Horoscopul săptămânii 4 - 10 septembrie

horoscop de weekend 11 12 octombrie 2014 gemenii au parte de zile bune pentru odihna relaxare in natura alaturi de cei dragi 18494931 jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă horoscopul săptămânii 4 - 10 septembrie.

BERBEC

Vă lăsaţi pradă primului impuls şi renunţaţi la toate negocierile,chiar dacă acestea implică îmbunătăţirea relaţiilor dv. parteneriale şi financiare în viitorul apropiat. Cele mai multe native pleacă în călătorii lungi sau măcar le plănuiesc ori visează la ele ca la o destindere absolut necesară.

TAUR

Nu mai aveţi răbdare cu amicii şi prietenele dv.,mai ales pentru că au un comportament foarte ciudat şi imprevizibil. Începeţi o campanie „serioasă“ de curăţenie,dar preferaţi să nu fiţi ajutată (adică încurcată) de nimeni din familie. Le impuneţi iar tuturor membrilor familiei să facă economii.

GEMENI

Majoritatea celibatarelor au şanse maxime de a-şi găsi partenerul perfect,iar femeile de afaceri îşi „restructurează“ atât activităţile mai noi,cât şi colaboratorii. Au posibilitatea să câştige procesele care au trenat ani de zile,cu excepţia celor în care sunt implicate chiar rudele lor apropiate.

RAC

Oricât de mult ar munci,nu pot să scape în acest scurt interval de toate datoriile,aşa că încep să se gândească din ce în ce mai des la o schimbare de serviciu. Relaţiile parteneriale,inclusiv cele sentimentale,încep să se calmeze şi să le ofere o oază cu plăceri „vinovate“. Călătorii planificate.

LEU

Situaţia financiară se îmbunătăţeşte brusc încă de la începutul intervalului şi le dovediţi tuturor,dar mai ales rudelor şi prietenilor,că aţi avut dreptate când aţi demarat noile activităţi. O poveste de dragoste se poate înfiripa pe neaşteptate cu un coleg de serviciu. Partener de cuplu muncitor.

FECIOARĂ

Prin deciziile pe care le luaţi,reuşiţi să vă puneţi în cap toată familia şi apoi consideraţi că sunteţi stresată din cauza lor,uitând că i-aţi provocat săptămâna trecută continuu. Sumele care apar la sfârşitul intervalului sunt insuficiente şi chiar nu mai ştiţi cum să achitaţi toate facturile.

BALANŢĂ

Vă rezolvaţi aproape toate problemele cu ajutorul rudelor şi al amicilor,care chiar păreau că au uitat de dv. Descoperiţi că sunteţi foarte implicată în prea multe activităţi şi că nu mai aveţi cum să le faceţi faţă tuturor. Celibatarele sunt norocoase şi iau decizia să se căsătorească până în iarnă!

 SCORPION 

Situaţia profesională şi cea financiară sunt excepţionale,aşa că nu este de mirare că sunteţi încă foarte invidiate şi prietenele au dispărut ca şi cum nu au existat niciodată. Un concediu este absolut necesar pentru pregătirile „sărbătorilor“ familiale,însă nu primiţi imediat aprobarea necesară.

ZODIA NOROCOASĂ-SĂGETĂTOR    

Foarte energice şi dornice să se afirme pe plan profesional,doresc să fie mai independente şi s-ar lipsi bucuroase de cicăleala partenerilor de cuplu. Întregul interval,au comportamentul unei albinuţe foarte muncitoare,care vrea să fie lăsată să zboare din floare în floare. În prima parte a intervalului,unele native chiar doresc să renunţe la persoana iubită,dacă aceasta nu este suficient de maleabilă. Din punct de vedere financiar,depăşesc şi cele mai extravagante vise (este posibil să primească prime,cadouri,ori să li se restituie sume importante,de care şi uitaseră). Starea bună de sănătate şi mult doritele călătorii lungi întregesc o perioadă cu recompense.

    CAPRICORN    

Cu ajutorul unei intuiţii nelimitate şi cu sprijinul unor prieteni şi amice,reuşiţi să depăşiţi toate „încercările“ profesionale din acest interval. Sunteţi nevoite să îngrijiţi miercuri o rudă bolnavă şi,cu toate că vă faceţi datoria,vă faceţi şi reproşuri pentru că nu aţi acţionat mai din timp.

    VĂRSĂTOR    

Relansarea profesională nu mai poate fi amânată,aşa că nu luaţi în seamă nemulţumirile partenerului dv. de cuplu,care consideră că vă pierdeţi timpul cu un coleg sub pretextul unei mai bune colaborări. Puţin adevăr există însă totuşi în reproşurile repetate! Pentru moment,vi se propune o separare.

    PEŞTI    

Consideraţi că laudele pe care le primiţi de la şefi sunt cam exagerate şi aţi prefera ca acestea să se regăsească mai degrabă în salariul acordat. Munciţi în continuare foarte mult,dar de această dată partenerul de cuplu vă înţelege şi încearcă să vă ajute cum poate. Facturile rămân neachitate!



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg