Horoscopul săptămânii 3-9 iunie 2016

1 73926 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru săptămâna care urmează!

BERBEC

Sunt sensibile şi gata să răspundă pe loc oricărui afront al rudelor. Încep intervalul bine din punct de vedere financiar,sunt deosebit de creative şi gata să se dedea exceselor. Mamele sunt excesiv de atente şi cicălitoare cu toţi copiii,iar partenerul de viaţă le dă mână liberă la cheltuieli.

TAUR

Prea sentimentale,nu sunt lipsite de pragmatism,îndeosebi în domeniul profesional. Deşi nu vor fi susţinute de parteneri,majoritatea se vor încăpăţâna să finalizeze soluţionarea unor probleme. Sunt tot timpul tensionate,sensibile la critici,dar gata să plece în călătorii.

GEMENI

Sunt nevoite să facă multe drumuri scurte pentru a scăpa de birocraţie,iar volumul lucrărilor din domeniul profesional creşte constant. Starea de sănătate poate crea probleme,dacă vor continua să facă excese alimentare. Se întâlnesc cu foşti şi actuali prieteni şi fac planuri comune pentru concediu.

RAC

Cele mai multe îşi văd visul cu ochii. A sosit momentul să se bucure de şanse financiare de care puţine persoane se bucură. Întreg intervalul,scot bani şi din piatră seacă. Fac o criză de nervi când li se propune să plece în concediu,fiind decise să ajungă la un fond de rezervă considerabil.

LEU

Dispun de atât de multă voinţă şi putere de convingere,încât nu e nevoie decât să-şi facă apariţia ca prietenii să renunţe la controverse. Nu renunţă nici în acest interval la investiţiile care sunt nejustificate. Atrag atenţia tuturor bărbaţilor din anturaj,fără a face nici cel mai mic efort.

FECIOARĂ

Decise să se răzbune pe toţi cei care li se opun,ţes intrigi cu meticulozitate şi apelează la partenerul de cuplu pentru a le pune în practică. La începutul intervalului,fac o deplasare mai lungă,care le poate pune sănătatea în primejdie. Descoperă că rudele nu le agreează şi se simt nedreptăţite.

BALANŢĂ

Vor apărea suficiente obstacole pentru a fi prea sensibile şi lipsite de înţelegere pentru oricine încearcă să le exploateze,încercând să le convingă să facă toate investiţiile pentru concediu. Pagubele de la începutul intervalului vor fi rapid neutralizate cu ajutorul unor protectori.

SCORPION

Tendinţele de a face excese vor fi criticate de partenerul de cuplu şi nu sunt excluse nici conflictele. Pot apărea pagube stresante din cauza unor amici sau din pricina amânării unor drumuri. Persoana iubită devine recalcitrantă şi pretenţioasă,aşa că sunt necesare discuţii lămuritoare.

SĂGETĂTOR

Deşi au mulţi prieteni şi amice,nu mai fac greşeala de a se destăinui şi-şi păstrează planurile de concediu secrete. Miercuri sau joi,va avea loc o discuţie aprinsă cu unul dintre părinţi ori chiar cu persoana iubită. Pentru cele mai multe,speranţele de a călători dispar ca un fum sau se amână.

CAPRICORN

Dacă vor accepta să facă o deplasare cu un prieten sau o amică,vor avea parte doar de stres. Nu mai e necesar să facă eforturi profesionale şi se pot bucura de oarece relaxare. Celibatarele îşi găsesc sortitul în călătorii,iar familistele dirijează destinele familiei lor după cum le place.

VĂRSĂTOR

Cele mai multe vor fi nevoite să-i suplinească pe colegii plecaţi în concediu. Celibatarele pun punct iluziilor matrimoniale,iar familistele nu mai au nicio şansă în faţa argumentelor partenerului de cuplu. Au mulţi adversari,însă nu le pasă,atâta timp cât îşi pot păstra independenţa. Bugetul este încărcat de datorii şi nesatisfăcător aproape întreg intervalul,dar au scăpat de toate datoriile şi există mari speranţe de redresare. Starea de sănătate este stabilă,cu excepţia nativelor care au probleme cronice la nivelul oaselor,dinţilor şi pielii. Multe aventuri amoroase secrete.

PEŞTI

Nu concep să fie dirijate de nimeni,chiar dacă partenerul de cuplu face încercări repetate în acest sens. Majoritatea se dedică activităţilor profesionale cu un fel de furie creatoare,caracterizată de  originalitate maximă. Relaţiile colegiale sunt dificile,iar reacţiile lor de-a dreptul excentrice.



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg