Horoscopul săptămânii 29 dec 2016 - 5 ian 2017

1 72632 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele pentru primele zile din anul care va începe în curând!

BERBEC

Cele mai multe native vor fi pedepsite în diverse feluri pentru independenţa pe care o afişează cu foarte mare plăcere. Mamele consideră că,spre binele copiilor trebuie să fie extrem de severe şi lipsite de maleabilitate. Cele care încă lucrează au conflicte colegiale majore.

TAUR

Pot avea un concediu de vis în care să-şi facă noi şi folositori amici. Majoritatea nativelor refuză maternitatea şi preferă să mai copilărească. Situaţia profesională dă naştere multor conflicte mai ales la începutul intervalului,dar relaţia cu partenerul de cuplu rămâne în continuare excelentă.

GEMENI

Majoritatea se bucură de o relaxare financiară plăcută,care le lipseşte de stresul de până acum. Starea de sănătate este bună şi le permite să se implice în activităţi de sezon de scurtă durată. Celibatarele îşi vor prezenta pretendenţii familiei,fără să pregătească însă evenimentul din timp.

RAC

Vor renunţa la călătorii,la cele mai multe plăceri personale,doar pentru a putea să facă rost de banii cu care să-şi achite toate datoriile. Au colaboratori foarte puternici,care încearcă să le ajute,însă prietenii şi amicele uită cu totul de ele ori le judecă excesele fără niciun fel de milă.

LEU

La începutul intervalului,familistele îşi impun punctul de vedere în cuplu,cu riscul de a se separa de partenerul de cuplu. Celibatarele îşi cântăresc pretendenţii cu atenţie din toate punctele de vedere. Pentru unele,e necesar să consulte un cardiolog pentru a evita eventualele probleme de sănătate.

FECIOARĂ

Foarte energice,dar şi lipsite de răbdare,uită să mai facă planuri amănunţite înainte de a-şi sancţiona partenerii şi colegii neascultători. În aceste condiţii,vor apărea surprize din care prea puţine vor fi plăcute. Celibatarele se gândesc numai la căsătorie şi aleg pretendentul cel mai bogat.

BALANŢĂ

Cele mai multe native vor fi nevoite să colaboreze cu adversarii lor consacraţi pentru a păstra un nivel de viaţă acceptabil. Nativele mame încearcă să-şi apere copiii,care sunt criticaţi şi admonestaţi chiar de familia lor. Celibatarele pot găsi pretendenţi în localităţile în care se deplasează.

SCORPION

Exuberante,optimiste şi inspirate,acţionează fără a sta prea mult pe gânduri şi înregistrează succese după succese. Cele mai multe emană un fel de mister,de atracţie subtilă,care îi atrage buluc pe bărbaţii din jurul lor. Cele mai multe muncesc împreună cu rudele sau prietenii,însă ritmul în care o fac nu poate fi depăşit de nimeni din anturaj. Banii apar pe neaşteptate şi sunt cheltuiţi cu o plăcere nebună. Starea de sănătate devine fragilă doar pentru nativele care uită să ia pauză şi muncesc în neştire. Îşi ascund cu grijă atât sentimentele,cât şi momentele de vitalitate minimă.

SĂGETĂTOR

Din dorinţa de a se relaxa cât de cât,unele native vor accepta să plece în excursii sau chiar în călătorii mai lungi,împreună cu persoane care le enervează şi le stresează. Problemele profesionale rămân la fel de stresante,aşa că nu-şi pot canaliza creativitatea,dar îşi păstrează intact optimismul.

CAPRICORN

Muncesc foarte mult,cu plăcere şi dăruire,numai că persoana iubită le atrage atenţia că ar trebui să dedice ceva timp şi relaţiei lor sentimentale. La sfârşitul intervalului,nu ţin cont totuşi de mai nimic şi aproape că uită că mai au şi alte obligaţii în afara serviciului.

VĂRSĂTOR

Celibatarele au şansa să spere că vor găsi un alt partener,mai puţin cicălitor şi mai prosper. Toate îşi programează călătorii la care au visat ani de zile şi speră că vor fi susţinute financiar de prietenii lor. Este necesar să renunţe la excesele alimentare pentru a nu ajunge la consultaţii suplimentare.

PEŞTI

Majoritatea nativelor preferă să rupă orice relaţie sentimentală şi se dedică întru totul muncii,cu un fel de furie creatoare. Consideră că şi-au găsit drumul în viaţă,sunt foarte pretenţioase şi cu toţi colegii lor,dar nu li se poate reproşa nimic din punct de vedere profesional.



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg