Horoscopul săptămânii 4 - 10 martie

1 74828 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele în următoarea perioadă.

BERBEC

Nu mai ştiţi ce să credeţi despre persoana iubită – când vă sărută,când vă refuză sau chiar vă critică. Sensibilitatea dv. este pusă la grea încercare la mijlocul intervalului şi de colegi şi de majoritatea partenerilor de afaceri. Pot apărea separări neprevăzute şi unele conflicte fără importanţă.

TAUR

Începeţi intervalul prin recuperarea unor sume foarte importante de la colegi şi prieteni şi uitaţi pentru moment toate nemulţumirile financiare. Vă implicaţi într-o multitudine de activităţi noi şi intenţionaţi să treziţi şi interesul profesional al persoanei iubite.

GEMENI

Munciţi cu foarte mare plăcere,dar ştiţi şi cum să-i antrenaţi pe cei din anturaj,în aşa fel încât să nu simtă ce eforturi fac. Întregul interval,aveţi tendinţa să luaţi totul în joacă şi vă distraţi de minune,chiar dacă persoana iubită se consideră neglijată şi vă critică de faţă cu toată lumea.

RAC

În cazul în care le-aţi făcut invitaţii rudelor apropiate,nu veţi fi stresată de prezenţa acestora,însă dacă vor decide să vă facă o surpriză şi vin neanunţate,atmosfera din casa dv. va deveni de-a dreptul explozivă. În continuare,există aspecte care favorizează deplasările lungi peste hotare.

LEU

Nu numai că,de la începutul intervalului,reluaţi relaţiile cu rudele şi cu amicii,dar faceţi numeroase drumuri scurte,cele mai multe pentru a rezolva probleme juridice ori administrative. Persoana iubită nu vă mai scapă din ochi şi vă însoţeşte din proprie iniţiativă de câte ori poate.

FECIOARĂ

Situaţia financiară este din ce în ce mai înfloritoare,aşa că vă simţiţi îndreptăţită să faceţi tot felul de excese,care mai de care mai dăunătoare. Cu ajutorul persoanei iubite reuşiţi să stabiliţi noi relaţii de amiciţie prin care aplanaţi nişte conflicte familiale mai vechi.

BALANŢĂ

Aveţi ocazia să puneţi în practică idei minunate şi să fiţi aprobată de toţi cei interesaţi de finalizarea unor activităţi profesionale. Nu scăpaţi de pesimism,în parte din cauza datoriilor faţă de prieteni,care parcă nu se mai sfârşesc. Tinerele celibatare se răzgândesc şi provoacă încurcături.

SCORPION

Descoperiţi cu stupoare că aveţi din ce în ce mai mulţi duşmani şi începeţi să bănuiţi că persoana iubită are acelaşi fel de sentimente faţă de dv. ca şi aceştia. La sfârşitul intervalului,vi se confirmă bănuielile şi nu mai ştiţi cum să reacţionaţi.

SĂGETĂTOR

Sunteţi atât de prinsă de noile probleme profesionale,încât vi se pare foarte ciudat când veniţi acasă extrem de obosită şi găsiţi casa plină de prieteni care se declară îngrijoraţi de nivelul de oboseală la care aţi ajuns. Celibatarele pleacă de abia acum în călătoriile visate. Nu mai vor să călătorească,însă li se va impune să facă delegaţii în interes de serviciu. În prima parte a intervalului,au un simţ autocritic extrem,care nu le creează decât dezavantaje. Toate nativele vor să se mute în casă nouă ori doar împreună cu persoana iubită. Celibatarele fac eforturi imense pentru a obţine facilităţile visate pentru nunta dorită.

CAPRICORN

Pline de energie,foarte conştiincioase,dar şi prea sensibile,îşi vor reface viaţa,în acest interval. Chiar dacă sunt permanent nemulţumite de rezultatele lor profesionale,sunt extrem de apreciate şi,de această dată,vor fi răsplătite regeşte pentru eforturile şi ideile lor.

VĂRSĂTOR

Vi se oferă o promovare neaşteptată ori chiar aveţi şansa să găsiţi un job mai bun,care să vă asigure prosperitate în următorii patru ani. Persoana iubită este plecată ori are un program prea încărcat şi nu aveţi cu cine să vă sfătuiţi. Prietenii nu vor să vă influenţeze şi preferă să nu vă spună nimic.

PEŞTI

Sunt avantajate în mod deosebit studentele,care vor primi aprobări de burse externe pentru lucrări originale şi competente. Celibatarele exclud orice intenţie matrimonială pentru a se putea afirma profesional. Intuiţia le ajută pe toate să se bucure de succes în orice domeniu.Recente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg