Horoscopul săptămânii 6-12 mai 2016

1 73753 original jpg jpeg

Citeşte ce-ţi prezic astrele pentru următoarea săptămână!

BERBEC

Îi uimiţi pe cei cu care colaboraţi prin energia de care daţi dovadă în orice împrejurare. Oportunităţile demarează de marţi. Miercuri,melancolia dv. îi face pe cei dragi să se întrebe cum ar putea să vă scoată din starea de nesiguranţă. E o reacţie trecătoare la întâlnirile de la care aţi lipsit.

TAUR

Planurile şi eforturile pe care le-aţi făcut până acum încep să rodească. Aveţi mult spor marţi,iar persoana iubită nu vă iese din cuvânt. Miercuri,legaţi prietenii noi şi cunoaşteţi persoane care vă vor ajuta fără să insistaţi,mai ales că sunt foarte influente. Vineri,vi se cere să fiţi discretă.

GEMENI

Le dovediţi celor din anturaj că sunteţi mai rezistentă decât au crezut. Acumulaţi mici sume de bani,sperând că veţi reuşi să plătiţi toate datoriile. E posibil ca joi amicii să devină invidioşi,văzând cât de bine vă descurcaţi. Rudele vă apără însă de intrigile unor nativi născuţi în zodia Taurului. Va fi necesar să apelaţi vineri la ajutor pentru a face rost de banii necesari pentru investiţiile dorite. Fără stres,câştigaţi încrederea tuturor,deşi vi se fac unele reproşuri neîntemeiate de către colegi. Lipsa de pragmatism vă împiedică să vă opriţi atunci când nu mai dispuneţi de resurse vitale suficiente.

RAC

Munciţi mult,dar fără rezultate financiare pe măsură. Eforturile dv. nu sunt apreciate şi este posibil să vă decideţi să căutaţi alt serviciu. Apelaţi chiar şi la rude ori la cunoştinţele cu relaţii influente. Sunteţi obligată să aplicaţi teorii cărora,de fapt,nu le acordaţi nicio importanţă.

LEU

Sunteţi uimită de profitul pe care l-aţi realizat foarte repede şi uitaţi că le daţi colaboratorilor doar o mică parte din ce li se cuvine. Joi,e momentul cel mai potrivit pentru gratificaţii financiare suplimentare. Aproape fără voie trebuie să fiţi de acord cu o promovare a celor cu care colaboraţi.

FECIOARĂ

Unele native sunt promovate într-un post la care visează de mult timp. Patroanelor li se oferă şansa de a-şi dezvolta afacerile într-un nou sector,însă n-au cunoştinţele necesare. Nu daţi înapoi de la nimic pentru a vă atinge scopurile. Consideraţi că cei din jur sunt mai puţin pregătiţi decât dv.

BALANŢĂ

Este bine să profitaţi din plin marţi de avantajele cu care vă veţi reîntâlni peste o perioadă lungă de timp. Nu le mai spuneţi prietenilor ce doriţi să faceţi,deoarece nu vă apreciază! Joi,vi se cere să verificaţi cu mare atenţie nişte acte cărora nu le daţi nici acum mare importanţă.

SCORPION

Nu rezistaţi să staţi de-o parte şi vă implicaţi în activităţile profesionale care demarează marţi,deşi nu vă cere nimeni ajutorul. Puneţi în practică o strategie profesională originală cu care speraţi să atrageţi bunăvoinţa şefilor şi admiraţia colegilor. Şefii vă aprobă orice aţi face.

SĂGETĂTOR

Marţi,scăpaţi de o datorie pe care nu speraţi s-o achitaţi şi vă daţi cuvântul că situaţia nu se va repeta niciodată. Până miercuri,uitaţi şi faceţi alte promisiuni fără niciun fundament. Aplicaţi un nou sistem de muncă,la cererea expresă a unei persoane pe care o stimaţi  sau poate o şi iubiţi.

CAPRICORN

Cele mai multe native au probleme financiare,dar e posibil şi ca cele tinere să se despartă de o persoană dragă. Primesc ajutor de la cine nu se aşteaptă,iar relaţiile se stabilizează. N-aţi fost niciodată o fire extrovertită,dar acum excelaţi prin exagerări restrictive.

VĂRSĂTOR

Faceţi economii şi sunteţi încurajată de familie,numai că rezultatele vor fi amânate. Visaţi la câştiguri fabuloase,tocmai când şansele se diminuează. Miercuri,urmăriţi cu atenţie evoluţia colegilor şi faceţi ce nu aţi făcut niciodată până acum:îi criticaţi.

PEŞTI

Stabiliţi relaţii amicale cu persoanele pe care le cunoaşteţi. Sunteţi apreciată pentru seriozitate,dar deveniţi incomodă când vă mărturisiţi părerile păstrate până acum secrete. Joi,sentimentalismul vă pune în pericol prestanţa profesională şi dorinţa de a-i critica pe cei ce greşesc.



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg