de sănătate nu vă va susţine eforturile.

FECIOARĂ

Nimic din ceea ce face partenerul dv. de cuplu nu vă place şi aveţi tendinţa să reluaţi şi să corectaţi dv. totul. Nici în acest interval nu renunţaţi la cheltuielile masive şi fără acoperire. Nativele mămici sunt mai înţelegătoare cu propriii copii,dar preferă să rămână conservatoare.

BALANŢĂ

În ceea ce vă priveşte,excesele vă caracterizează orice manifestare,în aproape toate domeniile. Tendinţa spre furie este total neproductivă şi pot apărea daune din verdicte legale,chiar dacă renunţaţi la afirmaţiile nefondate şi redeveniţi amabilă. Cheltuielile vă depăşesc din nou bugetul familial.

SCORPION

Aveţi senzaţia că sunteţi persecutate,iar neînţelegerile cu partenerul vor accentua această stare. Cele ce au funcţii de conducere sunt foarte stresate şi încearcă în zadar să se relanseze. Unele native sunt totuşi cu adevărat trădate ori înşelate de amici ori rude.

SĂGETĂTOR

Au nenumărate oferte profesionale şi este posibil să facă greşeala s-o păstreze pe cea mai rezonabilă din punct de vedere financiar ori să accepte mai multe decât pot acoperi. Unele sunt atrase de un nou coleg,altele preferă să uite de iubire deocamdată. În schimb,îşi fac prieteni noi. Sunt preocupate în cel mai înalt grad de îmbunătăţirea locuinţei ori vor să se mute în altă casă. Mai au însă datorii de plătit şi speranţele le sunt mult diminuate. Starea de sănătate este excelentă.

CAPRICORN

Ajungeţi la concluzia că prietenii vă doresc tot ce-i mai rău. Este adevărat şi că au pretenţii exagerate,că au tendinţa să nu vă creadă şi vă critică permanent. Din păcate,sunteţi nevoite să amânaţi din cauza partenerului aproape toate deplasările planificate.

VĂRSĂTOR

În cazul dv.,impulsivitatea şi imprudenţa sunt maxime,mai ales în primele zile ale intervalului. Este necesar să fiţi foarte atente,pentru a evita eventualele accidente,iar cele care au copiii trebuie să fie mai îngăduitoare. Celibatarele au conflicte cu părinţii.

PEŞTI

Sunt extrem de sensibile,dacă le sunt criticate activităţile,deciziile şi partenerul,ba chiar au reacţii exagerate. Trăiesc cu senzaţia că n-au niciun fel de putere,iar obiectivele pe care şi le-au propus le depăşesc. Rezultatele financiare sunt minime şi au tendinţa de a cheltui până la ultimul leuţ.



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg