Horoscopul săptămânii 6 -12 noiembrie

horoscop de weekend 11 12 octombrie 2014 gemenii au parte de zile bune pentru odihna relaxare in natura alaturi de cei dragi 18494931 jpeg

Descoperă ce ţi-au pregătit astrele în perioada 6 - 12 noiembrie.

BERBEC

Cele mai multe native vor fi „pedepsite” în diverse feluri pentru independenţa pe care o afişează cu poate prea mare plăcere. Mamele consideră că,spre binele copiilor,trebuie să fie extrem de severe şi lipsite de maleabilitate. Cele care încă lucrează au conflicte colegiale majore marţi şi miercuri.

TAUR

Pot avea un concediu de vis în care să-şi facă noi şi foarte folositori amici. Majoritatea nativelor refuză maternitatea şi preferă să „copilărească”. Situaţia profesională dă naştere multor conflicte mai ales la începutul intervalului,dar relaţia cu partenerul de cuplu rămâne în continuare excelentă.

ZODIA NOROCOASĂ-GEMENI

Majoritatea nativelor se bucură de o relaxare financiară care le lipseşte de stres. Starea de sănătate este mai bună şi le permite să se implice în activităţi de sezon de scurtă durată. De altfel primesc,la începutul intervalului,oferte profesionale pentru activităţi atractive (unele sunt chiar promovate pe neaşteptate). Celibatarele îşi vor prezenta pretendenţii familiei,fără să pregătească însă „evenimentul” din timp. Cele care au copii se dedică trup şi suflet educării acestora. Problemele reale se pot ivi din recuperarea unor moşteniri.

RAC

Vor renunţa la călătorii,la cele mai multe plăceri personale doar pentru a putea să facă rost de bani cu care să achite datoriile familiei. Au colaboratori foarte puternici care încearcă să le ajute,însă prietenii şi amicele uită cu totul de ele ori le „judecă” excesele fără niciun pic de milă.

                                                                                          

LEU

La începutul intervalului,îndeosebi familistele îşi impun punctul de vedere în cuplu,cu riscul de a se separa de partener. Celibatarele „cântăresc” din toate punctele de vedere şi cu mare atenţie pretendenţii. Este necesar să consulte un cardiolog  pentru a evita eventualele probleme de sănătate.

FECIOARĂ

Foarte energice,dar şi lipsite de răbdare,uită să mai facă planuri amănunţite înainte de a-şi „pedepsi” partenerii cam „neascultători”. În aceste condiţii,vor apărea multe surprize,prea puţine plăcute. Celibatarele se gândesc numai la căsătorie şi aleg pretendentul cel mai bogat.

BALANŢĂ

Cele mai multe vor fi nevoite să colaboreze cu adversari pentru a păstra un nivel de viaţă acceptabil. Nativele mame încearcă să-şi apere copiii care sunt criticaţi şi admonestaţi chiar de amicele lor. Celibatarele găsesc pretendenţi şi în localităţile în care se deplasează.

SCORPION

Optimismul lor pare cam exagerat în faţa multitudinii de probleme familiale şi profesionale. De miercuri,aproape toate nativele sunt nevoite să renunţe la ceea ce le face plăcere. Unele sunt fericite doar pentru că vor deveni mămici,altele pentru că au primit confirmare pentru un „masterat”.

SĂGETĂTOR

Din dorinţa de a se relaxa,vor accepta să plece în excursii sau chiar în călătorii mai lungi,împreună cu persoane care le enervează şi le stresează. Întreg intervalul,problemele profesionale rămân actuale,aşa că nu-şi pot canaliza creativitatea,dar îşi păstrează intact optimismul.

CAPRICORN

Muncesc foarte mult,cu plăcere şi multă dăruire,numai că persoana iubită le atrage atenţia că ar trebui să dedice mai mult timp relaţiei lor sentimentale. La sfârşitul intervalului,nu ţin cont totuşi de nimic şi aproape că uită că mai au şi alte „obligaţii” în afara celor profesionale.

VĂRSĂTOR

Aproape toate celibatarele au şansa să spere că vor găsi un alt partener,mai puţin cicălitor. Toate plănuiesc călătorii la care au visat ani de zile şi speră că vor fi susţinute financiar de prietenii lor. Este necesar să renunţe la excesele alimentare pentru a nu ajunge la consultaţii suplimentare.

PEŞTI

Întreg intervalul,majoritatea nativelor preferă să rupă orice relaţie sentimentală şi se dedică întru totul muncii,cu un fel de furie creatoare. Consideră că şi-au găsit drumul în viaţă,sunt foarte pretenţioase şi cu colegii lor,dar nu li se poate reproşa nimic din punct de vedere profesional. 



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg