Horoscopul săptămânii 24-30 iunie 2016

1 74277 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru săptămâna care urmează!

BERBEC

Vă lăsaţi pradă primului impuls şi renunţaţi la toate negocierile,chiar dacă acestea implică îmbunătăţirea relaţiilor dv. parteneriale în viitorul apropiat. Cele mai multe native pleacă de miercuri în călătorii lungi sau le plănuiesc şi visează la ele ca la o descătuşare absolut necesară.

TAUR

Nu mai aveţi răbdare cu amicii şi prietenele dv.,mai ales pentru că au un comportament foarte ciudat şi imprevizibil. Începeţi o campanie serioasă de curăţenie,dar preferaţi să nu fiţi ajutată,adică încurcată,de nimeni. Le impuneţi,cu severitate,tuturor membrilor familiei să facă economii.

GEMENI

Aproape toate celibatarele au şanse maxime de a-şi găsi partenerul perfect,iar femeile de afaceri îşi restructurează atât activităţile,cât şi colaboratorii. Aveţi posibilitatea să câştigaţi procese care au trenat de ani de zile,cu excepţia celor în care sunt implicate şi rudele dv. apropiate.

RAC

Oricât de mult aţi munci,nu puteţi să scăpaţi de datorii,aşa că începeţi să vă gândiţi din ce în ce mai des la o schimbare de serviciu. Relaţiile parteneriale,inclusiv cele sentimentale,încep oarecum să se calmeze şi să vă ofere o oază cu plăceri nevinovate.

LEU

Situaţia financiară se îmbunătăţeşte brusc încă de la începutul intervalului şi le dovediţi tuturor,dar mai ales rudelor apropiate şi prietenilor,că aţi avut dreptate când aţi demarat activităţile noi. O poveste de dragoste se poate înfiripa cu un coleg de serviciu.

FECIOARĂ

Prin deciziile pe care le luaţi miercuri,reuşiţi să vă puneţi în cap toată familia şi apoi consideraţi că sunteţi stresată din cauza lor,uitând că i-aţi provocat continuu. Sumele care apar la sfârşitul intervalului sunt,din păcate,insuficiente şi chiar nu mai ştiţi cum să achitaţi toate facturile.

BALANŢĂ

Vă rezolvaţi aproape toate problemele cu ajutorul rudelor şi prietenilor,care păreau că au uitat de dv. Marţi,descoperiţi că sunteţi implicată în prea multe activităţi şi că nu mai aveţi cum să le faceţi faţă tuturor. Celibatarele foarte tinere sunt norocoase şi iau decizia să se căsătorească.

SCORPION

Situaţia dv. profesională şi cea financiară sunt excepţionale,aşa că nu este de mirare că sunteţi foarte invidiată,iar prietenele au dispărut ca şi cum n-au existat niciodată. Un concediu este absolut necesar pentru pregătirile familiale,însă nu primiţi imediat aprobarea necesară de la şefii dv.

SĂGETĂTOR

Se pare că obţineţi orice doriţi cu eforturi minime. Deveniţi adevărate vedete şi nimeni nu îndrăzneşte să vă refuze,oricât de pretenţioase aţi fi. Cele mai multe fac o călătorie de plăcere ori se înscriu la cursuri în străinătate. Sunt posibile cereri în căsătorie şi bani la sfârşitul intervalului.

CAPRICORN

Cu ajutorul unei intuiţii nelimitate şi cu sprijinul unor prieteni şi amice,reuşiţi să depăşiţi toate încercările din acest interval. Unele native sunt nevoite să îngrijească o rudă bolnavă şi,cu toate că îşi fac datoria,îşi reproşează că n-au acţionat mai din timp. Altele muncesc prea mult.

VĂRSĂTOR

Consideraţi că laudele pe care le primiţi de la şefii direcţi sunt exagerate şi aţi prefera ca acestea să se regăsească în salariul acordat. Munciţi în continuare foarte mult,dar de această dată partenerul de cuplu vă înţelege şi încearcă să vă ajute. Cele mai multe facturi rămân totuşi neachitate.

PEŞTI

Relansarea profesională nu mai poate fi amânată,aşa că nu luaţi în seamă nemulţumirile partenerului de cuplu care consideră că vă pierdeţi timpul cu un coleg sub pretextul unei mai bune colaborări. Puţin adevăr există totuşi în reproşurile repetate. La mijlocul intervalului,vi se va propune o separare pe care o acceptaţi imediat,fiind convinsă că vă avantajează. Sectorul financiar pare cel mai favorizat,însă aveţi de achitat atât de multe datorii,încât nu mai contează. Starea de sănătate se ameliorează simţitor,mai ales pentru nativele care au un program echilibrat.



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg