Horoscopul săptămânii 9 - 15 octombrie

horoscop indian jpeg

Descoperă ce îţi rezervă astrele în perioada 9 - 15 octombrie.

BERBEC

Conflictele parteneriale şi mai ales cele din cuplu se accentuează şi sunteţi tentată să luaţi decizii ce ulterior s-ar dovedi total greşite. Sunt în pericol şi relaţiile profesionale,nu aveţi răbdare şi consideraţi că totul se poate rezolva prin absenţa de la „locul faptei“. Apar mulţi adversari.

TAUR

E posibil să renunţaţi la proiecte profesionale importante pentru a începe altele,interesante,dar fără acoperire financiară. Vă ajutaţi colegii,fără ca aceştia să facă vreun gest similar. La sfârşitul intervalului,luaţi atitudine şi apar conflicte pasagere. Viaţa în cuplu este în schimb minunată.

GEMENI

După o lungă perioadă de timp,în care nu aţi ştiut decât de muncă (atât acasă,cât şi la serviciu),puteţi să vă relaxaţi şi să profitaţi de diverse forme de divertisment. Nativele tinere,ce au scăpat până acum de săgeţile lui Cupidon,se îndrăgostesc şi uită de toate responsabilităţile asumate.

RAC

Sunteţi obligată să faceţi multe drumuri,dar de această dată călătoriţi cu cine vă este drag (chiar dacă e vorba doar de o amică). Banii sunt mai puţini,în casă apar musafiri nedoriţi şi dv. vă este dor de o persoană sau de petrecerile de altădată. Cele tinere sunt când melancolice,când nervoase.

LEU

Situaţia financiară se îmbunătăţeşte,mai ales pentru celibatarele care se căsătoresc acum. Vă întâlniţi cu mulţi prieteni,amice sau rude apropiate,care încearcă să vă convingă să renunţaţi la anumite decizii deja puse în practică. Toate îşi doresc o locuinţă mai frumoasă ori mult mai încăpătoare.

ZODIA NOROCOASĂ-FECIOARĂ

Cu toate că nu ar recunoaşte pentru nimic în lume,aceste native au un noroc financiar deosebit (banii vin din munca altora ori din moşteniri sau acte notariale). Este adevărat că cele care sunt mame nu se prea înţeleg cu proprii copii şi că partenerul de viaţă devine ori foarte agresiv ori este cam bolnav. Cele mai multe muncesc foarte mult şi li se poate reproşa că sunt prea conştiincioase sau prea meticuloase. Altele au probleme de sănătate şi nu au suficientă încredere în medicii curanţi. În ceea ce priveşte iubirea şi banii,sunt însă poate chiar cele mai norocoase native din acest interval.

BALANŢĂ

Nu vă întrece nimeni în energie,exuberanţă şi vitalitate,însă aveţi şi momente de pesimism şi melancolie,ce îi deprimă pe cei din anturaj. „Restructuraţi“ o parte din relaţiile amicale şi încercaţi să vă împăcaţi cu rudele apropiate,care vă bârfesc ori vă invidiază (însă fără prea mare succes).

SCORPION

Aveţi atât de mulţi adversari şi există atât de multe persoane în anturajul dv. care vă invidiază,încât trebuie să adoptaţi un comportament bazat pe diplomaţie. Nativele de vârsta a treia pot avea probleme de sănătate pricinuite de disfuncţii renale sau hormonale. Familistele nu mai au răbdare deloc.

SĂGETĂTOR

Sunteţi optimiste,chiar dacă situaţia financiară nu s-a redresat. Aveţi multe şanse de afirmare în domenii profesionale care vă plac şi nu vă „supăraţi“ că aveţi colegi ce vă fac curte şi vă admiră. Speranţa de a vă muta domiciliul nu a dispărut,însă realizaţi că nici nu se va împlini prea curând.

CAPRICORN

Vă canalizaţi energia către finalizarea activităţilor profesionale şi nu mai e de mirare că sunteţi atât de apreciate. Vă afirmaţi în toate domeniile posibile,iar cei din jur vor profita de apetitul dv. şi vă vor pasa şi responsabilităţile lor. Nativele tinere au ocazia să înveţe să iubească.

VĂRSĂTOR

Ca de obicei,problemele se axează pe neînţelegerile cu partenerul de cuplu şi pe nemulţumirile salariale,deşi sunteţi iubită şi respectată la serviciu. Nici prietenii nu vă înţeleg,mai ales că nu aveţi răbdare să le explicaţi ca altădată de ce aveţi reacţii de respingere a compasiunii celorlalţi.

PEŞTI

Relaţiile sentimentale sunt excepţionale şi consideraţi că sunteţi răsplătite pentru perioada de chin de care credeţi că aţi scăpat. Chiar dacă starea de sănătate nu e bună,chiar dacă din punct de vedere financiar aveţi probleme,sunteţi fericite şi visaţi în continuare la călătorii în ţări exotice.



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg