Horoscopul săptămânii 31 iulie - 6 august

horoscop de weekend 11 12 octombrie 2014 gemenii au parte de zile bune pentru odihna relaxare in natura alaturi de cei dragi 18494931 jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă horoscopul săptămânii 31 iulie - 6 august.

BERBEC

Încă de la începutul intervalului se pune problema unei deplasări de lungă durată în interesul serviciului. Pot apărea dificultăţi în abordarea unor colegi care vă contestă pragmatismul. Celibatarele se implică în organizarea propriei nunţi,iar mamele dau o atenţie exagerată educaţiei copiilor.

TAUR

Deciziile în domeniul profesional şi în activităţile de fiecare zi pot să fie confuze,mai ales că nu vor asculta de sfaturile nimănui,chiar dacă vin din partea familiei. Până joi,nativele căsătorite intră în conflict cu partenerul de viaţă,iar celibatarele se ceartă cu partenerii de afaceri.

GEMENI

Sunt apreciate îndeosebi de colegi şi de şefi pentru inspiraţie. Majoritatea se simt nedreptăţite din cauza lipsei de fonduri şi intenţionează să-şi găsească alt job. Vor continua să-şi renoveze locuinţa şi să-şi „bombardeze” partenerul de cuplu cu pretenţii. Orice ar face,nu scapă de birocraţie.

RAC

Cele mai mari realizări le au nativele care au ajuns să muncească peste hotare ori în companii străine. Fac proiecte lipsite de realism şi sunt „acuzate” că împrăştie fondurile pe nimicuri. Relaţia cu partenerul de cuplu este mai mult de natură financiară. Şoferiţele nu mai au maşina la dispoziţie!

ZODIA NOROCOASĂ-LEU

Cele mai multe native se disting prin noroc la nivelul relaţiilor de cuplu (ori chiar în afaceri pentru cele foarte întreprinzătoare). Dacă au suficientă răbdare,îşi fac noi relaţii,care le vor ajuta în mod deosebit,mai ales dacă îşi doresc să lucreze peste hotare ori cu străinii. Marea iubire o întâlnesc,în acest interval,tot în călătorii,iar cele care îşi petrec acum luna de miere pe alte meleaguri,au parte doar de clipe de vis. Majoritatea trezesc pasiuni răvăşitoare. Nu se pot plânge nici de lipsa vitalităţii (probleme de sănătate pot apărea doar în cazul reumatismelor cronice şi al bolilor de piele). Cei mai mulţi bani le vin din cadouri,însă cele mai favorizate native sunt acelea care lucrează în domeniul medical şi farmaceutic.

FECIOARĂ

Pragmatismul lor devine şi mai evident,mai ales dacă vor să cumpere o casă,vor să o renoveze pe cea în care locuiesc ori vor să se afirme în activităţi noi. Vor fi critice şi nu-l vor „ocoli” nici pe partenerul lor de cuplu. Banii sunt puţini,starea de sănătate cam fragilă şi drumurile obositoare.

BALANŢĂ

Cu cât câştigă mai mulţi bani,cu atât sunt mai bârfite şi mai invidiate. Cele de vârsta a treia au o stare de sănătate fragilă,dar nici cele tinere nu sunt ferite de tulburări intestinale. Toate sunt ajutate şi apărate de prietene,aşa că nu ajung la stări depresive. Mamele sunt însă decepţionate!

SCORPION

Vor fi răsplătite pentru eforturile pe care le-au făcut pe parcursul lunii şi în sfârşit se pot relaxa în voie. Familia încă e nelămurită şi continuă să le dea sfaturi total nepotrivite. Exuberante şi energice,vor fi uimite la sfârşitul intervalului de succesele lor financiare,de altfel meritate.

SĂGETĂTOR

Vorbesc ca de obicei mult,însă nu spun nimic din ceea ce le preocupă cu adevărat. Se relansează cu un fel de furie în activităţi profesionale noi,din dorinţa de a le dovedi amicilor şi familiei cât de capabile sunt. Celibatarele au şanse să-şi găsească alesul,mai ales dacă schimbă locul de muncă.

CAPRICORN

Aproape toate nativele se relaxează şi fac prea multe cheltuieli. Sunt în continuare invidiate,însă vor fi şi ajutate să-şi pună planurile în aplicare de cei care le bârfesc. Persoana iubită poate avea probleme de sănătate,aşa că este posibil să excludă orice altceva în afara îngrijirii acesteia.

VĂRSĂTOR

Primesc multe oferte profesionale excepţionale,dar sunt impresionate mai degrabă de „înseninarea” ce se produce în domeniul sentimental. Relaţiile parteneriale sunt calme,foarte promiţătoare,doar că prietenii nu le aprobă deciziile ori declaraţiile. Se bazează prea mult pe intuiţie şi multe greşesc.

PEŞTI

Cele mai avantajate în acest interval sunt celibatarele care acceptă cereri avantajoase ori chiar se pregătesc de nuntă. Toate nativele sunt decise să pună în practică planurile de călătorie,chiar dacă din punct de vedere financiar nu au apărut fonduri suplimentare. Sunt sensibile şi excentrice.Recente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg