Horoscopul săptămânii 8-14 aprilie 2016

1 68547 original jpg jpeg

Află ce-ţi prevestesc astrele pentru săptămâna care urmează!

BERBEC

Brusc deveniţi mult mai altruistă,visând că nu veţi mai avea niciodată griji financiare. Miercuri,promovaţi idei minunate,care au menirea de a stabili noi contracte,prin care să câştigaţi bani mai uşor. Sunteţi mult mai relaxată din punct de vedere financiar,dar micile dv. vicii cer cheltuieli mari.

TAUR

Cele mai multe native primesc moşteniri ori bani din partea rudelor apropiate,care le ajută să depăşească un prag financiar foarte dificil. Celelalte rămân numai cu visele şi cu speranţa că vor primi cândva şi moştenirile nu numai promisiuni. Ce primiţi dispare rapid,ca şi cum n-ar fi existat.

GEMENI

Disfuncţiile hormonale vă accentuează sensibilitatea psihică. E posibilă instalarea unor nevroze destul de periculoase,iar activitatea cardiacă se cere supravegheată cu foarte mare atenţie. Sunteţi sensibilă la critici,dacă acestea vin din partea amicilor ori a partenerului de cuplu.

RAC

Majoritatea nativelor se pot baza pe veniturile partenerului de cuplu,care însă mai are şi alte multe obligaţii financiare. Consideraţi că munca dv. este neplătită corespunzător. Pentru cele care n-au făcut economii,această săptămână este neagră din punct de vedere financiar.

LEU

Micile sume de bani care apar la începutul intervalului se dovedesc total insuficiente,chiar şi pentru coşul zilnic. Relansarea profesională mult dorită este promiţătoare,dar toate fondurile bugetare sunt pe ducă. O duc mai bine financiar cele care se ocupă de turism ori lucrează în comerţul exterior.

FECIOARĂ

Familistele care au copii se descurcă mai greu întregul interval. Degeaba vă zbateţi întreaga săptămână să mai găsiţi şi alte surse financiare. Datoriile dv. depăşesc cu mult câştigurile şi vă treziţi apelând la prieteni,doar după câteva zile de la încasarea drepturilor dv. financiare obişnuite.

BALANŢĂ

Miercuri şi joi,aveţi senzaţia că bateţi pasul pe loc şi că sunteţi blocată de suferinţe inexplicabile. Sunt posibile tot felul de simptome ciudate la sfârşitul intervalului,dar cele mai periculoase sunt cele care semnalează posibile problemele pulmonare şi renale. Sunt necesare controale medicale specializate,chiar dacă dv. consideraţi că în niciun caz nu aveţi timp pentru doctori. Mult prea introvertite,păstraţi în suflet iubirea ca pe ceva de preţ. Toate nativele au,întreg intervalul,succese financiare ori şanse deosebite în acest domeniu. Apar ca posibile şi noi şanse profesionale.

SCORPION

Excesele sexuale de miercuri vă pot pune în pericol starea de sănătate,dar nu veţi lua în seamă nicio reacţie ori simptom mai puţin obişnuit. Joi,vă simţiţi stoarsă,fără vlagă şi apelaţi din nou la medicul de familie. Labilitatea psihică şi comportamentală scoate în evidenţă stresul şi epuizarea.

SĂGETĂTOR

Cele mai multe native fac întreg intervalul excese erotice,mânate de instinct şi de un partener insaţiabil. Miercuri şi joi,sunt în centrul atenţiei şi se simt fericite,aşa că exclud indicaţiile medicale. Faptul că trăiesc într-o continuă tensiune nu le ajută să se echilibreze fizic.

CAPRICORN

Multe native suferă la începutul intervalului din cauza disfuncţiilor cardiace ori hepatice. Pentru unele,va fi absolut necesară o intervenţie chirurgicală amânată de prea multe ori. Celelalte vor trebui să respecte tratamente noi ori să accepte durerile reumatismale ca pe ceva normal.

VĂRSĂTOR

Hipertensiunea a devenit deja normală pentru nativele mature. Pentru toate,joi,apar colici abdominale inexplicabile,care accentuează gradat disconfortul cotidian. Reuşesc să găsească în timp util un tratament corespunzător pentru toate simptomele care le supără şi să se relanseze profesional.

PEŞTI

Aveţi într-adevăr încurcături financiare,dar nici pe de parte aşa cum vă place să le prezentaţi familiei,ca imposibil de depăşit de una singură. Dacă v-aţi decide să acceptaţi ajutorul care vi se oferă,ar fi mult mai simplu. De vineri,se pot accentua brusc şi durerile reumatismale.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Vă rog mult să-mi spuneţi ce se va întâmpla în viaţa mea,carieră şi dragoste,dacă mă voi căsători,când voi avea copii şi ce carieră voi avea!”

Sofia Florentina Contofan,născută pe 24 octombrie 1993,la ora 11.45,în Focşani. Soare în Scorpion cu Ascendent în Săgetător. Foarte inteligentă şi extrem de ambiţioasă,veţi pune pe primul plan întreaga viaţă afirmarea profesională. Deosebit de energică,gata în orice moment să-i pedepsiţi pe cei care vă umilesc cu voie sau fără voie,este posibil să amânaţi întemeierea unei familii,având ca motiv principal realizarea carierei. De altfel,veţi descoperi foarte curând că vă descurcaţi mai bine singură. În astrogramă,apar ca posibile trei căsnicii şi trei copii,dar adevărata împlinire va fi cea de a vă câştiga independenţa. În privinţa alegerii carierei profesionale,aţi putea deveni un foarte bun chirurg,dar şi un jurnalist de investigaţii în egală măsură.



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg