Horoscopul săptămânii 3 - 9 februarie 2017

1 73110 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele în următoarea perioadă!

BERBEC

Vă impuneţi întregul interval toate deciziile şi opiniile fără vreun efort deosebit. Cei din anturaj sunt cuceriţi de personalitatea dv. miercuri şi puteţi obţine orice de la ei. Relaţia cu persoana iubită însă nu se îmbunătăţeşte,aşa că luaţi măsuri oarecum extreme la sfârşitul intervalului. Reuşiţi să menţineţi cu siguranţă un nivel de comunicare care vă avantajează. Cel mai „însorit“domeniu este cel financiar,deoarece reuşiţi cu fonduri,pe care le consideraţi minime,o stare de acalmie economică. Pentru a scăpa de stres,este de preferat să renunţaţi la excesele de originalitate,mai ales în domeniul profesional.

TAUR

Aveţi senzaţia încă la începutul intervalului că toţi cei din anturaj vă doresc răul,că vă urmăresc şi încearcă să vă manipuleze. Cu încăpăţânarea care vă caracterizează,nu este exclus să le întoarceţi toate planurile pe dos de miercuri şi să cadă în groapa „rezervată“cu mare grijă pentru dv.

GEMENI

Găsiţi în mod sigur un job mai bun sau sunteţi promovată,marţi ori miercuri,iar cea mai încântată va fi persoana iubită,care de abia aşteaptă să se laude cu realizările dv. în faţa rudelor apropiate. Majoritatea nativelor nu iau în seamă gura lumii şi trăiesc o poveste de iubire absolut originală.

RAC

Starea de nelinişte persistă întreg intervalul şi vă manifestaţi îngrijorarea în faţa rudelor şi prietenilor,de la care însă nu primiţi încurajări,ci doar critici indirecte. Încă nu v-aţi refăcut pe deplin financiar,dar apar numeroase şanse de joi. Persoana iubită se poartă amical,nu pasional.

LEU

Nu scăpaţi prin nicio metodă de drumuri sau de sensibilitatea emoţională excesivă. Puteţi avea replici foarte dure joi,fără motiv,care vă uimesc şi pe dv. Celibatarele sunt atrase vineri de persoane excentrice. Vă enervaţi în weekend din cauza celor care nu vă lasă să faceţi treburile casnice.

FECIOARĂ

Veţi încerca în zadar să motivaţi campania de cheltuieli neprevăzute prin starea locuinţei dv. ori prin numeroasele probleme ale copiilor,dacă aceştia există. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt totuşi de-a dreptul minunate,chiar dacă vă prelungiţi zilnic programul de lucru fără să-l anunţaţi.

BALANŢA

Încă de la începutul intervalului aveţi inspiraţie,dispuneţi de energie din plin şi primiţi noi oferte pentru activităţi care vă plac. Aţi scăpat oarecum de invidii,bârfe şi scandaluri,aşa că ar fi minunat să fiţi lăsată în pace de miercuri de toţi cei care vor să vă acapareze atenţia cu nimicuri.

SCORPION

Cu ajutorul intuiţiei veţi putea debloca toate proiectele care lâncezeau de mult timp ori erau amânate continuu. Persoana iubită vă contrazice permanent,dar sfaturile sunt în general foarte bune. Întregul interval,faceţi încasări care vă permit să plănuiţi călătorii pentru a vă relaxa.

SĂGETĂTOR

Situaţia financiară e iar la limită,însă uitaţi de toate necazurile în momentul în care apare persoana iubită. Pentru nativele căsătorite se produce o trezire a pasiunii,iar pentru celibatare se iveşte partenerul dorit,pe care însă îl refuză cu graţie,aparent fără niciun motiv important.

CAPRICORN

Majoritatea nativelor sunt promovate,fiind totodată încărcate cu noi responsabilităţi profesionale. Persoana iubită e mai puţin pretenţioasă,dar la fel de bizară. Situaţia financiară este oarecum nesatisfăcătoare şi cele mai multe pornesc o campanie de recuperare a banilor împrumutaţi amicilor.

VĂRSĂTOR

Pentru că se simt foarte bine,nativele bolnave renunţă la tratamentele prescrise,fără a cere părerea nimănui. Din cauza lipsei de timp,iubirea din cuplu este aproape stinsă. Familistele îşi susţin din nou financiar partenerul,iar celibatarele pun la cale călătorii pentru sărbătorile de familie.

PEŞTI

Norocul financiar al acestor native efectiv înfloreşte de joi,numai că familistele ajung la concluzia că nu muncesc pentru ele,ci pentru copii ori pentru rude. Cele mai puţin favorizate sunt nativele care lucrează în învăţământ,dar toate stau mai mult la serviciu decât acasă.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg