Horoscopul săptămânii 30 oct – 5 nov

horoscop jpeg

Descoperă ce îţi pregătesc astrele în perioada 30 octombrie - 5 noiembrie.

ZODIA NOROCOASĂ-BERBEC

Exuberante şi foarte optimiste,nu mai aveţi deloc răbdare cu nimeni şi cu nimic. Indicele de irascibilitate este mult prea mare şi din această cauză pot apărea numeroase neînţelegeri cu partenerul de cuplu. Miercuri,vă creaţi singură tensiuni suplimentare şi acasă,şi la serviciu,mai ales la începutul zilei. Celibatarele nu concep să nu oficializeze relaţia de iubire,însă îşi păstrează cu grijă secrete planurile amoroase de atac. Banii apar din mai multe părţi,dar de la serviciu primiţi,pentru moment,doar multe promisiuni. Pentru weekend,renunţaţi la o parte din planurile de viitor comune cu persoana iubită.

TAUR

Întregul interval,faceţi planuri peste planuri,pentru a vă îmbunătăţi situaţia profesională şi apoi pe cea familială. Miercuri şi joi faceţi multe drumuri scurte pentru a vă ajuta amicii şi prietenele şi vă stresează la maximum numeroasele probleme din locuinţa dv.,căsătorite fiind ori celibatare.

GEMENI

Casa în care locuiţi are nevoie de îmbunătăţiri şi reparaţii,iar invitaţiile pentru o festivitate familială vă devalizează şi ele bugetul. La sfârşitul intervalului,unele celibatare se decid să se căsătorească fără mare tam-tam,dar descoperă că oricum nu pot scăpa de cheltuielile neaşteptat de mari.

RAC

Activitatea profesională vă ţine departe de familie şi de partenerul de cuplu. Marţi şi miercuri se pot declanşa conflicte trecătoare,dar foarte stresante,în care personajul principal este persoana iubită şi pretenţiile ei exagerate. Nimeni nu aprobă schimbările pe care le susţineţi cu aplomb.

LEU

E de preferat ca în preajma promovării dv. să nu contaţi pe ajutorul nimănui şi să treceţi la o campanie de restrângere a cheltuielilor fără rost. Relaţiile colegiale sunt tot timpul tensionate,iar adversarii dv. de la serviciu de abia au început să acţioneze organizat. Persoana iubită vă salvează!

FECIOARĂ

Nu dispuneţi de energia necesară tuturor pregătirilor pe care le doriţi,aşa că veţi apela la ajutoare specializate. Este bine să nu fiţi prea cicălitoare vineri,pentru ca cei care vă ajută să nu dea bir cu fugiţii,tocmai când aveţi mai multă nevoie de ei. La sfârşitul intervalului,surprize multe.

BALANŢĂ

Starea de sănătate e din ce în ce mai bună,relaţiile colegiale vă susţin toate intenţiile,de bani suficienţi dispuneţi,aşa că nu vă rămâne decât să pregătiţi întreg intervalul multe surprize şi un festin pe cinste pentru cei dragi. Pentru toate nativele,prosperitatea se dovedeşte foarte plăcută.

SCORPION

Cele mai multe native vor prefera să-şi petreacă toate zilele libere în altă localitate ori vor primi invitaţii atât de insistente,încât nu le vor putea refuza. Este sigur că vor face pregătirile pentru plecare cu mult entuziasm,mai ales că nu vor fi dezamăgite nici din punct de vedere financiar.

SĂGETĂTOR

Conflictele parteneriale de la începutul intervalului vor fi aplanate printr-o decizie care vă poate schimba viaţa. Unele native vor face multe drumuri,altele vor întoarce casa pe dos,dar cele mai multe se vor implica în noi activităţi profesionale,nerenunţând însă definitiv nici la cele vechi.

CAPRICORN

Majoritatea acestor native nu scapă de drumurile multe pe care numai ele pot să le facă pentru a duce la bun sfârşit activităţile profesionale şi vor intra în conflict cu partenerul de cuplu,care vrea din partea lor mai multă implicare casnică. Unele îşi petrec toate serile cu rudele apropiate.

VĂRSĂTOR

Vor munci cu entuziasm exagerat,fiind motivate în mare parte de recunoaşterea financiară a meritelor profesionale. Nu vor pleca nicăieri,chiar dacă vor primi invitaţii multiple,dar este posibil să facă ele invitaţii insistente celor dragi. Tot intervalul,vorbesc mult şi cu putere de convingere.

PEŞTI

Pline de intenţii bune,vor face pregătiri cam prea originale prin care îşi vor surprinde aproape toţi cunoscuţii. Respectă ca de obicei familia şi le impun celor dragi un cod comportamental foarte conservator. Este posibil să plece pe la rude,iar celibatarele vor renunţa la orice intenţie amoroasă. 



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg