Horoscopul săptămânii 6-12 ianuarie 2017

1 72714 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele în următoarea perioadă!

BERBEC

Viaţa dv. sentimentală devine din ce în ce mai încurcată din cauza persoanei iubite. Orice decizii aţi lua întreg intervalul sunt lipsite de importanţă,deoarece depindeţi de alte persoane din anturajul intim. Pot apărea totuşi multe afaceri foarte rentabile,care nu trebuie în niciun caz ocolite.

TAUR

Treceţi prin stări emoţionale evidente şi violente,la cote maxime,întreg intervalul. Aveţi motive miercuri să credeţi că sunteţi din nou înşelată de partener,dar nu este bine să luaţi atitudine până când nu aveţi dovezi de necontestat ori cel puţin doi martori imparţiali. Nerăbdare generalizată.

GEMENI 

Ocoliţi cu foarte mare grijă întreg intervalul conflictele de familie şi păstraţi o atitudine calmă şi în cele mai stresante momente. Este din nou necesar să faceţi economii stricte,pentru că foarte curând va trebui să achitaţi toate datoriile odată. De vineri,se reinstalează armonia „financiară”.

RAC

Întregul interval,aveţi dificultăţi să vă înţelegeţi cu ceilalţi membri ai familiei,care au tendinţa să vă pretindă toată atenţia şi toţi banii dv. Nu aţi fost obişnuită cu o astfel de atitudine,dar s-a instalat se pare o stare de „urgenţă” oarecum şi sentimentală. Prea multă linişte în week-end.

LEU

Foarte tensionată din cauza relaţiilor sentimentale încordate,aveţi reacţii exagerate la serviciu,la şcoală,în familie. Vă criticaţi miercuri toţi colegii şi rudele,chiar dacă ştiţi că nu aveţi dreptate,ba chiar vă certaţi,fără a avea vreun motiv,cu aproape toţi prietenii. Week-end liniştit.

FECIOARĂ

Reuşiţi foarte greu să iertaţi acele rude care au încercat să vă înşele (şi chiar au reuşit cu brio săptămâna trecută). Pentru moment,o împăcare chiar vă avantajează,însă va trebui să le urmăriţi totuşi permanent toate mişcările „financiare”. De miercuri,deveniţi suspicioasă şi cam răzbunătoare!

BALANŢA

Profitaţi cu nonşalanţă de circumstanţele profesionale favorabile de la începutul intervalului,cu toate că nu sunt pregătite pentru dv. Rezultatele vor fi oricum benefice pentru mai multe persoane din anturaj,deci nu vă simţiţi deloc vinovată ori foarte stresată. De joi,posibilă afirmare socială.

SCORPION

Încă de la începutul săptămânii,găsiţi obiecte pe care le consideraţi pierdute,dar şi pierdeţi acte foarte importante din cauza neatenţiei. Miercuri şi joi,cei dragi vă fac reproşuri neîntemeiate şi pleacă fără un cuvânt de împăcare. În week-end,implicarea familială şi sentimentală este totală.

ZODIA NOROCOASĂ-SĂGETĂTOR

Păreţi foarte deprimată din cauza evenimentelor cotidiene,dar,în realitate,răsuflaţi uşurată când descoperiţi că nu este afectată nicio persoană dragă. Vi se oferă miercuri pe tavă oportunitatea de a câştiga de partea dv. un partener prosper,la care însă veţi renunţa curând,acesta fiind mult prea ocupat cu propriile afaceri şi interese familiale. Banii primiţi la începutul intervalului vor fi cheltuiţi imediat,dar sunteţi susţinută continuu de persoanele mai chibzuite din familie. Mare atenţie este necesară în alimentaţie,deoarece puteţi trece prin colici biliare din cauza abuzului de grăsimi! În week-end,primiţi nenumăraţi musafiri.

CAPRICORN

În acest interval,cele mai plăcute momente le petreceţi în compania partenerilor care chiar recunosc că nu se mai pot descurca profesional fără ajutorul dv. De miercuri,veţi avea o companie mai puţin plăcută,persoana în cauză fiind foarte bârfitoare,prea cicălitoare şi extrem de pretenţioasă.

VĂRSĂTOR

Vi se oferă miercuri un post de răspundere sau o funcţie dificilă,eventual chiar ca şefă. Pentru a depăşi cu bine această situaţie trebuie să stabiliţi şi să organizaţi imediat o echipă cu care să lucraţi permanent. Banii cuveniţi vor întârzia totuşi să apară,dar de promisiuni nu veţi duce lipsă.

PEŞTI

Nu vă plac discuţiile pe care este necesar să le aveţi tot intervalul cu un membru foarte tânăr al familiei,dar vă place în mod sigur postura de „judecătoare” supremă. Cu mai mult calm,veţi obţine totuşi miercuri rezultatele aşteptate de toţi. Insistenţele dv. vor fi pertinente şi absolut necesare.Recente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg