Horoscopul săptămânii 7-13 octombrie, adus de Camelia Pătrăşcanu! Zodiile care vor da lovitura în plan financiar

1 zod 011 capricorn zodiac sign 780x405 jpg jpeg

Capricornii vor fi preocupaţi să câştige bani în săptămâna 7-13 octombrie, în timp ce Vărsătorii au parte de momente dificile luni şi marţi. Ulterior, însă, spre sfârşitul săptămânii, ei vor câştiga bani, potrivit previziunilor astrologice realizate de Camelia Pătrăşcanu pentru săptămâna 7-13 octombrie.

Care sunt previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte, află mai jos: 

- au o săptămână grozavă mai ales dacă pun accentul pe socializare şi popularitate. Pot să îşi facă prieteni sau pot câştiga  multă simpatie. În prima parte a săptămânii se pot inspira de la persoane care au trecut prin situaţii similare. Au nevoie de modele. În a doua jumătate a săptămânii, atenţie la sănătate, dar şi la treburi nerezolvate de la locul de muncă.

- săptămâna aduce în primele zile autoritate şi responsabilitate. Vor reacţiona neaşteptat lanişte situaţii în care sunt puşi. A doua jumătate a săptămânii poate aduce o întâlnire cu un prieten important. Pot afla ceva important. Trebuie să aibe grijă la sănătate în weekend.

- este o săptămână aducătoare de succes şi realizări pe mai multe planuri. Unii află nişte răspunsuri importante. Luni şi marţi pot rezolva o problemă administrativă. Miercuri şi joi, autoritate. Dacă au greşit trebuie să recunoască tot. Finalul săptămânii pot aduce un moment de iubire.

- săptămâna e valoroasă datorită colaborărilor chiar cu persoane mai tinere, dar care gândesc liber. Trebuie să fie cu ochii pe persoanele din jur. Miercuri şi joi sunt discuţii legate de moralitate şi viziune. Unii raci pot programa o călătorie în străinătate.

- săptămână aducătoare de relaţii şi colaborări. Miercuri şi joi au colaborări aducătoare de bani. Sunt direct interesaţi să câştige prin efortul altcuiva. În weekend au călătorii în oraş.

- săptămână aducătoare de surprize profesionale, dar şi de ocazii, oferte, soluţii. Surprizele sunt bune în general şi pentru unele persoane şi aducătoare de bani, vorbim deja miercuri şi joi un pic mai sensibile. Trebuie să îi asculte pe cei din jur. Trebuie să fie toleranţi. Atenţie la sănătate în weekend.

- săptămână care pune accent pe creativitate şi pe libertate. Chiar dacă au multe de rezolvat dacă încep să forţeze, trebuie să fie un indicator al faptului că viaţa vrea altceva în acest moment. Sentimente frumoase luni şi marţi. Miercuri şi joi sunt ajutaţi să rezolve problemele la locul de muncă.

- săptămâna aduce multă concentrare. Poate că sunt pe finalul unei etape de încheiere. Sunt foarte concentraţi. Trebuie să ducă lucrurile într-o fază foarte bună. Lucrurile ies. Vineri continuă să muncească. Dacă trag tare au toate motivele să se bucure de ce au realizat.

- săptămâna aduce nevoie de cunoaştere şi înţelegere. Bine ar fi să îi sfătuiască cineva. Dacă dau orgoliul la o parte pot învăţa şi de la cei tineri. Discuţii în familie, bune, dacă ascultă decât să vorbească. În weekend tandreţe şi dragoste.

- vorbim de o săptămână care pune accentul pe bani, mai ales luni şi marţi. Sunt foarte preocupaţi să câştige bani. Trebuie să calculeze cu cine se întâlnesc. A doua jumătate a săptămânii vine cu spor. Pot sfătui o persoană tânără. Luna plină de la final de săptămână aduce multe şi frumoase întâlniri.

- încep săptămna cu stângul. Nu au chef, sunt în recuperare. Marţi şi miercuri sunt într-o mare inspiraţie. Joi şi vineri, zile de rezultate şi roade foarte bune. Discută de proiecte joi şi vineri. Au şi confirmări financiare.

Citeşte continuarea articolului,Recente

Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg