Horoscopul săptămânii 24 - 30 iulie

horoscop jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă horoscopul săptămânii 24 - 30 iulie.

BERBEC

Interpretaţi întreg intervalul atitudinea unei persoane din anturaj în mod eronat şi sunteţi pe cale să repetaţi o greşeală de abordare. Este de preferat să nu renunţaţi la cuceririle sentimentale de până acum! Aflaţi marţi că era absolut necesar să respectaţi un program profesional foarte strict. 

TAUR

Aveţi întreg intervalul reacţii dure faţă de restul familiei şi chiar faţă de unii colegi. Nativele tinere se îndrăgostesc,deci nu este de mirare că şi emoţiile lor sunt din ce în ce mai puternice. Există numeroase persoane în anturaj care încearcă să vă aducă „forţat“ pe calea aşa-zis „dreaptă“.

GEMENI

Găsiţi imediat,încă de la începutul intervalului,cea mai bună metodă pentru rezolvarea tuturor problemelor financiare şi reuşiţi să-i puneţi în umbră pe cei care se laudă că au mai multă experienţă decât dv. Sunteţi nemulţumită sentimental,dar nu aveţi cum să mai reacţionaţi faţă de resentimente.

RAC

Persoana iubită continuă să vă „tachineze“ întreg intervalul (chiar vă poate propune luni să fiţi doar „prieteni“). Nu mai doriţi să reluaţi relaţiile cu acele rude care v-au creat probleme acum patru luni,numai că sunt din ce în ce mai insistente. Vă simţiţi total lipsită de răbdare şi diplomaţie.

LEU

Majoritatea prietenilor dv. au pe neaşteptate mari pretenţii de la dv. Nu trebuie să vă enervaţi,ci mai degrabă e momentul să le daţi o lecţie pe care să nu o uite uşor. Sunteţi răsplătită cu originalitate pentru loialitatea pe care o manifestaţi faţă de familie (unora li se aprobă acte importante).

FECIOARĂ

Ascundeţi cu grijă faţă de toţi cei din anturaj că sunteţi încăpăţânată şi prea ambiţioasă. Veţi face miercuri ori joi o greşeală,dacă nu acceptaţi şansa de a lucra pentru un contract pentru care trebuie să mai învăţaţi. Vă căutaţi prietenii apropiaţi pentru a-i coopta în afaceri foarte riscante.

BALANŢĂ

Este posibil ca miercuri să pierdeţi o parte dintre prietenii cei mai fideli din cauza unor principii la care nu vreţi să renunţaţi pentru moment. Nu puteţi face însă abstracţie de starea de nemulţumire generală. Folosiţi toate gratificaţiile primite pentru a scăpa definitiv de datoriile mai vechi.

SCORPION

Criticaţi întreg intervalul o persoană pe care o iubiţi de foarte mult timp şi care vă e rudă apropiată. Lipsa dv. de indulgenţă este evidentă şi atrageţi,la mijlocul intervalului,multe critici. Reuşiţi să recuperaţi o parte din banii pe care i-aţi împrăştiat luna trecută cu dărnicie.

SĂGETĂTOR

Norocul este de partea dv.,dar e de preferat să nu mai fiţi atât de altruistă cu toţi necunoscuţii din anturajul profesional. Descoperiţi joi şi vineri că aveţi din ce în ce mai mulţi adversari destul de puternici. Dacă nu vă feriţi cu atenţie de intrigile acestora,viaţa dv. va deveni un mic infern!

CAPRICORN

Trebuie să vă feriţi de tot ceea ce înseamnă tehnologie nouă (mai ales de computere),deoarece pot apărea „accidente“ ciudate întreg intervalul. Cei ce apelează la dv. (persoane din anturajul profesional apropiat) se bazează pe intuiţia şi probitatea de care daţi dovadă în orice fel de situaţie. 

VĂRSĂTOR

Acţionaţi cu calm şi veţi reuşi să aflaţi miercuri secrete foarte importante,pe care doar le bănuiaţi. Diplomaţia nu serveşte însă la nimic,dacă nu este însoţită permanent de compasiune şi altruism. Detaşarea pe care o afişaţi vă ajută să opriţi crizele emoţionale,manifestate de rudele apropiate.

ZODIA NOROCOASĂ-PEŞTI

Nu sunteţi afectată direct,rămâneţi tot timpul calmă,dar la serviciu sau acasă tensiunile sunt maxime. Dacă veţi continua să vă criticaţi colaboratorii,fără însă a le explica unde au greşit,veţi fi sancţionată la rândul dv. de către şefii direcţi,la mijlocul intervalului. Mult prea optimistă,nu luaţi în seamă nici nemulţumirile parteneriale,nici problemele familiale. Situaţia se poate agrava în weekend,când „descoperiţi“ că ar fi mult mai bine să renunţaţi la o persoană,foarte iubită cândva. Faceţi nenumărate eforturi,bazându-vă pe starea de sănătate excelentă şi pe vitalitatea excepţională. Sunteţi în continuare prea visătoare!



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg