Horoscopul săptămânii 9-15 februarie 2018

1 81888 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru săptămâna care urmează!

Berbec

Simţiţi că evenimentele din ultima vreme au o mare greutate şi cântăresc foarte mult în mintea dumneavoastră. Căutaţi sfatul unei persoane mai în vârstă, care vă poate ajuta oferindu-vă răspunsuri din experienţă. Astfel, vă veţi simţi mult mai confortabil. Cred că v-aţi identificat prea mult cu ceilalţi şi e timpul să taiaţi acest fir nevăzut şi să vă descoperiţi propria identitate.

Taur

Poziţia lui Jupiter nu vă avantajează în aceste zile, aşa încât vă sfătuiesc să evitaţi excesele şi să vă îngrijiţi sănătatea. Ocupaţi-vă îndeaproape şi de starea maşinii dacă plecaţi la drum. Iar dacă doriţi să cumpăraţi una nouă, faceţi o verificare completă, inclusiv a garanţiei. În plus, aşteptaţi-vă la călătorii amânate sau restricţionate, în special în zilele de 11,12,13.

Gemeni

Găsiţi o şansă bună de a face o investiţie, deşi recompensa ar putea să nu vină imediat. Încă mai aveţi de achitat datorii, dar asta nu înseamnă că nu veţi avea şi profit. Lucrurile se vor îmbunătăţi constant. Sunteţi creative, dar să nu uitaţi să vă acordaţi timp de gândire şi revizuire a câtorva obiective. Tehnologia informaţiei, astronomia, astrologia – toate vă vor atrage.

Rac

Pentru cele singure, întâlnirile romantice pot fi găsite în grupuri de rugăciune sau de mediere, precum şi în proiecte de creaţie. Lumea spiritului dezvăluie informaţii speciale, care vă vor ajuta să vă dezvoltaţi într-un plan superior. Pluto v-a cerut de câţiva ani să faceţi schimbări drastice, atât la capitolul sănătate, cât şi în relaţiile de cuplu. Multe dintre voi n-au făcut-o, iar acum e timpul să aduceţi corecturile de rigoare.

Leu

Cu două planete individuale în zodia opusă Soarelui vostru, aşteptaţi-vă ca partenerii sau asociaţii voştri să aibă opinii diferite, iar de aici şi până la divergenţe pe faţă nu va mai fi decât un pas. Marte este o planetă pe care puteţi conta în toate proiectele îndrăzneţe pe care le vizaţi, cu condiţia să aveţi răbdare şi să nu fiţi impulsive la mânie. Nu vă sfătuiesc să faceţi acum investiţii financiare cu bani împrumutaţi.

Fecioară

Veţi fi dispuse să căutaţi compania persoanelor care vă interesează. Întâlnirile vă vor mai distrage atenţia de la lucrurile mult prea serioase şi vă vor entuziasma dacă aţi fost pesimiste până acum. Odată cu intrarea lui Venus în Peşti, veţi vedea lucrurile mai puţin roz, veţi deveni foarte critice, vă veţi crampona de defectele celorlalţi şi de părţile mai puţin estetice ale vieţii.

Balanţă

Primele 2 zile din săptămână, Venus continuă să favorizeze creativitatea şi activităţile artistice şi tot ce ţine de munca de artizanat se poate bucura de beneficii şi recompense. Referitor la relaţii, dacă simţiţi nevoia să aduceţi un suflu nou, puteţi s-o faceţi ori să vă schimbaţi atitudinea faţă de partener, spunând lucrurilor pe nume, dezvăluind ce anume vă deranjează.

Scorpion

Domiciliul este acela care vă poate aduce siguranţă şi echilibru, protejându-vă de aceia care vor să vă rănească. Nu-i exclus ca ceea ce se va petrece să aibă legătură cu prieteni vechi sau cu tineri şi cu probleme din viaţa lor. Încercaţi să nu fiţi prea critice cu cei care nu v-au îndeplinit aşteptările. N-au reuşit din cauza propriilor slăbiciuni, nu din vina voastră. Unele dintre voi pot ajunge la final cu un proiect.

Săgetător

Cu Marte aflat în semnul vostru, vă puteţi aştepta să aveţi multă energie. E nevoie să învăţaţi să o gestionaţi într-un mod echilibrat. Nu trebuie să vă impuneţi mereu propria opinie. Arătaţi-le altora că-i ascultaţi măcar un pic. Eu zic că merită să respectaţi şi să luaţi în considerare ideile lor bune, pentru că diplomaţia poate rezolva multe neînţelegeri.

Capricorn

Pe lângă profesie şi cuplu va trebui să acordaţi atenţie şi sferei spirituale. De când nu aţi mai fost la un concert sau la o expoziţie? În situaţia în care în familie sunt disensiuni, abordaţi cu calm momentele şi încercaţi să lămuriţi cu soţul punctele nevralgice ale relaţiei. Financiar, aveţi grijă la investiţii şi achiziţii.

Vărsător

E o perioadă în care trebuie să fiţi mai atente cu intrigile de dragoste. Acest lucru este valabil mai ales pentru acele persoane care intenţionează să conducă în familie. Interesant este faptul că, dacă o să ajustaţi situaţia financiară, neînţelegerile cu persoana iubită vor dispărea singure. În zona sănătăţii, aveţi tendinţa de a deveni ipohondre. Acordaţi atenţie organismului, dar fără exagerări.

Peşti

În primul rând nu este recomandat să aşteptaţi timid să facă alţii ceva pentru voi. Chiar şi din ceva mic se poate obţine un profit bun. Sfatul meu se referă mai ales la acelea care doresc să ajungă la o nouă piatră de hotar în profesie. Aveţi nevoie de o abordare serioasă şi responsabilă pentru sarcinile de la locul de muncă. Doar aşa există şansa de a vă consolida poziţia financiară şi reputaţia.

Astrograma săptămânii

„Vă rog frumos dacă puteţi să faceţi 2 astrograme, a surorii mele şi a nepoatei: Otilia, născută pe 4 ianuarie 1987, la ora 6:30, în Ploieşti şi Eva-Marie, născută pe 4 septembrie 2016, la ora 2:45, în Bucureşti.“ – Roxana Şerban, email.

Surorii tale îi lipseşte disciplina în acţiunile de anvergură. Voinţă şi determinare are, în special când este vorba de bani, dar dacă nu-şi stabileşte clar ţinte şi nu face tabel cu fiecare etapă de parcurs, riscă să dea peste cap chestiuni importante. Nu i-a fost uşor în ultimii ani şi a trebuit să demonstreze că şi-a învăţat lecţiile. O sfătuiesc să privească situaţiile cu optimism pentru că acum este puternică. Pentru cea mică, recomand să i se traseze sarcini, să i se pună la dispoziţie materialele necesare pentru a i se satisface nevoia de învăţare şi informaţie. Să fie îndreptată şi spre dezvoltarea abilităţilor practice, căci se pare că e îndemânatică.Recente

serena williams cu fetita jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg