Horoscopul săptămânii 29 aprilie - 5 mai 2016

1 73753 original jpg jpeg

Află care sunt previziunile astrale pentru perioada imediat următoare!

 BERBEC 

Nu le vine să creadă câţi adversari au şi preferă să nu le vadă nimeni emoţiile. Partenerul de cuplu este la fel de pretenţios întregul interval,aşa că vor fi foarte mulţumite dacă reuşesc să plece departe de casă. Nativele tinere se îndrăgostesc pe neaşteptate.

  TAUR  

Au mulţi protectori,dar sfaturile acestora se contrazic continuu,aşa că mai mult le încurcă. Primesc bani mai mulţi ca altădată,însă doresc să-şi afirme definitiv independenţa financiară. Emotivitatea maximă este motivată din plin de unele mici decepţii sentimentale.

GEMENI

Vor munci foarte mult,chiar dacă nu vor dispune de cele mai bune condiţii. Banii primiţi la începutul intervalului sunt consideraţi surprinzători,mai ales prin cantitate,dar le ajută să descopere care sunt parteneri cei mai prosperi. Au o stare de sănătate schimbătoare.

RAC

Cele mai multe native au şanse mari să călătorească peste hotare ori să-şi găsească un job mai bun. Persoana iubită e prea insistentă încă de la începutul intervalului şi le impune anumite principii de viaţă. Celibatarele sunt cerute în căsătorie,iar familistele exclud posibilitatea de a deveni mame.

LEU

Mult mai fidele şi foarte senzuale,se bucură de înţelegerea partenerului de cuplu care le divinizează. Este posibil ca miercuri celibatarele să aibă suficient curaj să se mute împreună cu persoana iubită. Unele native sunt anunţate pe neaşteptate că trebuie să plece în străinătate pentru mult timp.

FECIOARĂ

Ajutorul din partea rudelor şi al prietenilor va veni la momentul potrivit,iar partenerul de cuplu se dovedeşte mai înţelegător,dar la fel de cheltuitor. În a doua parte a intervalului,nativele mame nu se înţeleg cu propriii copii,iar cele care au început renovarea casei sunt nevoite să renunţe.

BALANŢĂ

Nu mai fac faţă tuturor cheltuielilor casei şi vor să se implice în activităţi mai bine remunerate. Persoana iubită le ajută cum poate,dar curând devine clar pentru toată lumea că nu este îndeajuns. Nu resping,din pură comoditate,criticile exagerate ale familiei,ale rudelor apropiate ori ale amicilor.

SCORPION

Cele mai multe native descoperă că orice ar oferi familiei şi persoanei iubite nu pot suplini timpul petrecut împreună. La începutul intervalului,cele mai multe sunt nevoite să plece într-o călătorie lungă şi se simt vinovate. Stresul atinge cote maxime,mai ales pentru nativele îndrăgostite.

SĂGETĂTOR

Excesele sunt la ordinea zilei şi cele mai multe se îndrăgostesc de un foarte bun prieten. Cele mai multe native fac numeroase drumuri scurte,se întâlnesc cu rudele şi amicii ori dau examene. Cheltuielile nu mai depăşesc veniturile,poate şi datorită faptului că devin mult mai chibzuite. De altfel,intervalul debutează prin primirea unor sume considerabile. Toate nativele sunt fericite şi îndrăgostite până peste urechi de partenerul lor de cuplu,dar n-au suficient timp pentru relaţia lor. Cele care nu se mută într-o locuinţă mai bună,vor primi oferte profesionale atrăgătoare.

CAPRICORN

Pline de energie şi de dorinţă de afirmare,se dedică întru totul muncii,uitând de familie şi de aprovizionarea necesară ei. Celibatarele sunt foarte apreciate şi pot avea surpriza să fie cerute ca neveste de şefii lor direcţi.

VĂRSĂTOR

Din ce în ce mai originale,vor să demonstreze cât de pricepute sunt,dar aproape nimeni nu le înţelege ideile. Relaţiile cu partenerul de cuplu sunt la fel de stresante,dar celibatarele sunt apreciate,dorite şi iubite cu adevărat. Unele native sunt implicate fără voie în scandaluri profesionale.

PEŞTI

Dacă nu sunt îndrăgostite,li se vor face multe propuneri amoroase. Primesc oricum declaraţii de dragoste,dar în niciun caz celibatarele nu acceptă cererile matrimoniale din acest interval. Sunt prea preocupate de afirmarea profesională şi de implementarea ideilor lor,apreciate ca originale.Recente

Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg