Horoscopul săptămânii 25 sept - 1 oct

1 75085 original jpg jpeg

Află ce îţi rezervă astrele în perioada 25 septembrie - 1 octombrie.

BERBEC

Relaţiile sentimentale vă debusolează prin instabilitate şi chiar nu mai ştiţi cum să vă purtaţi cu partenerul dv. de cuplu. Starea de sănătate nu vă susţine deloc eforturile pe care le faceţi pentru a vă recuceri poziţia profesională,iar banii întârzie din nou să apară. Marţi,invitaţie la „dans“.

TAUR

Parcă toată lumea a decis să se opună finalizării deciziilor dv. Colegii sunt foarte neîncrezători şi nu vor să se implice,şefii sunt extrem de pretenţioşi,iar persoana iubită se consideră părăsită. Banii sunt mai puţini,iar starea de sănătate cam scârţâie,mai ales la începutul intervalului.

GEMENI

Dorinţa de afirmare profesională este cea care vă face să renunţaţi la a vă respecta obligaţiile şi responsabilităţile familiale. Sunteţi conştiente că şansele actuale nu vor dura o veşnicie şi aveţi de gând să le exploataţi la maximum. Partenerul de cuplu va avea de miercuri unele reacţii bizare!

RAC

Majoritatea familistelor concep în acest interval copii frumoşi şi sănătoşi. Aproape toate fac economii drastice,tinerele se îndrăgostesc,iar relaxarea este la mare preţ. Cele mai avantajate sunt studentele care primesc burse în străinătate.

LEU

Din dorinţa de a rezolva singure problemele importante ale familiei,cum ar fi vânzarea sau repararea autoturismului familiei,aceste native vor „uita“ să le comunice celor dragi ce intenţii benefice au. Vorbesc prea mult,dar doar în familie şi în niciun caz nu se sfătuiesc cu partenerul de cuplu.

FECIOARĂ

Este de preferat să nu mai faceţi confidenţe oricui,deoarece veţi fi considerată prea frivolă. Cele mai multe se îndrăgostesc de un prieten din anturajul intim şi suferă din cauza fondurilor „bugetare“ limitate. Toate nativele muncesc foarte mult,sperând că situaţia financiară se va schimba în bine.

BALANŢĂ

Foarte îndrăgostite şi atrăgătoare,beneficiază de tot norocul financiar de pe lume. Apreciate de familie,de colegi şi mai ales de persoana iubită,par la prima vedere cam nemulţumite ori foarte neîncrezătoare. Nativele adolescente se îndrăgostesc iremediabil într-o manieră romantică şi platonică.

ZODIA NOROCOASĂ-SCORPION

Pentru nativele din această zodie,întreg intervalul este benefic mai ales din punct de vedere financiar. Îşi pun în valoare calităţile şi strategiile în aşa fel ca să clarifice toate problemele economice restante şi cele mai multe reuşesc să scoată bani şi din piatră seacă. Cele care sunt mame nu se vor înţelege cu propriii copii în prima parte a intervalului. Toate leagă prietenii frumoase,ce vor rezista peste ani. Vor să-şi ajute partenerii de cuplu şi realizează că iubirea s-a transformat,pentru moment,în prietenie. Starea de sănătate este bună,cu excepţia unor migrene trecătoare. Majoritatea fac multe drumuri scurte şi vor să mai schimbe câte ceva prin casă.

SĂGETĂTOR

Lipsa totală de discernământ a prietenilor care se lasă influenţaţi de bârfele adversarilor dv. vă impresionează nepermis de mult. Nu vă simţiţi foarte bine şi este posibil chiar să faceţi miercuri un control medical de bună voie. Nici situaţia financiară nu pare pentru moment prea încurajatoare.

CAPRICORN

Deşi activitatea dv. profesională s-a mai simplificat,sunteţi salarizată mai mult decât mulţumitor,iar partenerul de cuplu va fi darnic. Prietenii şi rudele vă invadează intimitatea şi la cele mai nepotrivite ore. Toate celibatarele vor o nuntă ca în poveşti şi apelează la cei mai buni specialişti!

VĂRSĂTOR

Vor continua să apară numeroase şanse de afirmare profesională,iar dv.,altruistă ca de obicei,doriţi să profite şi toţi cei dragi de acestea. Persoana iubită nu prea ştie ce vrea,dar se mândreşte cu nivelul veniturilor dv. Deplasările lungi peste hotare sunt amânate pentru termene nedefinite.

PEŞTI

Nu vă puteţi plânge de lipsă de activitate,însă continuaţi să faceţi nenumărate eforturi profesionale foarte mari şi este posibil ca starea de sănătate să devină fragilă din această cauză. Partenerul de cuplu lipseşte „nemotivat“,aşa că puteţi da frâu liber imaginaţiei şi ideilor dv. originale.



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg