Horoscopul săptămânii 24 februarie - 2 martie 2017

1 73413 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru finele lunii februarie!

BERBEC

Foarte optimistă şi admirată,este posibil să încheiaţi o relaţie sentimentală frumoasă,deoarece sunteţi conştientă că nu veţi mai dispune de suficient timp din cauza ultimelor contracte profesionale pe care le-aţi încheiat de curând. Încă visaţi la călătorii lungi şi faceţi excese cu nonşalanţă.

TAUR

Nu vă mai miraţi că toţi cei din anturaj vă invidiază,pentru că este evident că situaţia dv. financiară excepţională le sare în ochi. Încercaţi zilnic să creaţi o atmosferă plăcută atât la serviciu,cât şi acasă. Familia dv. încearcă să vă avertizeze că nimic bun nu ţine veşnic.

GEMENI

Amabilă şi foarte veselă la începutul intervalului,deveniţi cu fiecare zi din ce în ce mai melancolică. De vină este probabil o relaţie amoroasă care începe să scârţâie din pricina deplasărilor numeroase ale partenerului. Sunteţi însă foarte admirată şi căutată de prieteni.

RAC

Nu daţi suficientă atenţie relaţiilor sentimentale,în primul rând pentru că şi câştigurile financiare se înmulţesc şi din nou sunteţi obligată să faceţi acte peste acte pentru o rudă în vârstă ori pentru o moştenire considerabilă. Nu vă bazaţi din start pe relaţiile sau intervenţiile prietenilor.

LEU

Amânaţi orice întâlnire,chiar şi cu persoanele cu care nu v-aţi mai văzut de ani de zile,în momentul în care sunteţi nevoită să puneţi în practică o nouă idee financiară foarte promiţătoare. Relaţiile cu străinătatea vă poartă în continuare noroc. De miercuri,câştigurile dv. devin brusc mai mari.

FECIOARĂ

Descoperiţi singură leacul de care aveţi nevoie pentru a deveni şi mai puternică. Intuiţia excepţională vă fereşte să faceţi greşeli la serviciu,iar prin diplomaţie anulaţi din fază incipientă orice nou conflict cu rudele apropiate ori amicii dv. Joi,primiţi şi o recompensă financiară mulţumitoare.

BALANŢĂ

Pretenţiile partenerilor sunt din ce în ce mai mari,iar banii apar şi dispar într-o clipă. Din cauza situaţiei financiare,veţi refuza visata plecare în străinătate,dacă nu vi se acordă un împrumut bancar. Sunteţi din nou nevoită să faceţi drumuri scurte şi doar să planificaţi deplasări lungi.

SCORPION

Foarte senzuale şi extrem de inspirate,vă bucuraţi deja de o perioadă în care succesele financiare,chiar dacă nu sunt imense,vin din mai multe părţi şi vă completează în mod fericit bugetul personal. Cele mai multe pot să fie promovate în funcţii de răspundere ori se pot afirma ca lidere ale echipei din care fac parte. Starea de sănătate este excepţională,chiar şi pentru cele care suferă de boli cronice. Călătoriile lungi sunt excluse,însă există şanse de a face scurte excursii în weekend. Celibatarele pot intra în conflict cu familia din cauza alegerilor făcute.

SĂGETĂTOR

Situaţia profesională tinde să se amelioreze constant,numai că maniera de comunicare,mai ales cu partenerul de cuplu,este iar foarte dificilă. Relaţiile colegiale sunt însă excepţionale,iar surprize plăcute pot apărea în orice clipă. Sâmbătă,vă decideţi să acceptaţi invitaţiile unor buni amici.

CAPRICORN

Vă purtaţi atât de frumos cu persoana iubită,încât acesteia i se pare uneori că visează. Povestea dv. de dragoste reînvie pe neaşteptate şi nu este exclus să uitaţi că aveţi un program încărcat. Este chiar posibil să primiţi şi o aprobare pentru a pleca într-o călătorie ori la un post peste hotare.

VĂRSĂTOR

Vă face plăcere să reorganizaţi o activitate profesională ori vă decideţi să vă mutaţi şi vă faceţi planuri măreţe. Familia vă aprobă şi vă încurajează să acceptaţi postul de şefă care vi se oferă de către un prieten influent. Doriţi mai mult decât vi se oferă,pentru că sunteţi nemulţumită şi de familie.

PEŞTI

Nu mai aveţi încredere în propriile posibilităţi şi veţi apela din nou la partenerul de cuplu să vă ajute. Drumurile scurte rămân în actualitate,ca de altfel şi problemele dv. de sănătate. Marţi,relaţiile colegiale se schimbă şi nu în cel mai plăcut mod pentru dv. Recăpătaţi însă aprecierea rudelor.



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg