Horoscopul săptămânii 23 - 29 octombrie

1 74619 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele în perioada 23 - 29 octombrie.

BERBEC

Sunt sensibile şi gata să răspundă pe loc oricărui afront al colegilor. Încep intervalul bine din punct de vedere financiar,sunt foarte creative şi gata oricând să se dedea exceselor cu orice ocazie. Mamele sunt excesiv de atente cu toţi copiii,iar partenerul de viaţă le dă mână liberă în acest sens.

TAUR

Excesiv de sentimentale la începutul intervalului,nu sunt totuşi lipsite de pragmatism,îndeosebi în domeniul profesional. Chiar dacă nu vor fi susţinute de parteneri,majoritatea se vor încăpăţâna să finalizeze soluţionarea unor probleme legate de familie. Mai tot timpul sunt sensibile la critici.

GEMENI

Sunt nevoite să facă multe drumuri scurte pentru a scăpa de birocraţie,iar volumul lucrărilor din domeniul profesional creşte constant. Starea de sănătate poate crea unele probleme,mai ales dacă vor continua să facă excese alimentare. Se întâlnesc cu foşti şi actuali prieteni şi fac planuri comune.

RAC

Îşi văd visul cu ochii,deoarece a sosit momentul să se bucure de şanse financiare de care puţine persoane au parte. Întreg intervalul,scot bani şi din piatră seacă şi aproape că fac o criză de nervi când li se propune să plece în concediu,fiind decise să ajungă la un fond de rezervă considerabil.

LEU

Dispun de atât de multă energie şi putere de convingere,încât nu este nevoie decât să-şi facă apariţia ca cei din anturaj să renunţe la admonestări ori controverse. Nu renunţă nici în acest interval la investiţiile care în mare parte sunt nejustificate. Atrag atenţia tuturor bărbaţilor din anturaj.

FECIOARĂ

Nervoase şi decise să se răzbune pe toţi cei care li se opun,ţes intrigi cu meticulozitate şi apelează la partenerul de cuplu pentru a le pune în practică. La începutul intervalului,fac o deplasare mai lungă,ce le poate pune sănătatea în primejdie. Descoperă că prietenii şi rudele nu le agreează.

ZODIA NOROCOASĂ – BALANŢĂ

Chiar dacă vor apărea probleme care ţin de casă şi familie,comunicarea deosebită şi iubirea partenerului de cuplu le vor salva,fără să lase urme. Toate nativele „gustă“ viaţa cu o plăcere deosebită,însă au tendinţa să facă şi excese,care pot fi însă periculoase numai pentru cele de vârsta a treia. Banii se câştigă mai uşor şi se primesc multe cadouri (unele dintre ele cam inutile,dar foarte frumoase). Cele mai multe au în continuare probleme intestinale şi dureri inexplicabile,mai ales dacă nu respectă dietele impuse de medic. De altfel,rarele momente de agresivitate sunt pricinuite doar de tratamentele fără rezultate imediate.

SCORPION

Optimismul lor şi tendinţa de a face excese vor fi criticate de către partenerul de cuplu şi nu sunt excluse mici conflicte la începutul intervalului. Pot apărea pagube stresante din cauza unor amici sau din pricina amânării unor drumuri. Persoana iubită devine mai recalcitrantă şi prea pretenţioasă.

SĂGETĂTOR

Deşi au mulţi prieteni şi amice,nu mai fac greşeala de a se destăinui şi îşi păstrează planurile secrete. La mijlocul intervalului,va avea loc o discuţie aprinsă cu unul dintre părinţi ori cu persoana iubită. Pentru cele mai multe,speranţele lor de a călători dispar ca un fum sau se amână din nou.

CAPRICORN

În cazul în care vor accepta să facă o deplasare cu un prieten sau o amică,vor avea parte de stres şi conflicte. Nu este necesar să facă eforturi profesionale supraomeneşti şi se pot bucura totuşi de oarece relaxare. Celibatarele îşi găsesc sortitul în călătorii,iar familistele „dirijează“ destine.

VĂRSĂTOR

Cele mai multe vor fi nevoite să suplinească toţi colegii plecaţi în concediu. Celibatarele pun punct iluziilor,iar familistele nu mai au nicio şansă în faţa argumentelor partenerului de cuplu. Au mulţi adversari,însă nu le pasă,dacă îşi pot păstra independenţa. Bugetul rămâne încărcat de datorii.

PEŞTI

Sensibile şi recalcitrante,nu concep să fie dirijate de nimeni,chiar dacă partenerul de cuplu face încercări repetate şi insistente în acest sens. Majoritatea se dedică activităţilor casnice cu un fel de furie creatoare,caracterizată de  originalitate maximă. Relaţiile sentimentale sunt dificile.



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg