Horoscopul săptămânii 31 martie - 6 aprilie 2017

1 73975 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele în săptămâna care urmează!

Berbec

Iubirea pare să le dea aripi nativelor,proiectul preferat începe să prindă formă,însă nu mai sunt dispuse să le prindă seara în birou. Fie că le place,fie că nu,vor fi obligate să accepte că s-au îndrăgostit,aşa că nu se împotrivesc,nu se întreabă de ce,ci se lasă duse de val. Cred că a sosit momentul să facă puţină ordine în viaţa personală,dar şi în cea profesională.

Taur

Schimbările în plan profesional sunt bune pentru că fac ca această perioadă să fie una a acţiunilor conştient dirijate spre atingerea unor scopuri reale. Relaţional,lucrurile par s-o ia razna. Nativele au parte de separări şi regrupări de forţe într-un teren pe care nu-l mai recunosc. Le-aş sugera să lase deoparte orgoliul,să vadă lucrurile în lumina lor reală,să încerce să înţeleagă ce li se întâmplă şi să nu se grăbească să ia decizii.

Gemeni

Săptămâna este alambicată în sensul că cele născute în Gemeni nu mai ştiu ce soluţii să găsească pentru a-şi reechilibra poziţia socială şi financiară. Au senzaţia că tot ce plănuiesc se dărâmă peste noapte. Au totuşi destulă energie interioară ca să meargă mai departe. Niciodată n-au excelat la capitolul relaţii,pentru că ele,când iubesc,se lasă duse de val. Cu cât sunt mai criticate şi marginalizate,cu atât se vor apăra mai bine.

Rac

Nativele se vor bucura de dragostea familiei,apoi de atenţia partenerului. Cele care sunt implicate într-o relaţie au o singură problemă:să nu devină sufocante. Unele native Rac dau nas în nas cu dragostea când se aşteaptă mai puţin,lucru care ar putea să le destabilizeze. Nu cumva să facă greşeala să-şi lase locul de muncă până ce n-au toate lucrurile aranjate.

Leu

Este o săptămână în care frici neaşteptate ies la iveală,ceea ce le face pe cele născute sub acest semn să fie irascibile. Retrezesc adversităţile unor persoane cu care vor avea de furcă dacă doresc să-şi impună punctul de vedere. Se simt nedreptăţite pentru volumul de muncă depus,pentru un post pe care îl doresc şi care nu se mai eliberează. Dacă ştiu să tacă,ar putea să se bucure de promovarea aşteptată.

Fecioară

Pericolele ţin de călătorii,oricum lor nu le prea place să călătorească. Nu scapă de invidii,bârfe,lucruri care le amărăsc. Stau şi-şi macină supărările în interior. În cuplurile unde unul dintre parteneri este Fecioară lucrurile se complică,pentru că încearcă să înţeleagă care le este locul în relaţie. Atenţie la răcelile de sezon!

Balanţă

Nativele tinere pot cădea în capcana lui Cupidon şi se pot trezi făcând gesturi de care nu se credeau capabile. Îşi pot pune în practică ideile pe care nu ştiau cum să le concretizeze. Financiar,lucrurile cunosc o evoluţie stranie. Ele,care sunt recunoscute pentru chibzuială,pentru atenţia cu care îşi administrează conturile,răstoană toate previziunile şi devin cheltuitoare.

Scorpion

Cum atmosfera s-a degajat,nativele Scorpion simt nevoia să se manifeste,să se deschidă,să vorbească,să socializeze. Acum vor să se apuce de renovări,fac planuri,vor curăţenie administrativă. Le-aş sugera să se bucure mai degrabă de viaţă. Profesional,continuă cascada de schimbări benefice de la locul de muncă. Unele pot decide să muncească pe cont propriu,de acasă.

Săgetător

Pe plan profesional,lucrurile se mai potolesc. Sunt avantajate tot femeile-sau un şef în fustă revine la gânduri mai bune referitor la ele. Apreciate pentru ceea ce fac,se vor trezi peste noapte cu un protector care stă cu ochii pe ele de ceva timp şi care ar putea să le propună o nouă colaborare.

Capricorn

Se eliberează de temeri,de angoase,de gândurile negre şi încep să-şi dorească altceva. Ziua de 3 aprilie poate veni cu o tensionare a relaţiilor de serviciu. Nu le convine că au şef o femeie. Că este femeie n-ar fi nimic,dacă aceasta ar şti şi cum să coordoneze,să dirijeze şi să distribuie sarcini.

Vărsător

Nativele să fie atente,că nu se ştie de unde le vine norocul şi chiar pot primi o ofertă de muncă neaşteptată. Li se confirmă un diagnostic sau află că nu mai este nevoie să facă o intervenţie chirurgicală. Simt cum şi relaţiile de serviciu se armonizează,se organizează ca şi cum o mână nevăzută ar face jocurile. În relaţia de cuplu,le-aş sfătui să lase lucrurile să curgă. Partenerul vrea să plece? Să-l lase să se ducă. Vor ele să plece? Să plece!

Peşti

Se bucură de o negociere privind stabilirea unor jaloane sau a unui plafon financiar. Nativele nu vor să joace decât cum vor ele. Ei bine,săptămâna aceasta se vor lovi de refuzul cercului de prieteni care nu vor să le mai accepte mofturile. Este posibil să aibă temeri referitor la stabilitatea locului de muncă şi este ştiut că intuiţia acestor native funcţionează ceas.Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg