Horoscopul verii 2020: care vor fi cele mai norocoase zodii în următoarele trei luni

1 zodiac jpg jpeg

Începutul sezonului estival aduce dragoste şi succes în carieră pentru trei dintre zodii care vor avea parte de o vară de vis. Oportunităţile îi vor surprinde într-un mod plăcut pe nativii Leu, Scorpion, Capricorn şi Peşti.

Berbec

Nativul Berbec va reuşi să rezolve cu uşurinţă mai multe probleme care i se vor ivi în cale. Va fi mai puţin impulsiv, iar acest lucru va fi un plus pentru evoluţia sa în carieră. Astrele îi vor surâde nu doar pentru realizarea planurilor legate de viaţa profesională, ci şi pentru consolidarea legăturilor de familie. Este nevoie să arate mai multă blândeţe şi să uite puţin de mândrie. Vara va debuta cu o serie de renovări, fiind preocupat de amenajarea căminului.

Taur

Pe tauri îi aşteaptă multe provocări şi vor fi puşi des în situaţia de a alege drumul cel bun. În perioada care urmează nativii acestei zodii vor dori să-şi îndeplinească nişte planuri pe care le-au tot amânat, fie că este vorba de pornirea unei afaceri, fie de transformarea vieţii personale. Nu trebuie să le fie teamă să-şi asume riscuri, mai ales că 2020 este guvernat de elementele Pământului, pe care Taurul ştie să le însuşească bine. Nativii liberi, au şansa de a-şi cunoaşte jumătatea şi de a petrece o vară de neuitat împreună.

Gemeni

În această vară, Gemenii vor căuta diversitatea şi aventura. Influenţa lui Saturn se va reflecta în muncă: vor avea tot mai multe idei noi, pe care vor dori să le pună în practică. Sunt posibile conflicte cu prietenii. Nativii liberi se vor îndrăgosti şi pot lega relaţii serioase şi de durată.

Rac

Racii vor fi mult mai ambiţioşi şi vor dori să se afirme, lucru care nu prea le stă în caracter. Totuşi, dacă şi-au propus obiective înalte, mai ales în domeniu profesional, este bine să depună efort. Rezultatele nu vor întârzia să apară. Pentru unii, vara va fi bogată în activităţi sociale şi le va aduce lărgirea cercului de prieteni.

Leu

Pe Lei îi aşteaptă o vară fierbinte, pentru că vor avea parte de împliniri frumoase pe plan sentimental, mulţi dintre ei reuşind să-şi găsească jumătatea sau să-şi consolideze relaţiile. Este indicat să fie mai deschişi şi mai încrezători în propriul farmec. Ingeniozitatea şi ambiţia acestor nativi îi vor ajuta să facă paşi importanţi şi în carieră.

Fecioară

Jupiter şi Saturn vor contribui la schimbarea vieţii nativilor Fecioară, făcându-i mai sociabili ca până acum, mai romantici şi dornici de distracţii cu prietenii. Financiar, nu le sunt recomandate investiţiile mari în următoarele trei luni, pentru că îi poate pândi o criză.

Balanţă

Pentru nativii Balanţă se anunţă o vară calmă, în care prioritare vor fi relaţiile de familie. Jupiter le va aduce stabilitate în casă. Nativii singuri vor avea tendinţa de a se întoarce la cineva din trecut. Balanţa va fi ajutată foarte mult de atitudinea mereu optimistă şi de sentimental că tot ce i se întâmplă în viaţă este un dar.

Scorpion

Jupiter în zodia Capricorn va aduce vitalitate, iar Saturn va aduce posibilitatea de concentrare asupra proiectelor începute. Nativii Scorpion se vor bucura de rezultate frumoase în sfera profesională. Unii vor lua decizii de schimbare a reşedinţei sau a locului de muncă. Cei care şi-au planificat o vacanţă, vor avea toate şansele să se bucure de un sejur de neuitat.       

Săgetător

Se ştie că nativii Săgetători sunt independenţi, iar vara îi va provoca să iasă din rutină. Unii dintre ei vor călători dincolo de hotare pentru a se relaxa sau pentru a munci. Cei care vor rămâne acasă vor descoperi că sunt mai fericiţi lângă partenerii lor. La începutul lunii iunie, mulţi îşi vor relua afacerile, pe care nu le-au putut gestiona ceva timp. La sfârşitul lunii iulie şi începutul lunii august, nativii se vor bucura de roadele eforturilor depuse.

Capricorn

Aglomerarea de planete din zona acestei zodii va aduce, în această vară, energia schimbării în aproape toate domeniile importante: profesional, social şi sentimental. Prezenţa lui Jupiter le va oferi forţă şi capacitatea de a face faţă mai multor încercări. Chibzuiţi, de fel, vor reuşi să atingă performanţe pe plan profesional la care nu s-ar fi aşteptat.

Vărsător

Anul 2020 va fi plin de evenimente. În vară, există posibilitatea ca Vărsătorii să ia decizii spontale legate de călătorii şi escapade romantice. Există tendinţa de a cheltui mai mult, lucru care le poate afecta bugetul. Este bine să-şi transfere toate proiectele majore pentru toamnă, când vor veni schimbările pozitive.

Peşti

Vara anului 2020 va fi pentru aceşti nativi una solicitantă, dar cu rezultate spectaculoase în domeniul profesional. Vor avea multe oportunităţi de afirmare a creativătăţii. O perioadă foarte importantă va fi din luna iunie şi până la sfârşitul lunii iulie. Vor avea o viaţă socială activă, gândindu-se să-i ajute şi pe alţii.

Mai citeşte şi: Zodiacul chinezesc pentru 2020. Anul Şobolanului de Metal aduce noi începuturi şi succes la baniRecente

minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg
Vedete jpg
Angelina Jolie si copiii jpg
Hamlet jpg
horoscopul verii shutterstock 2146570531 jpg
Estee Lauder profimedia 0101843304 jpg
vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg
Vedete  jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
vedete jpg
Brad Pitt jpg
Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg