Horoscopul săptămânii 26 febr. - 3 mar.

1 73789 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele pentru săptămâna aceasta!

BERBEC

Dorinţa de a deţine mai multă putere de decizie rămâne actuală,la fel ca şi conflictele cu cei pe care doar dv. continuaţi să-i consideraţi subalterni. Nu apar nici şanse deosebite de promovare,nici de deschidere a unor noi activităţi.

TAUR

Aveţi foarte multe speranţe financiare,care însă vor fi nimicite,dacă nu ţineţi cont de indicaţiile unei femei cu experienţă din anturaj. Întregul interval,nu apare nicio şansă,nicio propunere,în schimb,de miercuri,acţionează tendinţa de a apela la afaceri ilicite,cu parteneri prea nesiguri.

GEMENI

Vă ascundeţi planurile cu mare grijă şi nu comunicaţi nimănui că sunteţi decisă să faceţi apel la orice mijloace pentru a provoca o schimbare sentimentală perfectă doar pentru dv. Sunt avantajate cu siguranţă nativele care au afaceri proprii ori care lucrează în comerţul exterior. 

RAC

Mai puţin sensibile la critici,dar la fel de visătoare,renunţaţi miercuri la toate schimbările,doar pentru că partenerii vă susţin financiar,după ce dv. v-aţi cheltuit toate fondurile cu prea multă generozitate. Lipsa dorinţei de afirmare este taxată de prieteni,dar mai ales de familia dv.

LEU

Dezamăgite,foarte tensionate şi stresate,preferaţi ca măcar cariera profesională să reprezinte un punct de stabilitate şi nici nu concepeţi ca acum să mai faceţi vreo schimbare,oricât de benefică ar părea la prima vedere. Miercuri şi vineri,lipsa de maleabilitate a colegilor vă irită excesiv.

FECIOARĂ

Dacă n-aţi făcut-o până acum,veţi renunţa la partenerii actuali de afaceri,cu riscul de a suporta chiar şi contractele anulate. Şomerele n-au nicio şansă să se angajeze,nici măcar provizoriu,iar nativele care au afaceri stabile vor prefera să se odihnească întreg intervalul.

BALANŢĂ

Schimbările cele mai importante vor avea loc în activitatea profesională a celor care sunt patroane,pentru că îşi vor schimba pe neaşteptate partenerii. Celelalte native acceptă orice şi muncesc din greu în activităţi brute. De joi,apar pentru nativele mature mari probleme care cer decizii rapide.

SCORPION

Nativele fără suficientă experienţă sunt stresate de schimbările care sunt impuse de şefi. Se încheie o etapă prin renunţarea la cea mai mare parte din activităţile de până acum,avându-se în vedere dezvoltarea unor noi specializări de viitor. Dezavantajate sunt cele care lucrează în comerţ.

SĂGETĂTOR

Ceea ce aţi visat de mult timp prinde viaţă pe neaşteptate la mijlocul intervalului. Joi,descoperiţi că nu aveţi parteneri potriviţi. Cele mai avantajate native sunt cele care lucrează în comerţul exterior sau care colaborează cu armata. Nivelul cheltuielilor depăşeşte cu mult fondurile.

CAPRICORN

Nici măcar cadourile nu pot acoperi întreaga valoare a investiţiilor făcute în acest interval,fără a vă sfătui cu nimeni apropiat. Miercuri şi joi,ascultaţi părerile celor din anturaj şi consideraţi că aţi găsit specialiştii potriviţi pentru a vă scoate din impasul financiar,dar vă înşelaţi.

VĂRSĂTOR

Unele native fac împrumuturi bancare pe baza unor sume care chiar apar miercuri,în urma unor şanse financiare bine exploatate. Intervenţiile de joi ale prietenilor vă dau coşmaruri şi nu mai sunteţi în stare să-i contracaraţi. Nu este bine să vă bazaţi numai pe şanse,cu toate că norocul dv. sare oricui în ochi. Pentru că aveţi noroc financiar din plin,familia nu vă susţine,iar partenerul de cuplu preferă să lipsească exact când aveţi nevoie de el. Foarte multe native au ocazia să facă deplasări lungi şi să se îndrăgostească subit în timpul călătoriilor. Starea de sănătate vă poate oferi,în acest interval,un răgaz între perioade de stres corporal.

PEŞTI

Miercuri,colegii dv. profită de imposibilitatea dv. de a vă face un plan bugetar coerent. Intuiţia este singura care vă mai poate ajuta în acest interval. Puneţi în practică noi activităţi,semnaţi contracte,vă extindeţi aria de activitate şi implicit vor apărea şi câştiguri mai mari.Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg