Horoscopul săptămânii 25-31 martie 2016

1 73110 original jpg jpeg

Citeşte ce-ţi prezic astrele pentru următoarea perioadă!

BERBEC

Mult prea optimiste şi prea energice,vă asumaţi responsabilităţi profesionale care vă depăşesc posibilităţile. Sunteţi foarte irascibilă şi faceţi mari eforturi miercuri să nu vorbiţi dur cu cei din anturajul profesional. Doar persoana iubită vă mai poate calma cât de cât la mijlocul intervalului. Aveţi tendinţa de a plăti şi unele poliţe,aşa că puneţi la cale cu răbdare şi meticulozitate strategii originale. Cele mai grave probleme vor fi declanşate însă de atitudinea persoanei iubite,care se revoltă şi vă impune o anumită conduită în weekend. Aveţi suficient noroc pentru a rezolva tot ceea ce vă nemulţumeşte.

TAUR

Reuşiţi să vă certaţi şi cu prietenii cei mai fideli. Miercuri,nu ţineţi cont deloc de observaţiile şefilor. Cele care au cel mai neaşteptat succes sunt nativele patroane,pe care se pare că le avantajează conversaţiile şi toate propunerile.

GEMENI

Dacă n-aţi plecat încă la drum,vă răzgândiţi din pricina unei persoane dragi de care trebuie să aveţi grijă. Pe neaşteptate,se va declanşa o criză financiară mică la mijlocul săptămânii. În general,în acest interval,vă concentraţi cu uşurinţă,gândiţi logic,munciţi mult şi doriţi experienţe noi.

RAC

Bănuiţi că există persoane care vă invidiază şi acţionează împotriva dv.,dar chiar nu aveţi cum să dovediţi aceste lucruri. Miercuri,faceţi greşeli în planificarea şi cheltuirea banilor personali. În weekend,reacţiile dv. sunt prea brutale în comparaţie cu ceea ce le provoacă.

LEU

La începutul săptămânii,se vor declanşa unele conflicte din cauza unor femei răuvoitoare din anturajul profesional. Miercuri,veţi fi supusă unor tensiuni provocate de evenimente familiale neplăcute. Sâmbătă,vă simţiţi foarte obosită şi încercaţi să vă izolaţi,pentru a vă putea odihni cât mai bine.

FECIOARĂ

Din cauza stării de nelinişte,provocaţi o discuţie consultativă cu cei împreună cu care munciţi sau cu rudele foarte apropiate. Cei din anturaj sunt amabili,mai cooperanţi,dar obositori prin insistenţele fără sfârşit. În weekend,vă plictisiţi şi vă oferiţi o scurtă şi originală vacanţă.

BALANŢĂ

Vă uimiţi colaboratorii cu energia şi intuiţia dv. Aveţi un program profesional atât de încărcat,încât nu mai aveţi timp de persoana iubită sau de rudele apropiate. Veţi descoperi foarte curând că nu totul depinde de resursele financiare. Sfârşitul de săptămână e foarte pasional.

SCORPION

Marţi,vă grăbiţi să le comunicaţi celor dragi faptul că aţi fost promovată aşa cum speraţi. În acest interval,vă adaptaţi la situaţii sau la propuneri profesionale care vă schimbă aproape în totalitate planurile de viitor. Vi se comunică oportunităţi şi restricţii care vă obligă să fiţi mai prudentă.

SĂGETĂTOR

Nu reuşiţi să vă concentraţi asupra problemelor mai importante. Aţi fost convinsă până acum că veţi putea rezolva toate problemele,dacă aveţi suficienţi bani. La sfârşitul intervalului,şefii direcţi vă comunică o schimbare nu doar din domeniul profesional.

CAPRICORN

Suportaţi destul de greu,intervenţiile şefilor dv. actuali,mai ales că v-aţi cam obişnuit să acţionaţi după cum vă taie capul. Situaţia familială vă alarmează,iar miercuri veţi provoca discuţii cu aproape toate rudele. Nu sunteţi suficient de atentă şi pierdeţi prea multe amănunte importante.

VĂRSĂTOR

Vă ambiţionaţi suficient pentru a redeveni persoana plină de dinamism pe care o invidiază toată lumea şi porniţi la luptă. Miercuri şi joi,cu zâmbetul pe buze,interveniţi în viaţa celor dragi şi le faceţi multe surprize plăcute.

PEŞTI

Nu ţineţi cont de avertismente şi plecaţi la drum lung la începutul intervalului pentru a fi alături de cei dragi. Miercuri şi joi,înţelegeţi greşit nişte intervenţii care au menirea numai să vă ajute. Cum n-aţi fost până acum o fire dictatorială,cei dragi vă iartă. Simţiţi un periculos dor de ducă.



Recente

Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg