Horoscopul săptămânii 28 aprilie - 4 mai 2017

1 75010 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele în următoare săptămână!

Berbec

Au senzaţia că se înţeleg cu toată lumea,că lucrurile merg de la sine,dar nu reuşesc să treacă dincolo de aparenţe. Sunt lucruri care se cer reglate,investite cu o anumită încărcătură a trecutului. Nativele au naturaleţe şi principii sănătoase de viaţă menite să le dea putere,ca să-şi atingă obiectivele pe care şi le propun,chiar dacă uneori nu sunt mulţumite cu realizările lor.

Taur

Ar putea să dea un examen dur de viaţă. Dacă au învăţat,răsplata va fi pe măsură şi aş spune că,din acest punct de vedere,toate semnele de pământ sunt avantajate. Confruntările din cauza imprudenţelor lor verbale le pot lăsa fără suflu. Să nu uite că un cuvânt,odată spus,nu mai poate fi retras,pentru că acţionează şi generează un câmp energetic care poate bloca.     

Gemeni

Să aibă mare grijă ce negociază,pentru că s-ar putea ca lumea lor să se prăbuşească într-un soi de cursă contra cronometru pentru un contract de care erau aproape sigure. Mai poate fi vorba despre pierderea unui bun,pentru că o cunoştinţă,pentru care au girat,nu a plătit ratele la bancă. Multe relaţii,până acum calme,se tensionează brusc.

Rac

Nativele se pregătesc de o promovare,dar va fi preferat altcineva în locul lor. Atenţie cum comentează aceste lucruri,deoarece vor declanşa un scandal de proporţii care se poate lăsa cu desfacerea contractului de muncă. Mai poate fi vorba şi despre situaţia de a-şi lăsa de bunăvoie locul de muncă în ideea că vor pleca să muncească în străinătate-doar că dincolo le aşteaptă o mare păcăleală.

Leu

Începe un nou ciclu al destinului legat de partea financiară. Lucruri care păreau de nerezolvat se vor limpezi dacă vor ştii ce decizii să ia. Apar probleme de încredere,de fapt mici teste menite să le împingă să ia o decizie legată de familie,pe care au amânat-o prea mult-şi aş spune că vor lua hotărârea care trebuie.

Fecioară

Fie se deblochează un post şi ajung acolo unde au dorit,fie dau cu piciorul unei situaţii care le-ar putea propulsa profesional. Vor avea tăria să-şi negocieze la sânge contractul. Au abilităţi legate de comunicare,orientare spre un serviciu în slujba celuilalt. Se pot tensiona unele lucruri la o şedinţă,pentru că nativele ezită să ia o decizie.

Balanţă

Nativele au tendinţa să spună lucruri deranjante care se pot încheia cu un proces,cu pierderea unui loc de muncă sau a unui proiect. Putem vorbi şi despre o confruntare de idei care va duce la triumful celor mai bune sau despre o dezbatere juridică care încheie o perioadă tumultuoasă şi stresantă printr-o decizie la care nu se aştepta nimeni.

Scorpion

Vor fi primele care se vor revolta. Totul va porni de la un gest banal,neînsemnat,dar care va umple paharul. Discuţia va porni de la bani. Partenerul nu va fi de acord cu cele născute sub semnul Scorpionului şi,în acel moment,se va porni urgia,pentru că ele îi vor cere socoteală.

Săgetător

Nu este momentul să încerce să vândă o casă sau un teren,pentru că pot ieşi în pagubă. Să nu dea actele din mână! Se pot pomeni deposedate cât se poate de legal. Este posibil să nu le mai placă ceva în gospodăria lor,dar asta nu înseamnă că e musai s-o înstrăineze. Vor avea parte de ajutorul unui bărbat cu putere de decizie sau vor câştiga un proces de repunere în posesie.

Capricorn

Iese iar ceva la iveală legat de ele,lucruri la care nimeni nu se gândeşte,fapte care păreau insignifiante capătă brusc alte conotaţii. Poate fi vorba şi despre simple afirmaţii care acum însă pot lua aspectul unor acuze. Au spus ceva la adresa cuiva,au arătat cu degetul şi iată că a sosit momentul reglării de conturi. Apar discuţii în familie,probleme vechi,de care uitaseră.

Vărsător

Deocamdată au stabilitate în carieră. Unora dintre ele le aduce posibilitatea de a se angaja,iar nativele care au o oarecare notorietate la nivel social vor parcurge o săptămână menită să le exalte calităţile şi originalitatea. Este destul de bine susţinută axa financiară,doar că la ele,banii cum vin aşa se duc. Sunt momente în care realizează că nici acum nu au învăţat să-şi administreze bugetul.

Peşti

Dacă se pregătesc de un examen,pot ajunge în pragul unui atac de panică. Le e frică ori se decid brusc să nu mai participe. Mai poate fi un aspect. Unele native care se pregătesc de căsătorie sunt cuprinse de teamă. Ideea că nu vor fi soţii bune le aduce pe punctul de a renunţa la angajamanet. În această situaţie,au nevoie de un suport moral,deoarece sunt sensibile şi au darul de a-şi imagina tot ce e mai rău.Recente

Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg